peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Το μπαχαλέψαμε τελείως δηλαδή...
:S :S :S
Το μπαχαλέψαμε τελείως δηλαδή...
Απαιτούμενο ή όχι απαιτούμενο... δεν έχει σημασία.
Συμφωνώ με κάποιους που είπαν ότι εάν υπάρχει θέμα με κάποιον κύριο, ας μπει στο νήμα της και ας τον δώσει στεγνά.
Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει και η Μαριλένα με τον τύπο που τράβαγε βίντεο. Καλά έκανε και το ανέφερε, κακώς που δεν τον ξεμπρόστιασε.
Όμως... το να υπάρχει και καλά "κριτική" ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε... εγώ δεν είμαι υπερ και ΔΕΝ στέκει.
Για παράδειγμα...
Μπαίνεις σε ένα κατάστημα/ξενοδοχείο/εστιατόριο/κλπ. ώς πελάτης... Πελάτης γιατί εσύ είσαι που θα αγοράσεις το προϊόν ή την υπηρεσία.
Κάθε καλή επιχείρηση έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για να συμπληρώσεις.
Αυτό γιατί ο εκάστοτε σωστός επιχειρηματίας/επιχείρηση θέλει να ξέρει εάν υπάρχει καλό customer service.
Και ρωτάω εγώ τώρα... έχετε πάει εσείς σε κάποια επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????
Αν ναι... πολύ θα ήθελα να γνώριζα αυτή την επιχείρηση και που είναι.
τυπε στο μελλον μπορει να γραφεται και κριτικη για σενα πριν καν πας να γαμησειςΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 00:56
η ανακοινωση του site
Τωρα ποτε βγήκε η ανακοινωση, πότε προλαβε η βερονικα εγραψε κριτικη, πότε εγκριθηκε απο τους υπευθυνους (που οι δικες μας κριτικες θελουν και πανω απο μια μερα), δεν εχω λόγια.
Και εις ανωτερα
τυπε στο μελλον μπορει να γραφεται και κριτικη για σενα πριν καν πας να γαμησεις
Μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά, πια είναι τα επιχειρήματα σας γιατί οι πουτάνες να μην γράφουν κριτικές ?
τυπε στο μελλον μπορει να γραφεται και κριτικη για σενα πριν καν πας να γαμησεις
Κυριακή, 12 Μάρτιος 2017 00:56
η ανακοινωση του site
Τωρα ποτε βγήκε η ανακοινωση, πότε προλαβε η βερονικα εγραψε κριτικη, πότε εγκριθηκε απο τους υπευθυνους (που οι δικες μας κριτικες θελουν και πανω απο μια μερα), δεν εχω λόγια.
Και εις ανωτερα
Μου φαίνεται έχεις όρεξη για καυλάντα τώρα εσύ.
Γουστάρεις να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ε;;;;
Γιατί αγόρι μου φοβάσε ? Γουστάρω να διαβάσω κριτική για το μέγεθος την τεχνική τις αντοχές την ηλικία .... έλα τώρα που γυρίζει.... τύφλα να έχουν τα reality
Μου φαίνεται έχεις όρεξη για καυλάντα τώρα εσύ.
Γουστάρεις να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ε;;;;
Ναι... ειδικά εγώ τώρα τρέμω!!!
Παντως στην περιπτωση της Βερονικα δεν παιζει χαρτοριχτραΝα μην δουλέψουν οι μάγισσες και οι χαρτορήχτρες φίλε ?
Ο μοναδιμος λογος που θα δεχομουν κριτικη απο εργαζομενη ειναι για κατι "αρσενικα" που πανε πηδανε και δεν πληρωνουν, πχ...
κατι τετιοι θα μου αρεσε να τους δω στα μανταλακια.
Εγώ θα πω 2 πράγματα ακόμα + 1 που θα επαναλάβω.
1) Αυτό το νήμα ανοίχτηκε γιατί η Βερόνικα σταμάτησε και πρέπει να έχουμε νέο νήμα με 500+ σελίδες λιαν συντόμως.
2) Αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τα λεγόμενα των εταίρων, τους "Αγαπούλιδες" από όλους εμάς του άλλους.
+ που επαναλαμβάνω μπας και πάρω απάντηση...
1) έχει πάει κάποιος από εσάς έστω σε μία επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????
Εγώ θα πω 2 πράγματα ακόμα + 1 που θα επαναλάβω.
1) Αυτό το νήμα ανοίχτηκε γιατί η Βερόνικα σταμάτησε και πρέπει να έχουμε νέο νήμα με 500+ σελίδες λιαν συντόμως.
2) Αυτό το νήμα ανοίχτηκε για να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε από τα λεγόμενα των εταίρων, τους "Αγαπούλιδες" από όλους εμάς του άλλους.
+ που επαναλαμβάνω μπας και πάρω απάντηση...
1) έχει πάει κάποιος από εσάς έστω σε μία επιχείρηση που να έχει καρτέλα παραπόνων/ευχαριστιών για πελάτες???????
καποτε παντως επι πασοκ εμεις κριναμε τωρα με συριζα μας κρινουν ως και οι τανες!
που μας εφερε πλεον η αριστερα σε αυτον τον τοπο!