Νέα

Κρίστυ ???που δουλεύει ξέρει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extreemplatinum
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
θα μπορουσε καποιος να μου πει που δουλευει η κριστυ και τι ωρες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο κωλομπαρο σολ λεει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μισο λεπτο μολις την πηρα τηλεφωνο και μου λεει οτι δουλευει φριξου 9
τι γινετε?
μας δουλευεις μαλλον ε;το θρεντ γιατι το ανοιξες ;για πλακα;

υγ την κριστιν την γερμανιδα λες ρε;γιατι πρεπει να συνεννουμαστε....κριστυ ειναι trademark της πολωνεζας.....η αλλη ειναι κριστιν.... :sunglasses: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι μεγαλο γατονι εσυ......
μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μολις πηρα τηλεφωνο σε αυτο που τελειωνει σε ...169 και το σηκωσε η κριστιν απο βιλλα αλλα το τηλεφωνο ειναι σε σαιτ της κριστυ της ξανθιας
καλα το τηλεφωνο του στουντιο ιδιο ειναι....και αφου δουλευε παλια εκει προφανως....τωρα αν ξαναγυρισε -που δεν το νομιζω γιατι θα ειχε μαθευτει -εν πασει περιπτωση πρεπει να δεις απο κοντα για να μην υπαρχει και παρεξηγηση.....για την μικρη πιθανοτητα λεω να ξαναδουλευει εκει.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Ομολογώ ότι η "μεθοδολογία" σας είναι ολίγον ανορθόδοξη αξιότιμε κύριε. Συνήθως και προκειμένου να συλλέξουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν, πρώτα επικοινωνούμε δια τηλεφώνου και εάν και εφόσον λάβουμε αρνητική απάντηση καταλήγουμε στο να απευθυνόμαστε στον παρόντα ισότοπο.

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Ομολογώ ότι η "μεθοδολογία" σας είναι ολίγον ανορθόδοξη αξιότιμε κύριε. Συνήθως και προκειμένου να συλλέξουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν, πρώτα επικοινωνούμε δια τηλεφώνου και εάν και εφόσον λάβουμε αρνητική απάντηση καταλήγουμε στο να απευθυνόμαστε στον παρόντα ισότοπο.
ακριβως επειδη μιλησα και διαπιστωσα οτι δεν ειναι το τηλεφωνο της κριστυ της ξανθιας αλλα της κριστιν του βιλλα για αυτο ρωταω ...φιλε μου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ακριβως επειδη μιλησα και διαπιστωσα οτι δεν ειναι το τηλεφωνο της κριστυ της ξανθιας αλλα της κριστιν του βιλλα για αυτο ρωταω ...φιλε μου

Μου επιτρέπετε μία ερώτηση ? Στον αριθμό που καλέσατε σας έδωσαν τις πληροφορίες που επιθυμείτε ?

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Μου επιτρέπετε μία ερώτηση ? Στον αριθμό που καλέσατε σας έδωσαν τις πληροφορίες που επιθυμείτε ?
ναι φιλε μου μου της εδωσαν αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι εγινε και για αυτο σου φαινεται παραξενο ε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενταξει....τελος.....τα τηλεφωνα στις σελιδες δεν ειναι προσωπικα των κοριτσιων.....των μαγαζιων ειναι....εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος οκ.....

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
ενταξει....τελος.....τα τηλεφωνα στις σελιδες δεν ειναι προσωπικα των κοριτσιων.....των μαγαζιων ειναι....εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος οκ.....
το λαθος το εκαναν αυτοι φιλε μου και να εισαι καλα αλλα εβαλαν αλλη φωτο απο αλλη κοπελα με ονομα κριστυ και το τηλεφωνο οποια το σηκωσε μου ειπε οτι ειναι η κριστυ και οχι κριστιν και οτι δουλευει στο βιλλα μεχρι τις 19.30 αυτη την εβδομαδα ...τελος παντων εγω την κριστυ ψαχνω την ξανθια απο την λιθουανια παντως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα γινεται μπερδεμα και με τα ονοματα πια,ειναι κι οι τσατσαδες γιουχου :headbang: :headbang:.....τεσπα εγω θα λεγα πηγαινε μια βολτα να σου φυγει η περιεργεια αφου τοσο την θες και αφου εισαι θεσσαλονικη,δεν ειναι τραγικος κοπος....εγω αυτο θα εκανα.....αν και σου λεω οτι αν ηταν αυτη θα ειχε ακουστει κατι στο φορουμ δεν μπορει......

OP
OP
extreemplatinum

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
καλα γινεται μπερδεμα και με τα ονοματα πια,ειναι κι οι τσατσαδες γιουχου :headbang: :headbang:.....τεσπα εγω θα λεγα πηγαινε μια βολτα να σου φυγει η περιεργεια αφου τοσο την θες και αφου εισαι θεσσαλονικη,δεν ειναι τραγικος κοπος....εγω αυτο θα εκανα.....αν και σου λεω οτι αν ηταν αυτη θα ειχε ακουστει κατι στο φορουμ δεν μπορει......
παντως η κριστυ απο λιθουανια δουλευει στο sol? τελικα ? ξερεις ειναι σιγουρο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως η κριστυ απο λιθουανια δουλευει στο sol? τελικα ? ξερεις ειναι σιγουρο?
ναι....τωρα μερες κλπ δεν ξερω....ρωτα παιδια που γραφουν στα κωλομπαρα θα ξερουν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom