Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.867
Πόντοι
3.656
Ονομάζομαι The Saint!.

Είμαι 91 ετών, φαλακρός με καστανοκόκκινα μάτια και ιβουάρ μασέλα. Έχω ύψος 1,52, "εργαλείο" 8cm, και είμαι πολύ φίτ για την ηλικία μου.

Εκτελώ σεμιφούλ πρόγραμμα :(ιεραποστολικό, πισωκολλητό, στάση 69) στα 200 ευρώ την ώρα.

Για φούλ πρόγραμμα : [κουταλάτο, ψαλιδάτο κατσαβιδωτό κόντρα παξιμάδι, κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα της μετέπειτα θεραπείας μου από ορθοπεδικό, φυσικοθεραπευτή κ.λπ. Για γλωσσόφιλα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της κόλλας για την μασέλα. Τέλος, για πρωκτικό επιβαρύνεστε με την διαφορά της τιμής μεταξύ του βιάγκρα των 100mg  (στάνταρτ) και του βιάγκρα των 150mg (έξτρα)].

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, αποκλειστικά μέσω π.μ. (για να σας έχω φακελλωμένες)

Σύντομα θα αναρτήσω και φωτογραφίες. 

τυπε ο σπερματολαγνος θα σε επαιρνε ακομα κι αν ησουν στο φερετρο   :S :S :S :priest:

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Περα απο τη πλακα !!

Οι εργαζομενες στο χωρο του σεξ δικαιουνται ενα δικο τουε χωρο στο site.

Σε αυτο το χωρο θα μπορουσαν να αναφερουν συγκεκριμενες συμπεριφορες η πρακτικες που τις εξευτελιζουν ως ανθρωπους που θετουν σε κινδυνο την υγεια τους και εμεσως τη δημοσια υγεια κλπ. Και οι αναφορες ας γινονται συγκεκριμενες με αναφορα σε νικς.

Η κριτικη ομως στο προσωπο του πελατη τι νοημα εχει ??

Εχει νοημα να μαθουν οι υπολοιπες εργαζομενες η οι αντρες του site ποσο καλα η ασχημα γαμαει το καθε μελος ??

Μηπως να βαλουμε και βαθμολογια και ranking με το καλυτερο γαμιά ??  Mister Γαμιας 2017 για παραδειγμα !!! :grin: :grin:

Τελος παντων ο καθενσς εχει την αποψη του και αυτη ειναι σεβαστή.

Πιστευω οτι η καινουργια δυνατοτητα θα δοκιμαστει στη πραξη και θα δειξει την αξια της η οχι !!

εγω λεω την επομενη φορα που θα βρεθειτε με κοπελα να της πατε ενα κουτι σοκολατακια και μια ανθοδεσμη να τις δωσετε τα ευρω και μετα να την παρακαλασετε να σας κατσει, αμα θελει θα σας κατσει βεβαια, στην περιπτωση που δεν σας κατσει θα μπειτε στο μπου και θα κουβεντιασουμε μαζι γιατι δεν σας εκατσε!

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
τυπε ο σπερματολαγνος θα σε επαιρνε ακομα κι αν ησουν στο φερετρο   :S :S :S :priest:
τυπε μπου εστειλε πμ ο ποδολαγνος  :S θα απαντουσα αλλα φοβαμαι μη μου γραψει καμια κακια κριτικη  :2funny: :2funny:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους.
Το θέμα είναι να διαβάσουμε τί έχουν να πουν οι κοπέλες για τους πελάτες και τη δουλειά τους, και όχι πώς είναι και τί κάνει ο ένας κι ο άλλος συγκεκριμένα.
αυτο ειναι σωστο και συμφωνω μαζι σου,οπως και το αν μια κοπελα αντιμετωπιζει προβλημα με καποιο πελατη,να βγαινει στη σεντρα,να διαγραφεται,και να συμβαλουμε ολοι στην ασφαλεια της.το λειτουργημα που ασκουν ειναι δυσκολο...οι περισσοτερη που ειμαστε εδω,εχουμε μια συμπαθεια προς της εκδιδομενες,αντισθενη δε κοιτας μηπως φτιαξουμε καποιο αλλο νημα,πχ.προβληματα που αντιμετωπιζουν οι εκδιδομενες σε σχεση με πελατες?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.347
Πόντοι
28.786
εγω λεω την επομενη φορα που θα βρεθειτε με κοπελα να της πατε ενα κουτι σοκολατακια και μια ανθοδεσμη να τις δωσετε τα ευρω και μετα να την παρακαλασετε να σας κατσει, αμα θελει θα σας κατσει βεβαια, στην περιπτωση που δεν σας κατσει θα μπειτε στο μπου και θα κουβεντιασουμε μαζι γιατι δεν σας εκατσε!

Απο αυτο που εγραψα εσυ καταλαβες οτι παω σοκολατακια στις εργαζομενες φιλε ?? :grin:

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Απο αυτο που εγραψα εσυ καταλαβες οτι παω σοκολατακια στις εργαζομενες φιλε ?? :grin:

δεν λεω για σενα ρε τυπε απλα προσπαθω να δω μεσα απο την γυαλινη μπαλα μου το ζοφερο μελλον που μας περιμενει!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.543
Πόντοι
24.596
Καλα ρε τυποι,εδω υπαρχουν μελη με εκατονταδες κριτικες που εχουν λιωσει πολλα ζευγαρια παπουτσια,εχουν γαμηθει να γραφουν, και μπαινει καπελο πανω απο ολους η κριτικη  του νταβα μιας πουτανας; :headbang: αν ειναι να μπει,που για μενα ουτε καν,εντελως αχρηστο,ας μπει σε μια γωνια καταχωνιασμενη,που ουτε αυτο δηλαδη :S :S :S

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
Πρόκειται για ότι πιο άκυρο, άτοπο και δυσάρεστο έχει γίνει στο forum.
Προυποθέτει ότι η κοπέλα ξέρει το nick του πελάτη, είτε το γράψει στην κριτική, είτε όχι. Πως το ξέρει? Μόνο ένας τρόπος υπάρχει, της το έχει πει ο ίδιος!
Το ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε στις κοπέλες τα nick τους είναι θλιβερό και ύποπτο. Θλιβερό γιατί έτσι προφανώς θέλουν να αποκομίσουν κάτι από τις κοπέλες (καλύτερη τιμή, παραπάνω υπηρεσίες κλπ) και ύποπτο για προφανείς λόγους (promo). Εδώ να δεχτώ  ότι ένα 10-15% των πελατών λένε το nick τους χωρίς να ισχύει κάτι από τα παραπάνω. Έστω ότι το κάνουν έτσι για την κουβέντα και μένει εκεί.
Επίσης το να κριτικάρει ο πωλητής τον αγοραστή (ενώ έχει αγοράσει κιόλας) είναι ανήκουστο. Είναι σαν να υπάρχουν κριτικές στα εστιατόρια για το πως τρώνε οι πελάτες...
Δεν υπάρχει σοβαρό αντίστοιχο forum στην Ευρώπη που να γίνεται αυτό. Είδα σε κάποιο post κάποια "ανεξάρτητη" να υποστηρίζει ότι αυτό είναι κάτι σύνηθες στην Ευρώπη και δεν πρέπει να το κριτικάρουμε. Γελάει ο κόσμος. Αυτό που υπάρχει είναι κάποια forum (που τα τρέχουνε κυρίως εργαζόμενες) που πράγματι γράφουν κάτι αντίστοιχο έκεί, αλλά δεν είναι forum πελατών.  Βέβαια η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Και στην τελική τι ενδιαφέρει εμένα πως βλέπουν οι κοπέλες τον κάθε συναγωνιστή. Τι μου προσφέρει? Μήπως μου γυαλίσει και τον πάρω να με γαμήσει? :headbang:
Έχουμε κάνει το forum ξέφραγο αμπέλι. Μπαίνει όποια θέλει (αυτή η το αφεντικό της), ανοίγει ένα thread με συνοπτικές διαδικασίες και γράφει ότι θέλει. Πουλάει τρελίτσα, βρίζει τους συναγωνιστές κλπ. Άμα δει ότι δεν της βγαίνει το κλείνει και δεν τρέχει μία... Θα ανοίξει άλλο έτσι ή αλλιώς αργότερα, με άλλο nick. Δεν είναι τίποτα. Τώρα
Προς mods : Θεωρώ τελείως λανθασμένη αυτή την κίνηση. Εννοείται ότι εσεις θα κάνετε ότι θέλετε και καλά θα κάνετε. Δικό σας το μαγαζί, δικό σας το καρπούζι, δικό σας και το μαχαίρι. Ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά δεν με απασχολεί, δεν λέω ποτέ το nick μου. Όμως η φιλοσοφία του forum αλλοιώνεται αναπανόρθωτα.
Δεν ξέρω αν θα κρατήσετε ή όχι αυτήν την "καινούργια κατηγορία κριτικών" . Αν την κρατήσετε, αυτό όμως που πρέπει να ξαναδείτε άμεσα είναι το εξής: Βάλατε αυτήν την κατηγορία στην κορυφή της σελίδας, πάνω από τις δικές μας κριτικές. Κορωνίδα του site!!!!
Μιλάμε για πάταγο!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.846
Πόντοι
17.085
Δεν ξέρω αν θα κρατήσετε ή όχι αυτήν την "καινούργια κατηγορία κριτικών" . Αν την κρατήσετε, αυτό όμως που πρέπει να ξαναδείτε άμεσα είναι το εξής: Βάλατε αυτήν την κατηγορία στην κορυφή της σελίδας, πάνω από τις δικές μας κριτικές. Κορωνίδα του site!!!!
Μιλάμε για πάταγο!!!
Ναι, είχε μπει εκεί ως κάτι νέο. Βγήκε από εκεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.779
Πόντοι
25.467
Περα απο τη πλακα !!

Οι εργαζομενες στο χωρο του σεξ δικαιουνται ενα δικο τουε χωρο στο site.

Σε αυτο το χωρο θα μπορουσαν να αναφερουν συγκεκριμενες συμπεριφορες η πρακτικες που τις εξευτελιζουν ως ανθρωπους που θετουν σε κινδυνο την υγεια τους και εμεσως τη δημοσια υγεια κλπ. Και οι αναφορες ας γινονται συγκεκριμενες με αναφορα σε νικς.

Η κριτικη ομως στο προσωπο του πελατη τι νοημα εχει ??

Εχει νοημα να μαθουν οι υπολοιπες εργαζομενες η οι αντρες του site ποσο καλα η ασχημα γαμαει το καθε μελος ??

Μηπως να βαλουμε και βαθμολογια και ranking με το καλυτερο γαμιά ??  Mister Γαμιας 2017 για παραδειγμα !!! :grin: :grin:

Τελος παντων ο καθενσς εχει την αποψη του και αυτη ειναι σεβαστή.

Πιστευω οτι η καινουργια δυνατοτητα θα δοκιμαστει στη πραξη και θα δειξει την αξια της η οχι !!

Δείτε κύριε,

Οι περισσότερες εργαζόμενες, έχουν ήδη  δικό τους χώρο στο site, είτε με δικό τους νήμα, είτε μέσω του γραφείου, studio, μασατζίδικού κ.λπ., με το οποίο συνεργάζονται, όπου, είτε οι ίδιες, είτε οι εκπρόσωποι τους,  μπορούν  να θίξουν αδόκιμες συμπεριφορές ή πρακτικές που τις εξευτελίζουν ως ανθρωπους, καθώς και να καταγγείλουν πιέσεις που θέτουν σε κινδυνο την υγεία τους και εμέσως τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, οι περισσότερες έχουν ήδη προφίλ, όποτε έχουν και την δυνατότητα να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις και τις τυχόν ενστάσεις τους,  μέσω σχολίων στις κριτικές που αναρτώνται. Συνεπώς υπήρχε άπλετος χώρος γι αυτές, ακόμα και χωρίς την καινοφανή πρωτοβουλία του "Απο μηχανής Θεού". :)

Τέλος, πολύ φοβούμαι, ότι αυτή η πρωτοβουλία θα οδηγήσει σε ομηρικούς καυγάδες σχετικά με το αν έγραψε την κριτική η εργαζόμενη ή ο "ατζέντης" της.  

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Προυποθέτει ότι η κοπέλα ξέρει το nick του πελάτη, είτε το γράψει στην κριτική, είτε όχι. Πως το ξέρει? Μόνο ένας τρόπος υπάρχει, της το έχει πει ο ίδιος!
Το ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε στις κοπέλες τα nick τους είναι θλιβερό και ύποπτο. Θλιβερό γιατί έτσι προφανώς θέλουν να αποκομίσουν κάτι από τις κοπέλες (καλύτερη τιμή, παραπάνω υπηρεσίες κλπ) και ύποπτο για προφανείς λόγους (promo). Εδώ να δεχτώ  ότι ένα 10-15% των πελατών λένε το nick τους χωρίς να ισχύει κάτι από τα παραπάνω. Έστω ότι το κάνουν έτσι για την κουβέντα και μένει εκεί.
Επίσης το να κριτικάρει ο πωλητής τον αγοραστή (ενώ έχει αγοράσει κιόλας) είναι ανήκουστο. Είναι σαν να υπάρχουν κριτικές στα εστιατόρια για το πως τρώνε οι πελάτες...
Δεν υπάρχει σοβαρό αντίστοιχο forum στην Ευρώπη που να γίνεται αυτό. Είδα σε κάποιο post κάποια "ανεξάρτητη" να υποστηρίζει ότι αυτό είναι κάτι σύνηθες στην Ευρώπη και δεν πρέπει να το κριτικάρουμε. Γελάει ο κόσμος. Αυτό που υπάρχει είναι κάποια forum (που τα τρέχουνε κυρίως εργαζόμενες) που πράγματι γράφουν κάτι αντίστοιχο έκεί, αλλά δεν είναι forum πελατών.  Βέβαια η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Και στην τελική τι ενδιαφέρει εμένα πως βλέπουν οι κοπέλες τον κάθε συναγωνιστή. Τι μου προσφέρει? Μήπως μου γυαλίσει και τον πάρω να με γαμήσει? :headbang:
Έχουμε κάνει το forum ξέφραγο αμπέλι. Μπαίνει όποια θέλει (αυτή η το αφεντικό της), ανοίγει ένα thread με συνοπτικές διαδικασίες και γράφει ότι θέλει. Πουλάει τρελίτσα, βρίζει τους συναγωνιστές κλπ. Άμα δει ότι δεν της βγαίνει το κλείνει και δεν τρέχει μία... Θα ανοίξει άλλο έτσι ή αλλιώς αργότερα, με άλλο nick. Δεν είναι τίποτα. Τώρα
Προς mods : Θεωρώ τελείως λανθασμένη αυτή την κίνηση. Εννοείται ότι εσεις θα κάνετε ότι θέλετε και καλά θα κάνετε. Δικό σας το μαγαζί, δικό σας το καρπούζι, δικό σας και το μαχαίρι. Ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά δεν με απασχολεί, δεν λέω ποτέ το nick μου. Όμως η φιλοσοφία του forum αλλοιώνεται αναπανόρθωτα.
Μιλάμε για πάταγο!!!

++++++++++++
Ολόσωστος στα πάντα.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Καλα ρε τυποι,εδω υπαρχουν μελη με εκατονταδες κριτικες που εχουν λιωσει πολλα ζευγαρια παπουτσια,εχουν γαμηθει να γραφουν, και μπαινει καπελο πανω απο ολους η κριτικη  του νταβα μιας πουτανας; :headbang: αν ειναι να μπει,που για μενα ουτε καν,εντελως αχρηστο,ας μπει σε μια γωνια καταχωνιασμενη,που ουτε αυτο δηλαδη :S :S :S

τυπε με τον τεντυ θα μεινουμε μπουκαλα

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
Μιλάμε για πάταγο!!!

φιλε συμφωνω με οσα λες..
θα δωσω ενα παραδειγμα...
παω αυριο και περνω μια φεραρι,σκαω 250000$ κας και αφορολογητα,και φευγω απο τον πωλητη
με της παντες,το λιωνω το εργαλειο!του πεταω τα ματια εξω!
μετα απο μια βδομαδα,ξανα παω,και του λεω,θελω τωρα μια λαμπορκινη! το κοκκινο ηταν μπουρδελο τα εφτυσε..ποσο εχει?
τι λετε δε θα μου ξανα πουληση?

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.047
Πόντοι
10.505
Και εγώ δεν βλέπω θετικά την συγκεκριμένη ιδέα, ειδικά με τον τρόπο που έγινε στο site (μέχρι πριν λίγο ήταν πρώτο θέμα!!!).

Ο λόγος είναι ότι κατά κανόνα οι εργαζόμενες είναι αλλοδαπές και σε γραφεία, άρα τις κριτικές δεν θα τις γράφουν οι ίδιες αλλά κάποιοι ενδιάμεσοι "επαγγελματίες". Άντε τώρα να βγάλεις άκρη τι αξιοπιστία έχουν αυτές οι κριτικές. Ούτως ή άλλως όλες σχεδόν οι επώνυμες έχουν δικό τους thread (πολλές και account) και άρα η δυνατότητα σχολιασμού υπάρχει ήδη.

Και στο τέλος-τέλος, προσωπικά πάντα, ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη της κυρίας για τον κύριο, αλλά με ενδιαφέρουν οι γνώμες των κυρίων για τις κυρίες. Αυτές με ενδιαφέρουν.

Ας σταματήσει αυτή η ιστορία μια ώρα γρηγορότερα πριν γίνουμε σούργελο. Αν κάποιοι νομίζουν ότι το ξεκατίνιασμα είναι τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας του site μάλλον κάνουν λάθος.

ΥΓ>> Προσωπικά δεν έχω ποτέ πει σε καμιά εργαζόμενη το nick μου εδώ, ούτε έχω κλείσει ραντεβού μαζί τους με επικοινωνία μέσω pm για να με ξέρουν. Τουτέστιν, η συγκεκριμένη δυνατότητα δεν με αφορά. Εντούτοις, δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Ονομάζομαι The Saint!.

Είμαι 91 ετών, φαλακρός με καστανοκόκκινα μάτια και ιβουάρ μασέλα. Έχω ύψος 1,52, "εργαλείο" 8cm, και είμαι πολύ φίτ για την ηλικία μου.

Εκτελώ σεμιφούλ πρόγραμμα :(ιεραποστολικό, πισωκολλητό, στάση 69) στα 200 ευρώ την ώρα.

Για φούλ πρόγραμμα : [κουταλάτο, ψαλιδάτο κατσαβιδωτό κόντρα παξιμάδι, κ.λπ. επιβαρύνεστε με τα έξοδα της μετέπειτα θεραπείας μου από ορθοπεδικό, φυσικοθεραπευτή κ.λπ. Για γλωσσόφιλα επιβαρύνεστε με τα έξοδα της κόλλας για την μασέλα. Τέλος, για πρωκτικό επιβαρύνεστε με την διαφορά της τιμής μεταξύ του βιάγκρα των 100mg  (στάνταρτ) και του βιάγκρα των 150mg (έξτρα)].

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, αποκλειστικά μέσω π.μ. (για να σας έχω φακελλωμένες)

Σύντομα θα αναρτήσω και φωτογραφίες. 

Ξέχασες να προσλάβεις ατζέντη να σου χειρίζεται τα ραντεβού. Επίσης στις 3 καλές κριτικές να ανεβάσεις την τιμή.

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
eros.jpg

με τοσα γινομαι ο τοπ 1 της βερονικας; :think:

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Για πρωταπριλιάτικη φάρσα θα ταν κορυφή πάντως το νέο θρεντ, αλλά βιαστήκατε.  :dancing: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom