Επισκέπτης
Ααααα ναι ....
μονο που την αλλη φορα βλεπαμε λιγο παραπανω το μπουτακι του ντικυ τωρα μας το εκρυψες τελειως
Ααααα ναι ....
μονο που την αλλη φορα βλεπαμε λιγο παραπανω το μπουτακι του ντικυ τωρα μας το εκρυψες τελειως
...και τις πουτάνες στο σώμα καψουρευόμαστε ενίοτε!οκ,
α=πουτανες
β=τσουλες
θετω α=β
παντως εννοουσα πουτανες στην ψυχη γιατι τις αλλες τις αγαπαμε και εχουν να κανουν με τις καβλες μας. αλλα τις αλλες τις καψουρευομαστε που να παρει ο διαολος!!
και ανοιξα το θρεντ γιατι θυμηθηκα μια καψουρα μου που με εκανε να ενστερνιστω τον ορο ελλεεινιδα για το υπολοιπο του βιου μου!
παω φιλε..το μωρο που ειναι διπλα μου απο gym το τσιμπισααυτος με τη κοιλια ειναι ο DIKY?ρε ,ξεκινα κανα γυμναστηριο(εχει ευδιαθετα και προσχαρα κομματια εκει).
κοιταξε, αλλο παω γυμναστηριο και αλλο κανω γυμναστικη...ε,αφου πας ,ειναι μυς τοτε ,δεν ειναι λιπος .
γουσταρεις ποικιλιακους?
δεν εκπλησσομαι ...εγω τουλαχιστον.ειναι δυνατοι στο φλερτ πιστευω .σιγουρα,αλλο παω γυμναστηριο και αλλο κανω γυμναστικη.θα σε διαβασω και εκει αλλη φορα ομως.παντρευτηκες καμια φορα?(αφου εισαι 45?)
Μπα,καλυτερα πουτσα το πρωι,πουτσα το βραδυ..η καλυτερη διατροφη ειναι ,πιτσα το πρωι ,πιτσα το βραδυ...
ειστε μεταξεταστεοι..τα χουμε ξαναπει!η καλυτερη διατροφη ειναι ,πιτσα το πρωι ,πιτσα το βραδυ...
ειστε μεταξεταστεοι..τα χουμε ξαναπει!
τα 3Π της απολαυσης ειναι πουτσα, πιτσα και πουτανακια!!
σωστα το λεει ο γιωργος θελει αναδιατυπωση