Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Κυριακή, 12 Μάρτιος 2017 00:56

η ανακοινωση του site

Τωρα ποτε βγήκε η ανακοινωση,  πότε προλαβε η βερονικα εγραψε κριτικη, πότε  εγκριθηκε απο τους υπευθυνους  (που οι δικες μας κριτικες  θελουν και πανω απο μια μερα),     δεν εχω λόγια.

Και εις ανωτερα  :)

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Απαιτούμενο ή όχι απαιτούμενο... δεν έχει σημασία.

Συμφωνώ με κάποιους που είπαν ότι εάν υπάρχει θέμα με κάποιον κύριο, ας μπει στο νήμα της και ας τον δώσει στεγνά.
Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει και η Μαριλένα με τον τύπο που τράβαγε βίντεο. Καλά έκανε και το ανέφερε, κακώς που δεν τον ξεμπρόστιασε.

Όμως... το να υπάρχει και καλά "κριτική" ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε... εγώ δεν είμαι υπερ και ΔΕΝ στέκει.

Για παράδειγμα...
Μπαίνεις σε ένα κατάστημα/ξενοδοχείο/εστιατόριο/κλπ. ώς πελάτης... Πελάτης γιατί εσύ είσαι που θα αγοράσεις το προϊόν ή την υπηρεσία.
Κάθε καλή επιχείρηση έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για να συμπληρώσεις.
Αυτό γιατί ο εκάστοτε σωστός επιχειρηματίας/επιχείρηση θέλει να ξέρει εάν υπάρχει καλό customer service.

Και ρωτάω εγώ τώρα... έχετε πάει εσείς σε κάποια επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????
Αν ναι... πολύ θα ήθελα να γνώριζα αυτή την επιχείρηση και που είναι.

:hi:

Γιατί αγόρι μου φοβάσε ? Γουστάρω να διαβάσω κριτική για το μέγεθος την τεχνική τις αντοχές την ηλικία .... έλα τώρα που γυρίζει.... τύφλα να έχουν τα reality

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

η ανακοινωση του site

Τωρα ποτε βγήκε η ανακοινωση,  πότε προλαβε η βερονικα εγραψε κριτικη, πότε  εγκριθηκε απο τους υπευθυνους  (που οι δικες μας κριτικες  θελουν και πανω απο μια μερα),     δεν εχω λόγια.

τυπε στο μελλον μπορει να γραφεται και κριτικη για σενα πριν καν πας να γαμησεις

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά, πια είναι τα επιχειρήματα σας γιατί οι πουτάνες να μην γράφουν κριτικές ?

Μου φαίνεται έχεις όρεξη για καυλάντα τώρα εσύ.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Γουστάρεις να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ε;;;;  :2funny:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

η ανακοινωση του site

Έχουμε ξαναπεί συναγωνιστή, το bourdela είναι μαγικό...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μου φαίνεται έχεις όρεξη για καυλάντα τώρα εσύ.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Γουστάρεις να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ε;;;;  :2funny:

ας γραψει την πιο αρνητικη κριτικη για εμενα η ντουβλη
αρκει να ξερω οτι εχω βαλει το γερογλυκανο ασχημο μικροτσουτσουνο πουλακι μου μεσα στην κωλαρα της και τιποτα στον κοσμο

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Γιατί αγόρι μου φοβάσε ? Γουστάρω να διαβάσω κριτική για το μέγεθος την τεχνική τις αντοχές την ηλικία .... έλα τώρα που γυρίζει.... τύφλα να έχουν τα reality

Ναι... ειδικά εγώ τώρα τρέμω!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Μου φαίνεται έχεις όρεξη για καυλάντα τώρα εσύ.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Γουστάρεις να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ε;;;;  :2funny:

Κοιτα να σου πω κάτι... εγώ προσωπικά έβγαλα πολλά συμπεράσματα από την κριτική της Βερόνικα.

Επισκέπτης
Ο μοναδιμος λογος που θα δεχομουν κριτικη απο εργαζομενη  ειναι για κατι "αρσενικα" που πανε πηδανε και δεν πληρωνουν, πχ...
  κατι τετιοι  θα μου αρεσε να τους δω στα μανταλακια. 

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Εγώ θα πω 2 πράγματα ακόμα + 1 που θα επαναλάβω.

1)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε γιατί η Βερόνικα σταμάτησε και πρέπει να έχουμε νέο νήμα με 500+ σελίδες λιαν συντόμως.

2)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τα λεγόμενα των εταίρων, τους "Αγαπούλιδες" από όλους εμάς του άλλους.

+ που επαναλαμβάνω μπας και πάρω απάντηση...

1)  έχει πάει κάποιος από εσάς έστω σε μία επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Μαλάκα πέθανα στο γέλιο..... άνοιξαν καρτέλα να γίνουν κριτικές και από trans...

axaxaxaxaxaxaxa....

Πάει το survivor θα το φάμε λάχανο στις μετρήσεις

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ο μοναδιμος λογος που θα δεχομουν κριτικη απο εργαζομενη  ειναι για κατι "αρσενικα" που πανε πηδανε και δεν πληρωνουν, πχ...
 κατι τετιοι  θα μου αρεσε να τους δω στα μανταλακια.  

αν δεν εχει λεφτα ρε φιλε και θελει να γαμησει πως θα πληρωσει δηλαδη ?
δηλαδη εσυ τους προτεινεις να τραβανε μαλακια ?

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36

1)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε γιατί η Βερόνικα σταμάτησε και πρέπει να έχουμε νέο νήμα με 500+ σελίδες λιαν συντόμως.

2)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τα λεγόμενα των εταίρων, τους "Αγαπούλιδες" από όλους εμάς του άλλους.

1)  έχει πάει κάποιος από εσάς έστω σε μία επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????

Αγόρι μου άσε τον Λαό στην ησυχία του.
Εμεις γουστάρουμε να διαβάζουμε κριτικές... εσύ τι ζόρι τραβάς ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

1)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε γιατί η Βερόνικα σταμάτησε και πρέπει να έχουμε νέο νήμα με 500+ σελίδες λιαν συντόμως.

2)  Αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τα λεγόμενα των εταίρων, τους "Αγαπούλιδες" από όλους εμάς του άλλους.

1)  έχει πάει κάποιος από εσάς έστω σε μία επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????

ναι πηγα στο Four Seasons τωρα τον δεκεμβριο και επειδη τους εσκασα μονο 600/ευρω την νυχτα για το δωματιο μου κανανε παραπονα γιατι δεν εκλεισα την σουιτα με 4.000 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
καποτε παντως επι πασοκ εμεις κριναμε τωρα με συριζα μας κρινουν ως και οι τανες!
που μας εφερε πλεον η αριστερα σε αυτον τον τοπο!

Σύμφωνα με αυτά που λες... εσένα κάπου πρέπει να σε ξέρω.... κάπου εμείς οι δυό γνωριζόμαστε.  :grin: :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom