extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
θα μπορουσε καποιος να μου πει που δουλευει η κριστυ και τι ωρες?
σε κωλομπαρο?στο κωλομπαρο σολ λεει....
ναι....μηνες τωρα....σε κωλομπαρο?
εφυγε απο οικο?
μισο λεπτο μολις την πηρα τηλεφωνο και μου λεει οτι δουλευει φριξου 9ναι....μηνες τωρα....
μισο λεπτο μολις την πηρα τηλεφωνο και μου λεει οτι δουλευει φριξου 9
τι γινετε?
μας δουλευεις μαλλον ε;το θρεντ γιατι το ανοιξες ;για πλακα;μισο λεπτο μολις την πηρα τηλεφωνο και μου λεει οτι δουλευει φριξου 9
τι γινετε?
Μάλλον εσείς θα μας διαφωτήσετε περισσότερο αγαπητέ .... πλασιέ ?
μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας
εισαι μεγαλο γατονι εσυ......
καλα το τηλεφωνο του στουντιο ιδιο ειναι....και αφου δουλευε παλια εκει προφανως....τωρα αν ξαναγυρισε -που δεν το νομιζω γιατι θα ειχε μαθευτει -εν πασει περιπτωση πρεπει να δεις απο κοντα για να μην υπαρχει και παρεξηγηση.....για την μικρη πιθανοτητα λεω να ξαναδουλευει εκει.....μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας
μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας
ακριβως επειδη μιλησα και διαπιστωσα οτι δεν ειναι το τηλεφωνο της κριστυ της ξανθιας αλλα της κριστιν του βιλλα για αυτο ρωταω ...φιλε μουΟμολογώ ότι η "μεθοδολογία" σας είναι ολίγον ανορθόδοξη αξιότιμε κύριε. Συνήθως και προκειμένου να συλλέξουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν, πρώτα επικοινωνούμε δια τηλεφώνου και εάν και εφόσον λάβουμε αρνητική απάντηση καταλήγουμε στο να απευθυνόμαστε στον παρόντα ισότοπο.
ακριβως επειδη μιλησα και διαπιστωσα οτι δεν ειναι το τηλεφωνο της κριστυ της ξανθιας αλλα της κριστιν του βιλλα για αυτο ρωταω ...φιλε μου
ναι φιλε μου μου της εδωσαν αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι εγινε και για αυτο σου φαινεται παραξενο ε?Μου επιτρέπετε μία ερώτηση ? Στον αριθμό που καλέσατε σας έδωσαν τις πληροφορίες που επιθυμείτε ?
το λαθος το εκαναν αυτοι φιλε μου και να εισαι καλα αλλα εβαλαν αλλη φωτο απο αλλη κοπελα με ονομα κριστυ και το τηλεφωνο οποια το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι η κριστυ και οχι κριστιν και οτι δουλευει στο βιλλα μεχρι τις 19.30 αυτη την εβδομαδα ...τελος παντων εγω την κριστυ ψαχνω την ξανθια απο την λιθουανια παντωςενταξει....τελος.....τα τηλεφωνα στις σελιδες δεν ειναι προσωπικα των κοριτσιων.....των μαγαζιων ειναι....εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος οκ.....
παντως η κριστυ απο λιθουανια δουλευει στο sol? τελικα ? ξερεις ειναι σιγουρο?καλα γινεται μπερδεμα και με τα ονοματα πια,ειναι κι οι τσατσαδες γιουχου .....τεσπα εγω θα λεγα πηγαινε μια βολτα να σου φυγει η περιεργεια αφου τοσο την θες και αφου εισαι θεσσαλονικη,δεν ειναι τραγικος κοπος....εγω αυτο θα εκανα.....αν και σου λεω οτι αν ηταν αυτη θα ειχε ακουστει κατι στο φορουμ δεν μπορει......
ναι....τωρα μερες κλπ δεν ξερω....ρωτα παιδια που γραφουν στα κωλομπαρα θα ξερουν ...παντως η κριστυ απο λιθουανια δουλευει στο sol? τελικα ? ξερεις ειναι σιγουρο?