yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
με τα λεφτα που εχεις ουτε παραθεση στο σαη δε μπορεις να της κανεις, οχι να τη γαμησεις κι ολαςεχω και κερματα να τα βαλω και αυτα μπας και γαμησω :S
με τα λεφτα που εχεις ουτε παραθεση στο σαη δε μπορεις να της κανεις, οχι να τη γαμησεις κι ολαςεχω και κερματα να τα βαλω και αυτα μπας και γαμησω :S
με τα λεφτα που εχεις ουτε παραθεση στο σαη δε μπορεις να της κανεις, οχι να τη γαμησεις κι ολας
και αυτο καποιου ειδους κριτικη ειναι
k επισης μπορουν μονο οι βιζιτουδες να γραφουν κ οχι οι ιεροδουλεςεννοείται αυτό τύπε, η ανοχή της εξαγοράζεται με ευρώ. Κριτική σε πελάτη δεν υφίσταται. Εξού και το ρητό του σοφού λαού "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο".
Κατάλαβα.
Είναι δική σου έμπνευση και ιδέα αυτή η μαλακία.
Είσαι και ελαφρώς γεματούλης;Ονομάζομαι The Saint!.
Είμαι 91 ετών, φαλακρός με καστανοκόκκινα μάτια και ιβουάρ μασέλα. Έχω ύψος 1,52, "εργαλείο" 8cm, και είμαι πολύ φίτ για την ηλικία μου.
Εκτελώ σεμιφούλ πρόγραμμα ιεραποστολικό, πισωκολλητό, στάση 69) στα 200 ευρώ την ώρα.
Για φούλ πρόγραμμα : [κουταλάτο, ψαλιδάτο κατσαβιδωτό κόντρα παξιμάδι, κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα της μετέπειτα θεραπείας μου από ορθοπεδικό, φυσικοθεραπευτή κ.λπ. Για γλωσσόφιλα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της κόλλας για την μασέλα. Τέλος, για πρωκτικό επιβαρύνεστε με την διαφορά της τιμής μεταξύ του βιάγκρα των 100mg (στάνταρτ) και του βιάγκρα των 150mg (έξτρα)].
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, αποκλειστικά μέσω π.μ. (για να σας έχω φακελλωμένες)
Σύντομα θα αναρτήσω και φωτογραφίες.
Βρίσε ελεύθερα φίλε μου.
Από που κι ως που είμαστε φίλοι ρε μεγάλε;
Τα γλύτωσες χθες τα πουστρηλίκια κανόνισε να τα ακούσεις μαζεμένα σήμερα με τις μαλακίες που κάνεις όπου χώνεσαι
Κατάλαβα.
Είναι δική σου έμπνευση και ιδέα αυτή η μαλακία.
Εμένα με ξέρουν.περιμενω κριτικές κορίτσια.......
Από που κι ως που είμαστε φίλοι ρε μεγάλε;
Τα γλύτωσες χθες τα πουστρηλίκια κανόνισε να τα ακούσεις μαζεμένα σήμερα με τις μαλακίες που κάνεις όπου χώνεσαι
Σωστός.Η ταμπακιέρα:Και στην τελική τι ενδιαφέρει εμένα πως βλέπουν οι κοπέλες τον κάθε συναγωνιστή. Τι μου προσφέρει? Μήπως μου γυαλίσει και τον πάρω να με γαμήσει?
Ψυχραιμία. Μερικοί το πιάσανε το νόημα, άλλοι το παρεξηγήσατε τελείως.
Δεν ειναι κανείς πελάτης εκτεθημένος. ΚΑΝΕΝΑ μέλος του site δεν ειναι εκτεθημένο.
Η όλη φάση εγινε για να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Ίσως έπρεπε να ονομαστεί "καταθέσεις ιερόδουλων" αντι για κριτικές.
Το nickname ειναι προεραιτικό, υπάρχουν κανονισμοί για την υποβολή, και κάθε κριτική εγκρίνεται πριν δημοσιευτεί.
Σ.
Δείτε κύριε,
Οι περισσότερες εργαζόμενες, έχουν ήδη δικό τους χώρο στο site, είτε με δικό τους νήμα, είτε μέσω του γραφείου, studio, μασατζίδικού κ.λπ., με το οποίο συνεργάζονται, όπου, είτε οι ίδιες, είτε οι εκπρόσωποι τους, μπορούν να θίξουν αδόκιμες συμπεριφορές ή πρακτικές που τις εξευτελίζουν ως ανθρωπους, καθώς και να καταγγείλουν πιέσεις που θέτουν σε κινδυνο την υγεία τους και εμέσως τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, οι περισσότερες έχουν ήδη προφίλ, όποτε έχουν και την δυνατότητα να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις και τις τυχόν ενστάσεις τους, μέσω σχολίων στις κριτικές που αναρτώνται. Συνεπώς υπήρχε άπλετος χώρος γι αυτές, ακόμα και χωρίς την καινοφανή πρωτοβουλία του "Απο μηχανής Θεού".
Τέλος, πολύ φοβούμαι, ότι αυτή η πρωτοβουλία θα οδηγήσει σε ομηρικούς καυγάδες σχετικά με το αν έγραψε την κριτική η εργαζόμενη ή ο "ατζέντης" της.
Αξιότιμε μεσιέ,
Υπήρχε άπλετος χώρος για να ακουστεί και η άλλη πλευρά και χωρίς αυτήν την πρωτοβουλία.