Νέα

Κούνεβα: Από δωρεές αλληλεγγύης οι 340.000 ευρώ των καταθέσεών μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν προκειται να αναψει ποτε η σπιθα μεγαλε,ο Ελληνας ειναι ο πιο ηλιθιος λαος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και ο πιο σιχαμερος.Του αξιζει οτι περναει και πρεπει να περασει και περισσοτερα.
Κοιτα μονο ποσοι μαλακες ακολουθουν αυτον τον απατεωνα τον Σωρρα,και θα καταλαβεις.
ποιο μαλάκες και από τους Έλληνες είναι οι Σουηδοί.
Την κατάντια της Σουηδία δεν την έχουμε ζήσει ακόμα
Οι Σουηδοί παρομοιάζονται πλέον μόνο με αυτούς τους άντρες που γουστάρουν να βλέπουν τις γυναίκες τους να τις γαμάνε άλλοι, να τις σκίζουνε τον κώλο και μετά να γυρνάνε οι πουτσαράδες και να πηδάνε και αυτούς χωρίς όμως αυτοί να το θέλουν και από πάνω να πληρώνουνε για την εξυπηρέτηση.

vres1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
1
Καλύτερο πολίτευμα ever η δημοκρατία, τωρα το πως την κατεντησαν είναι μεγάλη κουβέντα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιο μαλάκες και από τους Έλληνες είναι οι Σουηδοί.
Την κατάντια της Σουηδία δεν την έχουμε ζήσει ακόμα
Οι Σουηδοί παρομοιάζονται πλέον μόνο με αυτούς τους άντρες που γουστάρουν να βλέπουν τις γυναίκες τους να τις γαμάνε άλλοι, να τις σκίζουνε τον κώλο και μετά να γυρνάνε οι πουτσαράδες και να πηδάνε και αυτούς χωρίς όμως αυτοί να το θέλουν και από πάνω να πληρώνουνε για την εξυπηρέτηση.

ναι μόνο που η φωτό δεν είναι από την Σουηδία αλλά από την Αγγλία και συγκεκριμένα από ένα προάστειο του Luton

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
θα ηθελα οσοι κανετε αρνητικα σχολια να κοστολογησετε σε ευρω την ακοη σας την οραση σας αλλα και το προσωπο σας.
το ψυχολογικο κομματι της επιθεσης και οτι εχει τραβηξει αυτη η γυναικα μετα απ ολα αυτα το αφηνω ασχολιαστο ειναι ονειρο απατηλο να το αντιληφθειτε

Στο στομα σου να παιρνεις μονο οποια αναπηρια εχεις και μπορεις να πεις τεκμηριωμενα σχολια, ξερεις ποσοι εμειναν αναπηρη απο τροχαια και απο διαφορες παθησεις... Το οτι κατι σκουπιδια της εκαψαν το προσωπο δεν σημαινει οτι θα επρεπε να ασχολουμαστε με την εν λογο κυρια, και η μανα μου καθαριστρια ηταν ολα της τα χρονια παρολα αυτα βγηκε στην συνταξη οπως της αξιζει, δεν εγλυψε ουτε προσκυνησε κανεναν και ας ειχε παιδι ΑμεΑ. Εγω που μεγαλωσα με την κωφωση και εζησα σε μεγαλω βαθμο την κοινωνικη απαξιωση αλλα και ρατσισμο στην εργασια ουτε βγηκα ουτε κλαφτηκα για το προβλημα μου, δεν ειδα ομως κανεναν δηθεν αριστερο οταν χρειαστηκα να αναβαθμισω των επεξεργαστη ομιλιας να μου ερχονται ολοι η αλληλεγγυοι, το αντιθετα ειδα απο αυτο που πιστεψα. Το οτι βρεθηκαν τοσοι μαλακες και αποκτησε τοσα λεφτα που θα μπορουσε να δειξει την ανθρωπια της κανοντας καμια δωρεα σε κανεναν απορο η συνταξιουχο θα εδειχνε και την αλληλεγυη της, εδω ομως βλεπουμε το αντιθετω...

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
:headbang:Τελικά άπ'ότι φαίνεται, δέν είμαστε καί τόσο έξυπνος λαός. Θέλουμε  :s&m_2:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Δεν προκειται να αναψει ποτε η σπιθα μεγαλε,ο Ελληνας ειναι ο πιο ηλιθιος λαος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και ο πιο σιχαμερος.Του αξιζει οτι περναει και πρεπει να περασει και περισσοτερα.
Κοιτα μονο ποσοι μαλακες ακολουθουν αυτον τον απατεωνα τον Σωρρα,και θα καταλαβεις.

συμφωνω με την πρωτη παραγραφο

τον σωρρα τον ανεχεται το συστημα (δεν εχει επεμβει δικαιοσυνη) γιατι πονταρουν να κοψει ψηφους από ΧΑ  :uglystupid:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ριχτε μου βιτριολια να αρχισουν οι δωρεες!!!!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
Το περιεργο με αυτην την ιστορια ειναι οτι ποτε δεν αποδειχτηκε οτι καποιος εργοδοτης της εριξε το βιτριολη , μπορει να ηταν και πρωην γκομενος. Αυτην βεβαια της συμφερει να λεει οτι ηταν η εργοδοσια ...Επισης γιατι τα 340,000 βρεθηκαν στο εξωτερικο (απο δωρεες η υπαρχει κυκλωμα εκβιασης εργοδοτών). Για εμενα πιο πιθανο το δευτερο ...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Κούνεβα: Νέες εξηγήσεις για τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Η επίθεση που δέχθηκε άφησε αναπηρίες που δεν θα διορθωθούν ποτέ, λέει η ευρωβουλευτής και εξηγεί γιατί διατηρεί καταθέσεις εκτός Ελλάδας

Νέες απαντήσεις στο θόρυβο που έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσης πόθεν έσχες της για τις καταθέσεις που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ έδωσε σήμερα η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 η κα Κούνεβα είπε «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό.
Όπως όλοι οι υπόλοιποι και οι πολιτικοί, για την δράση μας και την διαφάνεια στα οικονομικά μας, θα κρίνομαι και εγώ απο τα ΜΜΕ.

Και κάνουν καλά που ψάχνουν τα πόθεν έσχες μας αλλά δεν  θα έπερεπε να  ερευνήσουν λίγο καλύτερα;

Ας πούμε ότι δεν ήξεραν ότι υπήρχε ένας λογαριασμός αλληλεγγύης και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει καταθέσεις από δωρεές,όπως αναφέρεται στην δήλωση,δεν έπρεπε να αναζητήσουν,να ψάξουν να με βρουν και να με ρωτήσουν;

Αυτές οι δωρεές είναι από ένα λογαριασμό ο οποίος δημιουργήθηκε το 2009 και μου κατεθεταν συνάνθρωποι μας χρήματα έως το 2014 για να με βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας μου.
Για να με βοηθήσουν να συνεχίσω την ζωή και να μεγαλώσω το παιδί μου.

Τα χρήματα αυτά δεν προήλθαν από φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά από μικρά παιδιά και απλούς ανθρώπους. Αυτά τα παιδιά ίσως σκέφτηκαν ότι στην θέση μου,μπορεί να ήταν οι γονείς τους που προσπαθούν να τα μεγαλώσουν εργαζόμενοι όπως εγώ.

Η επίθεση που δέχθηκα άφησε αναπηρίες που δεν θα διορθωθούν ποτέ .

Οι αναπηρίες μου έχουν διαπιστωθεί σε τρεις χώρες.
Στην Ελλάδα που έχω πάρει αναπηρική σύνταξη,στην Γαλλία που κάνω τα χειρουργεία και εκεί βρίσκονται οι γιατροί μου και στην Βουλγαρία από όπου είμαι.

Οι αναπηρίες μου ξεκινούν πάνω από 85%.
Έχω χάσει το ένα μάτι ενώ έχω από το άλλο πολύ μικρή όραση.
Οι φωνητικές μου χορδές έχουν αποκατασταθεί σε πολύ μικρό βαθμό. Περίπου 1/4.
Τα εσωτερικά μου όργανα δεν λειτουργούν κανονικά.
Οι πνεύμονες μου από μέσα είναι καμμένοι.

Έχω πολλά προβλήματα στην κίνηση και στην αναπνοή.
Πρέπει να κάνω μεγάλες προσπάθειες, κάθε μέρα, κάθε στιγμή για να μπορώ να συνεχίσω την ζωή.

Κάνω πολλές θεραπείες μέσα στην εβδομάδα για να μπορώ να στηριχθώ όρθια.

Δεν έχω κάνει αναλυτικό προσδιορισμό για τα χρήματα που χρειάστηκαν τα χειρουργεία μου αλλά πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ευρώ όσα απαιτήθηκαν έως τώρα.

Δεν υπάρχει ασφάλεια παγκόσμια ευρωπαϊκη.
Δεν με καλύπτει το ευρωκοινοβούλιο.
Η ασφαλεια του ευρωβουλευτή ισχύει μόνο για το Βέλγιο.
Οι γιατροί μου εμένα είναι στην Γαλλία.

Καταθέσεις έχω στην Ελλάδα σε δύο λογαριασμούς, έχω στην Βουλγαρία σε ελληνική τράπεζα κάποια λεφτά,έχω αναγκαστικά ανοιξει λογαριασμό στην Γαλλία για να μεταφέρω χρήματα για τα χειρουργεία μου εκεί και έχω και στο Βέλγιο τον λογαριασμό που μπαίνουν τα χρήματα από το ευρωκοινοβούλιο που συνδέεται με την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Για την συντήρηση της κατάστασης της υγείας μου έπρεπε να μένω στην Γαλλία ο γιος μου λοιπόν ζει στο Παρίσι από τότε που οι γιατροί μου απαγόρευσαν να ταξιδεύω.
Έπρεπε τον γιο μου αφου δεν θα μπορούσα να ταξιδεύω και ήταν  υποχρεωτικό να βρισκομαι στην Γαλλία,να τον πάρω μαζί μου.
Δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο του.

Η μητέρα μου είναι υπερήλικη δεν μπορεί να με βοηθήσει.

Η βοήθεια που έλαβα από τον κόσμο είναι σεβαστή και εγώ βοηθάω τον κόσμο μέσα απο την καρδιά μου.
Από εκεί πηγάζει η αγάπη».

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.745
Πόντοι
216

κοινως, είναι σε αξιομαχη φυσικη κατασταση, προκειμενου να εξυπηρετησει τις ανάγκες της ελλαδας στο ευρωκοινοβουλιο....

κι εδώ το κουφο....εάν τωρα αυτή η γυναικα, δεν ειχε την ατυχια να ζησει αυτό που εζησε, θα ηταν σημερα ευρωβουλευτης?
όχι!
Εχετε διαβασει εσεις ποτε στα ζητούμενα προσοντα υποψηφιων ευρωβουλευτών να απαιτείται καποιο ιστορικο ρατσιστικης επίθεσης με τραυματισμο?
Όχι ε?

Αρα, λογικα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η θεση αυτή της δωθηκε ως ελεημοσυνη....
επειδή είναι θυμα επίθεσης με αναπηρια!
Αυτό δεν αποτελει ανιση διακριση όμως?

Chaos666

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
0
Όσο μιλάει νομίζοντας πως θα δώσει εξηγήσεις άλλο τόσο εκτίθεται.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.745
Πόντοι
216
εν τω μεταξυ λογικα δεν θα προβλεπεται από καποια νομικη εγκυκλιο σχετικα με την υποψηφιοτητα ποιο είναι το ανωτερο ποσοστο αναπηριας?
δηλαδή μπορει νομιμα να βαλει υποψηφιοτητα καποιος ο οποιος φερει τοσο υψηλο ποσοστο αναπηριας?
Πρωτου σπεύσετε μερικοι να με πειτε καφρο η ρατσιστή η δεν ξερω γω τι άλλο, σκεφτείτε και λιγακι την ορθοτητα του ερωτήματος:
Ένα υψηλο ποσοστο αναπηριας δεν ενδεχεται να επηρεαζει αρνητικα την οποια κριση η αντιληψη ενός ανθρωπου πχ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κούνεβα: Νέες εξηγήσεις για τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Η επίθεση που δέχθηκε άφησε αναπηρίες που δεν θα διορθωθούν ποτέ, λέει η ευρωβουλευτής και εξηγεί γιατί διατηρεί καταθέσεις εκτός Ελλάδας

Νέες απαντήσεις στο θόρυβο που έχει προκληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσης πόθεν έσχες της για τις καταθέσεις που ξεπερνούν τις 340.000 ευρώ έδωσε σήμερα η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 η κα Κούνεβα είπε «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό.
Όπως όλοι οι υπόλοιποι και οι πολιτικοί, για την δράση μας και την διαφάνεια στα οικονομικά μας, θα κρίνομαι και εγώ απο τα ΜΜΕ.

Και κάνουν καλά που ψάχνουν τα πόθεν έσχες μας αλλά δεν  θα έπερεπε να  ερευνήσουν λίγο καλύτερα;

Ας πούμε ότι δεν ήξεραν ότι υπήρχε ένας λογαριασμός αλληλεγγύης και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει καταθέσεις από δωρεές,όπως αναφέρεται στην δήλωση,δεν έπρεπε να αναζητήσουν,να ψάξουν να με βρουν και να με ρωτήσουν;

Αυτές οι δωρεές είναι από ένα λογαριασμό ο οποίος δημιουργήθηκε το 2009 και μου κατεθεταν συνάνθρωποι μας χρήματα έως το 2014 για να με βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας μου.
Για να με βοηθήσουν να συνεχίσω την ζωή και να μεγαλώσω το παιδί μου.

Τα χρήματα αυτά δεν προήλθαν από φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά από μικρά παιδιά και απλούς ανθρώπους. Αυτά τα παιδιά ίσως σκέφτηκαν ότι στην θέση μου,μπορεί να ήταν οι γονείς τους που προσπαθούν να τα μεγαλώσουν εργαζόμενοι όπως εγώ.

Η επίθεση που δέχθηκα άφησε αναπηρίες που δεν θα διορθωθούν ποτέ .

Οι αναπηρίες μου έχουν διαπιστωθεί σε τρεις χώρες.
Στην Ελλάδα που έχω πάρει αναπηρική σύνταξη,στην Γαλλία που κάνω τα χειρουργεία και εκεί βρίσκονται οι γιατροί μου και στην Βουλγαρία από όπου είμαι.

Έχω πολλά προβλήματα στην κίνηση και στην αναπνοή.
Πρέπει να κάνω μεγάλες προσπάθειες, κάθε μέρα, κάθε στιγμή για να μπορώ να συνεχίσω την ζωή.

Κάνω πολλές θεραπείες μέσα στην εβδομάδα για να μπορώ να στηριχθώ όρθια.

Δεν έχω κάνει αναλυτικό προσδιορισμό για τα χρήματα που χρειάστηκαν τα χειρουργεία μου αλλά πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ευρώ όσα απαιτήθηκαν έως τώρα.

Δεν υπάρχει ασφάλεια παγκόσμια ευρωπαϊκη.
Δεν με καλύπτει το ευρωκοινοβούλιο.
Η ασφαλεια του ευρωβουλευτή ισχύει μόνο για το Βέλγιο.
Οι γιατροί μου εμένα είναι στην Γαλλία.

Καταθέσεις έχω στην Ελλάδα σε δύο λογαριασμούς, έχω στην Βουλγαρία σε ελληνική τράπεζα κάποια λεφτά,έχω αναγκαστικά ανοιξει λογαριασμό στην Γαλλία για να μεταφέρω χρήματα για τα χειρουργεία μου εκεί και έχω και στο Βέλγιο τον λογαριασμό που μπαίνουν τα χρήματα από το ευρωκοινοβούλιο που συνδέεται με την επαγγελματική μου δραστηριότητα.

Για την συντήρηση της κατάστασης της υγείας μου έπρεπε να μένω στην Γαλλία ο γιος μου λοιπόν ζει στο Παρίσι από τότε που οι γιατροί μου απαγόρευσαν να ταξιδεύω.
Έπρεπε τον γιο μου αφου δεν θα μπορούσα να ταξιδεύω και ήταν  υποχρεωτικό να βρισκομαι στην Γαλλία,να τον πάρω μαζί μου.
Δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο του.

Η μητέρα μου είναι υπερήλικη δεν μπορεί να με βοηθήσει.

Η βοήθεια που έλαβα από τον κόσμο είναι σεβαστή και εγώ βοηθάω τον κόσμο μέσα απο την καρδιά μου.
Από εκεί πηγάζει η αγάπη».

ωραία ... να ανοιχτούν οι περίφημοι λογαριασμοί αλληλεγγύης να δοθούν τα στοιχεία των όσων καταθέσανε και να καταβληθεί ο φόρος δωρεάς...

και λέει παπαριές ... το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα καλύπτει μία χαρά την νοσηλεία στο εξωτερικό όταν αυτή δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα...

ΥΓ και πάλι λέει παπαριές... η ασφάλεια του ευρωβουλευτή ισχύει για Βέλγιο και Γαλλία διότι τους μισούς μήνες το ευρωκοινοβούλιο έχει έδρα το Στρασβούγο που είναι στην Γαλλία... 

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
ρε η Ελλάδα θέλει ένα πόλεμο και έναν εμφύλιο κάθε 50 χρόνια, ίσα ίσα για να ξεβρομίζει ο τόπος από τη σαπίλα που αφήνει η "Δημοκρατία".

Το γεγονός ότι σε κάθε πόλεμο οι αλβανοί ήταν με το μέρος όποιου εισέβαλε στην ελλάδα μόνο και μόνο για να πάρουν κανένα κομμάτι από την ήπειρο και μερικοί κάθονται και τους περιθάλπουν, τους δίνουν διαβατήρια, τους σπουδάζουν και τους δίνουν συντάξεις της πρόνοιας(ογά) με τρελλαίνει.... και στο τέλος τα γελοία υποκείμενα ντρέπονται να πουν ότι είναι και Αλβανοί.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.745
Πόντοι
216
ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ!!!

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Στον Άρειο Πάγο η Κωνσταντίνα Κούνεβα για το εργατικό ατύχημα σε βάρος της

Το Μονομελές Εφετείο Πειραιά είχε απαλλάξει την εργολαβική εταιρεία από κάθε ευθύνη, απορρίπτοντας κάποια σύνδεσή της με την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Κούνεβα

Το επόμενο ραντεβού με την δικαιοσύνη της ευρωβουλευτού Κωνσταντίνας Κούνεβα είναι στον Άρειο Πάγου την ερχόμενη Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, όπου θα συζητηθεί η αίτηση αναίρεσης που έχει ασκήσει κατά της Εφετειακής απόφασης με την οποία απαλλάχθηκε η εργολαβική εταιρεία από κάθε ευθύνη για τον τραγικό τραυματισμό της.

Η γυναίκα σύμβολο για τα εργασιακά δικαιώματα, που πλήρωσε εφ' όρο ζωής τον αγώνα της, θα βρεθεί ενώπιον των αρεοπαγιτών για να αντικρούσει την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία απαλλάχθηκε η εργολαβική εταιρεία από κάθε ευθύνη, απορρίπτοντας κάποια σύνδεσή της με την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Όπως είναι γνωστό, από το Πρωτοδικείο είχε κριθεί «εργατικό ατύχημα» ο βαρύτατος τραυματισμός της, καταδικάζοντάς την επιχείρηση σε αποζημίωση για την ηθική της βλάβη που υπέστη η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Πέρα από αυτό, εννιά χρόνια μετά από τον απάνθρωπο τραυματισμό της, κι ενώ κάθε ποινική έρευνα της υπόθεσης έχει μπει στο αρχείο δίχως να έχουν εντοπιστεί οι δράστες της ενέργειας, η ευρωβουλευτής πρόκειται να συνεχίσει τον αγώνα της προκειμένου να αναιρεθεί η δευτεροβάθμια απόφαση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Ουτε στον υπνο της η βουλγαρα καθαριστρια
Προλαβε την εποχη που ηταν παχιες οι μυγες και κονομησε για 3 ζωες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
εν τω μεταξυ λογικα δεν θα προβλεπεται από καποια νομικη εγκυκλιο σχετικα με την υποψηφιοτητα ποιο είναι το ανωτερο ποσοστο αναπηριας?
δηλαδή μπορει νομιμα να βαλει υποψηφιοτητα καποιος ο οποιος φερει τοσο υψηλο ποσοστο αναπηριας?
Πρωτου σπεύσετε μερικοι να με πειτε καφρο η ρατσιστή η δεν ξερω γω τι άλλο, σκεφτείτε και λιγακι την ορθοτητα του ερωτήματος:
Ένα υψηλο ποσοστο αναπηριας δεν ενδεχεται να επηρεαζει αρνητικα την οποια κριση η αντιληψη ενός ανθρωπου πχ?

Το να είναι κανείς βουλευτής , είναι πολύ σοβαρό
θέμα , για να το αφήνουμε στους ανάπηρους.

Απλά, φαίνεται η αποχαύνωση των πολιτών,που
ΔΕΝ ενδιαφέρονται σοβαρά για τα κοινά, και
γίνονται πολιτικοί τύποι, που είναι χειρότεροι
από τον Τραμούλη, που έχει στεφθεί Μρ Μάλαξ μπου. κομ !  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τραμούλη, μη  παρεξηγηθείς, σε πειράζω.
Αν ο Τραμούλης ήταν πολιτικός, θα ήταν
σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικός από
τους περισσότερους βουλευτές.
Όσο για την Κούνεβα, χρειάζεται αυτή βοήθεια
λόγω της υγείας της,
ΔΕΝ μπορεί αυτή να μας βοηθήσει για
τη διακυβέρνηση της κοινωνίας !  

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δευτεροβαθμια εχασε και παει στον Αρειο Παγο να αναιρεθει η αποφαση-ηττα και να ξαναγινει το δευτερο δικαστηριο. Πρωτο δικαστηριο, δευτερο-Εφετειο, οσοι χασουν εκει εχουν και τριτη ευκαιρια δηλαδη; Τραβαει κι αλλο η υποθεση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom