Πρόκειται για ότι πιο άκυρο, άτοπο και δυσάρεστο έχει γίνει στο forum.
Προυποθέτει ότι η κοπέλα ξέρει το nick του πελάτη, είτε το γράψει στην κριτική, είτε όχι. Πως το ξέρει? Μόνο ένας τρόπος υπάρχει, της το έχει πει ο ίδιος!
Το ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε στις κοπέλες τα nick τους είναι θλιβερό και ύποπτο. Θλιβερό γιατί έτσι προφανώς θέλουν να αποκομίσουν κάτι από τις κοπέλες (καλύτερη τιμή, παραπάνω υπηρεσίες κλπ) και ύποπτο για προφανείς λόγους (promo). Εδώ να δεχτώ ότι ένα 10-15% των πελατών λένε το nick τους χωρίς να ισχύει κάτι από τα παραπάνω. Έστω ότι το κάνουν έτσι για την κουβέντα και μένει εκεί.
Επίσης το να κριτικάρει ο πωλητής τον αγοραστή (ενώ έχει αγοράσει κιόλας) είναι ανήκουστο. Είναι σαν να υπάρχουν κριτικές στα εστιατόρια για το πως τρώνε οι πελάτες...
Δεν υπάρχει σοβαρό αντίστοιχο forum στην Ευρώπη που να γίνεται αυτό. Είδα σε κάποιο post κάποια "ανεξάρτητη" να υποστηρίζει ότι αυτό είναι κάτι σύνηθες στην Ευρώπη και δεν πρέπει να το κριτικάρουμε. Γελάει ο κόσμος. Αυτό που υπάρχει είναι κάποια forum (που τα τρέχουνε κυρίως εργαζόμενες) που πράγματι γράφουν κάτι αντίστοιχο έκεί, αλλά δεν είναι forum πελατών. Βέβαια η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...
Και στην τελική τι ενδιαφέρει εμένα πως βλέπουν οι κοπέλες τον κάθε συναγωνιστή. Τι μου προσφέρει? Μήπως μου γυαλίσει και τον πάρω να με γαμήσει?

Έχουμε κάνει το forum ξέφραγο αμπέλι. Μπαίνει όποια θέλει (αυτή η το αφεντικό της), ανοίγει ένα thread με συνοπτικές διαδικασίες και γράφει ότι θέλει. Πουλάει τρελίτσα, βρίζει τους συναγωνιστές κλπ. Άμα δει ότι δεν της βγαίνει το κλείνει και δεν τρέχει μία... Θα ανοίξει άλλο έτσι ή αλλιώς αργότερα, με άλλο nick. Δεν είναι τίποτα. Τώρα
Προς mods : Θεωρώ τελείως λανθασμένη αυτή την κίνηση. Εννοείται ότι εσεις θα κάνετε ότι θέλετε και καλά θα κάνετε. Δικό σας το μαγαζί, δικό σας το καρπούζι, δικό σας και το μαχαίρι. Ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά δεν με απασχολεί, δεν λέω ποτέ το nick μου. Όμως η φιλοσοφία του forum αλλοιώνεται αναπανόρθωτα.
Δεν ξέρω αν θα κρατήσετε ή όχι αυτήν την "καινούργια κατηγορία κριτικών" . Αν την κρατήσετε, αυτό όμως που πρέπει να ξαναδείτε άμεσα είναι το εξής: Βάλατε αυτήν την κατηγορία στην κορυφή της σελίδας, πάνω από τις δικές μας κριτικές. Κορωνίδα του site!!!!
Μιλάμε για πάταγο!!!