Νέα

Κούλα...πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ενα thread γεματο νταλγκά και πόνο για όσες γουστάραμε αλλά οι πουτάνες θέλανε καποιον άλλο...
παραθεστε τον πόνο σας και τον καημό σας φίλοι μπουργελιάρηδες... :-

[youtube=425,350]T2jRJn9U-FU&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]8kTyI5qMRrk&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]5w0yy06K2Vg&feature=related[/youtube]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
καλα βρε DIKY, πώς σου ηρθε και το εβαλες στο section ΥΓΕΙΑ ???? :grin:

Επισκέπτης
α,ρε DIKY,τωρα κατι τετοιο εγινε προσφατα ,αλλο ονομα εχει η σκροφιτα.οχι κουλα.αχχχχχχχ,ποναει τετοιου ειδους ηττα,χωρις βεβαια ο αλλος που τη γαμαει τη γκομενα να ειναι καλυτερος απο μας.απλα μας εστειλε απλα για να ικανοποιησει το πεισμα της και επελεξε καποιον αλλο.ομως μια απορια.αν αυτη δε μας μιλαει καθολου(το παιζει),εμεις τι σταση κραταμε?αχχχ,αλλο πραμα η γκαβλα και αλλο η καψουρα ...

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
α,ρε DIKY,τωρα κατι τετοιο εγινε προσφατα ,αλλο ονομα εχει η σκροφιτα.οχι κουλα.αχχχχχχχ,ποναει τετοιου ειδους ηττα,χωρις βεβαια ο αλλος που τη γαμαει τη γκομενα να ειναι καλυτερος απο μας.απλα μας εστειλε απλα για να ικανοποιησει το πεισμα της και επελεξε καποιον αλλο.ομως μια απορια.αν αυτη δε μας μιλαει καθολου(το παιζει),εμεις τι σταση κραταμε?αχχχ,αλλο πραμα η γκαβλα και αλλο η καψουρα ...
ασε φιλε σε καταλαβαινω απολυτα...
ο καθενας εχει την κουλα του ή τις κουλες του εξαρταται το μεγεθος της καρδιας του.
και την καψουρα μας την δημιουργουν οι ιδιες απο το αρχικο σταδιο για να μας εχουν καβατζα, σιγουρακι..γιατι εμεις δεν καψουρευομαστε απο μονοι μας, μας δινουν το δικαιωμα...
αλλα ο πονος της καψουρας δεν μετριεται με τιποτα..και ειδικα αν ο αλλος ειναι μαλακοπιτουρας!!
αν δεν μας μιλαει σιγουρα ξερει τι ζημια εχει κανει και μας αποφευγει..

Επισκέπτης
εννοειται οτι αυτες μας κανουν να τις καψουρευτουμε.δε καψουρευομαστε οποια μιλαμε.τελοσπαντον,λες να μη μας  μιλαει απο τυψεις?τι να πω.α,ρε σταθη,αλλιως επρεπε να το ελεγες:κυριακο ,πολυ κωλοπαιδο η κουλα.fuck bitches.να αρχισω να τη χαιρεταω η να κανω οτι δεν τη βλεπω(αυτο που κανω εδω και 3 μηνες)?

Επισκέπτης
Ενα thread γεματο νταλγκά και πόνο για όσες γουστάραμε αλλά οι πουτάνες θέλανε καποιον άλλο...
παραθεστε τον πόνο σας και τον καημό σας φίλοι μπουργελιάρηδες... :-

DIKY μην κακολογείς τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ γιατί αυτές ανήκουν σε όλους μας.Αυτές που γουστάραμε και θέλαν κάποιον άλλον λέγονται ΤΣΟΥΛΕΣ! :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εννοειται οτι αυτες μας κανουν να τις καψουρευτουμε.δε καψουρευομαστε οποια μιλαμε.τελοσπαντον,λες να μη μας  μιλαει απο τυψεις?τι να πω.α,ρε σταθη,αλλιως επρεπε να το ελεγες:κυριακο ,πολυ κωλοπαιδο η κουλα.fuck bitches.να αρχισω να τη χαιρεταω η να κανω οτι δεν τη βλεπω(αυτο που κανω εδω και 3 μηνες)?
ειμαι της γνωμης να μην ασχολεισαι με κατι που στο παρελθον σε εχει πληγωσει και να την ξεχασεις...βεβαια αν απο μονη της σε θυμηθει καποια στιγμη εσυ θα εισαι εκει να της ριξεις εναν εννοειται, δεν σβηνουμε ποτε τηλεφωνα και mail...ποτε δεν ξερεις τι γινεται, ειναι ηλιθιες και εσυ πρεπει να εισαι παντα ετοιμος! εκει!!
ε, χαιρετα την τυπικα αλλα οι κεραιες να ειναι ορθιες μηπως και γουσταρει παιχνιδι,ξερεις οι ηλιθιες στερημενες ελλεεινιδες μπορει στα καλα καθουμενα λογω αγαμιας να σε σκεφτει και σενα,αλλα μην κανεις ποτε κατι παραπανω γιατι μην ξεχνας οτι σε εφτυσε για εναν μαλακα!!!

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
DIKY μην κακολογείς τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ γιατί αυτές ανήκουν σε όλους μας.Αυτές που γουστάραμε και θέλαν κάποιον άλλον λέγονται ΤΣΟΥΛΕΣ! :rockon: :rockon: :rockon:
οκ,

α=πουτανες
β=τσουλες
θετω α=β
παντως εννοουσα πουτανες στην ψυχη γιατι τις αλλες τις αγαπαμε και εχουν να κανουν με τις καβλες μας. αλλα τις αλλες τις καψουρευομαστε που να παρει ο διαολος!!
και ανοιξα το θρεντ γιατι θυμηθηκα μια καψουρα μου που με εκανε να ενστερνιστω τον ορο ελλεεινιδα για το υπολοιπο του βιου μου!

Επισκέπτης
σιγουρα εχεις δικιο .ετσι ειναι.αυτο θα κανω .θα τη χαιρεταω τυπικα και οτι καλο προκυπτει ,το δεχομαστε.αλλα,δεν ξεχναω ποτε τις μερες που ημουν χαλια εξαιτιας της.για αυτο ηρθα στο σαιτ αυτο.παντα ,διδονται καλες συμβουλες..

Επισκέπτης
και μιας και ειπες μαλακα,χτες στο μαρκετ ,ηταν μια γκομεναρα με εναν τελειως μαλακα(οχι ασχημο),που γελουσε τοσο δυνατα και αντιαισθητικα που ακουγοταν σε ολο το μαρκετ(μεγαλο μαρκετ)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.162
Πόντοι
1.206
μου ειχε συμβει το εξης-μια μεγαλη καψουρα που ειχα στο λυκειο γουσταρε και τελικα τα εφτιαξε μ'ενα φιλο-κολλητο μου...
Εκει η ηττα ηταν διπλη...
Απ'τη μια η καζουρα της χυλοπιτας κι απ'την αλλη μια φιλια χρονων δεχτηκε  πληγμα αφου απεφευγα να συνανταω τον κολλητο μου για να μην ακουω τα της σχεσης τους.Ασχημη περιοδος ψυχολογικα!

Επισκέπτης
ωχχχ,βαρυ και αυτο.τι φιλος ηταν αυτος ρε?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Συνεχεια ενδιαφεροντα 8εματα ανοιγεις ρε DIKY.... ;)

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μια απο τις δικες μου χειροτερες ηττες ηταν οταν εβγαινα με μια γκομενα και δεν μου καθοταν επιτηδες γιατι απλα ηθελε να μας δει μαζι ενας μαλακας και να ζηλεψει...τελικα τα καταφερε η πουτανα και οταν εμαθα ολο το σχεδιο που κατεστρωσε σε βαρος μου εγινα τουρκος...μοντελο η κυρια σημερα...αχχ και ημουν τοσο κοντα!

Επισκέπτης
και το καταφερνεις καλα...αλλα τι μας τα θυμιζεις και εσυ .καιρο προσπαθουμε να τα ξεχασουμε... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom