Νέα

Κόβουν το φθηνό ρεύμα των ΔΕΗτζήδων. Σφοδρές αντιδράσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ... γνήσια , αυθεντική απάντηση . Μας πηγαίνει πίσω σε πιο αθώες εποχές - του στυλ "ξερεις ποιος είμαι εγώ ?"  ( ο πράσινος/μπλε κομματάρχης , το συνδικαλιστόμουτρο ας πούμε?)

Απλά να το έλεγες από την αρχή μην κουραζόμαστε να στα βγάζουμε ενα ενα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ηταν ενα καλο εισοδημα χωρις να εχω καπιον πανω απο το κεαλι  μου

Εισαι και με το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα, ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!

Να σε πω κατις;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΌΣ Ο ΓΑΠ :2funny: :2funny: :2funny:

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ... γνήσια , αυθεντική απάντηση . Μας πηγαίνει πίσω σε πιο αθώες εποχές - του στυλ "ξερεις ποιος είμαι εγώ ?"  ( ο πράσινος/μπλε κομματάρχης , το συνδικαλιστόμουτρο ας πούμε?)

Απλά να το έλεγες από την αρχή μην κουραζόμαστε να στα βγάζουμε ενα ενα.
πολυ γνησια και αυθεντικα μιλαω μεγαλε εσυ τα μπερδεψες λιγο αλλα δεν πειραζει ,δεν ασχολουμε με συνδικαλισμο,

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
βεβεα φιλε πολυ πιο φθηνο γιατι παραγουμε το περισοτερο ρευμα απο λιγνιτη ενα καυσιμο που εχουμε σ αφθονια

H αλήθεια είναι πως γινονται τσατσιές στην παραγωγή και η ΔΕΗ αγοράζει ακριβό ρεύμα από άλλους και πουλάει μετά. Ωστόσο σε ξαναλέω να έχεις άλλη τιμή εσύ άλλη εγώ είναι αδικο. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Το ίδιο αγαθό παίρνουμε. δε μπορεί εσύ να το πληρώνεις τόσο εγώ τόσο.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια κουραζει η ειρωνεια φτανει,τρικαρδε βλεπεις πολυ μακρια ρε σε παραδεχομαι!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ο τρικαρδος ειναι ΚΚΕς.....με ενα σακι λιρες στο υπογειο.....

Τσ τσ τσ ε όχι και στο υπόγειο. Σε θυρίδα.

Δεν ειμαι φτωχομπινές όπως τους φασιστροπουστρακους του ΛΑΟΣ που περιμένουν να κλάσει ο Καρατζαφυρερ για να την πιούνε

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
πολυ γνησια και αυθεντικα μιλαω μεγαλε εσυ τα μπερδεψες λιγο αλλα δεν πειραζει ,δεν ασχολουμε με συνδικαλισμο,

Ακριβώς και επειδή εσύ μιλάς γνήσια ας μιλήσω κι εγώ - προκειμένου να μου αυξήσει η ΔΕΗ το ρεύμα για ΔΩΔΕΚΑΤΗ φορά το τελευταίο 24μηνο λόγω αυξημένου μισθολογικού κόστους συν τοις άλλοις , προτιμώ να βγεις στην εφεδρεία και να γλιτώσω τις αυξήσεις. Δίκαιο δεν είναι ?
Οπως σου είπα , μιλάω καθαρά και σταράτα , χωρίς παρεξήγηση πάντα.

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
H αλήθεια είναι πως γινονται τσατσιές στην παραγωγή και η ΔΕΗ αγοράζει ακριβό ρεύμα από άλλους και πουλάει μετά. Ωστόσο σε ξαναλέω να έχεις άλλη τιμή εσύ άλλη εγώ είναι αδικο. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Το ίδιο αγαθό παίρνουμε. δε μπορεί εσύ να το πληρώνεις τόσο εγώ τόσο.
καλα το ξεκινισες αυτο που γινετε με την ανταλαγη ρευματος γιατι δεν το αναφερετε και ασχολιστε με το μειωμενο τιμολογιο που εχουμε οι υπαλληλοι τησ δεη?αν δειτε τι γινετε με τη ΡΑΕ (ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)και την οτσ οριακη τιμη συστιματοσ θα παθετε πλακα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τσ τσ τσ ε όχι και στο υπόγειο. Σε θυρίδα.

Δεν ειμαι φτωχομπινές όπως τους φασιστροπουστρακους του ΛΑΟΣ που περιμένουν να κλάσει ο Καρατζαφυρερ για να την πιούνε

Tις είδες καθόλου τελευταία? Κράτα τες σε καλή κατάσταση γιατί μπορεί και να τις χρειαστείς ... ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα το ξεκινισες αυτο που γινετε με την ανταλαγη ρευματος γιατι δεν το αναφερετε και ασχολιστε με το μειωμενο τιμολογιο που εχουμε οι υπαλληλοι τησ δεη?αν δειτε τι γινετε με τη ΡΑΕ (ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)και την οτσ οριακη τ
ιμη συστιματοσ θα παθετε πλακα.

Εσύ άμα ξέρεις πες μας. Πάντως φιλαράκι πρέπει να μαστε αντικειμενικοί και να τα λέμε όλα καλά ή άσχημα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tις είδες καθόλου τελευταία? Κράτα τες σε καλή κατάσταση γιατί μπορεί και να τις χρειαστείς ... ;)

Μια φορά την εβδομάδα τις επισκέπτωμαι πάντα.

Δεν τις πάω στο σπίτι πλέον, γιατί φοβαμαι μην τις χάσω.

Τι να τις χρειαστω;;;;;;;;;; άστες να υπάρχουν, δεν μου πιάνουν χώρο

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβώς και επειδή εσύ μιλάς γνήσια ας μιλήσω κι εγώ - προκειμένου να μου αυξήσει η ΔΕΗ το ρεύμα για ΔΩΔΕΚΑΤΗ φορά το τελευταίο 24μηνο λόγω αυξημένου μισθολογικού κόστους συν τοις άλλοις , προτιμώ να βγεις στην εφεδρεία και να γλιτώσω τις αυξήσεις. Δίκαιο δεν είναι ?
Οπως σου είπα , μιλάω καθαρά και σταράτα , χωρίς παρεξήγηση πάντα.
κανεις λαθος δεν αυξησαν το τιμολογιο λογο μισθολογικου κοστους ισα ισα το 10 και το 11 ειχαμε μειωσεις στη μισθοδοσια γυρω στο 40%εφεδρεια μπορει να βγαλει απο το διοικητικο προσωπικο που μαζευτικε στα κεντρικα στην αθηνα και ειναι πλεοναζον εδω στα ορυχεια ειμαστε πρωτη γραμμη και το προσωπικο ειναι λιγοτερο απο αυτο που πρεπει να ειναι

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ άμα ξέρεις πες μας. Πάντως φιλαράκι πρέπει να μαστε αντικειμενικοί και να τα λέμε όλα καλά ή άσχημα.
να τα λεμε ολα συμφωνω και τα καλα και τα κακα αλλα  να βριζουν ολους τους υπαλληλους και να λεει οτι θελει ο καθενας ε ειναι μαλακια.ριξε μια ματια για την αλουμινιον του μυτιλιναιου και θα καταλαβεις.ειναι μεγαλο θεμα να το ποσταρω εδω τωρα 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πριν το 2000, η ΔΕΗ ειχε διπλασιους εργαζομενους, υψηλοτερα αμοιβομενους και καλυτερα καταρτισμενους, μονο οι τοπ εμπαιναν, παρ'ολα αυτα τα τιμολόγιά της ήταν στο 1/3 απο οτιειναι σήμερα...

μετα το 2000, την ιδιωτικοποίηση/κεφαλαιοποίηση και εισοδο της ΔΕΗ στο χρηματιστηριο, το προσωπικό μειώθηκε στο ημισυ,οι μισθοί έπεσαν ή παρέμειναν σταθεροί (κατα Μ.Ο.) αλλά τα μπονους των μανατζαραιων εφτασαν στο θεο,  το μορφωτικό επιπεδο των εργαζομενων επεσε, οι εμπειροι πηγαν στα γραφεια γιατι επρεπε να παρουν τις δουλειες τα εξωτερικα συνεργεια αλλα το κοστος του ρευματος αυξηθηκε κατακορυφα.

συμπερασμα: μη βριζετε τον λαζαρο, αλλα το Σημιτη και κατι μπαταχτσηδες επιχειρηματιες του κωλου που κανουν βρωμικες δουλειες με τη ΔΕΗ και τα λεφτα σας!

δευτερο συμπερασμα: το να ψοφησει η κατσικα του γειτονα δεν ειναι ευχη αλλα κομπλεξισμος

αυτα και καλη χρονια ναχετε...

lazoukos78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιντελ ιδ υπαλληλος εισαι πες μας τουλαχιστον  σε πιο κλαδο.τρικαρδε και εσυ για πες μας εκτος αν το κρατατε μυστικο

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
να τα λεμε ολα συμφωνω και τα καλα και τα κακα αλλα  να βριζουν ολους τους υπαλληλους και να λεει οτι θελει ο καθενας ε ειναι μαλακια.ριξε μια ματια για την αλουμινιον του μυτιλιναιου και θα καταλαβεις.ειναι μεγαλο θεμα να το ποσταρω εδω τωρα  

Φίλε Κοζανίτη όπως καταλαβαίνεις για όλα τα στραβά των Δημοσίων υπαλλήλων θα τα ακούσεις εσύ εδω μέσα αλλά έχουμε δει και ακούσει πολλά..

Όλοι έχουμε και από έναν άχρηστο Δημόσιο υπάλληλο συγγενή΄,φίλο,γνωστό,γείτονα.

Εννοείται ότι όταν σε κράζουμε στο μυαλό μας δεν έχουμε εσένα που βγάζεις λιγνήτη με ότι συνεπάγεται αυτό για το μέσο όρο ζωής σου ή τους εναερίτες..κ.λ.π.

Έχουμε στο μυάλό μας όλους εκείνους που έγλυψαν,έφαγαν και ήταν παντελώς άχρηστοι για τις θέσεις που κατείχαν και τα λεφτά που έπαιρναν.

Ξέρεις ότι οι προϊστάμενοί σου,ναι της ΔΕΗ, ναύλωναν τσάρτερ για τα ταξίδια τους αντί να πάνε με το αεροπλάνο της γραμμής;

Για αυτά και άλλα πολλά λοιπόν θα τα ακούσεις και εσύ..

Και αυτό με τα 200 στρέματα δεν το κατάλαβα;Αποζημίωση δεν πήρες;Μαζί με τα χωράφια πήραν και εσένα αιχμάλωτο;

Τέλοσπάντων,άχρηστοι όλων των πόστων,εσείς που πιάσατε πόστα χωρίς να το αξίζετε,τώρα που αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να βγείτε στην πιάτσα θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος... :fuck2:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
σε μια εποχη που το ελληνικο μοντελο αναπτυξης καταρρευσε δεν ειναι δυνατο να υπαρχουν προνομια οπως αυτο των υπαλληλων της δεη
ωραια τα επαιρναν εως τωρα οσο το δημοσιο μπορουσε να δανειστει φτηνα...συγχαρητηρια αλλα παπαλα !
θα ξεκινησουμε απο το μηδεν .... ισως και πιο κατω απο το μηδεν ομως το καινουργιο που θα ερθει δεν θα περιλαμβανει δωρεαν γευματα
για κανεναν
οποιος δουλευει θα αμοιβεται ... ποσο ? οσο κρινει ο εργοδοτης του σε σχεση με την αποδοτικοτητα της εργασιας του ... δεν του αρεσει ? αντε γεια θα παρουμε αλλον
ο καπιταλισμος για οσους εχουν διαβασει ιστορια εχει πεντακοσια χρονια ζωης στην πλατη του (και μιλω απο το τελος της φεουδαρχιας και εντευθεν) με προοπτικη αλλα πεντακοσια χρονια μπροστα του
οτιδηποτε αλλο ... λαοκρατια ,γαλλικη κομμουνα ,σοσιαλισμος , τριτος δρομος , τεταρτος δρομος ... πηραν τον πουλο

οι Ελληνες ειμαστε σε ενα κρισιμο σταυροδρομι ... ή επιλεγουμε την οικονομια της αγορας που ποτε δεν εφαρμοσαμε στη χωρα ειτε συνεχιζουμε να μυξοκλαιμε για τα προνομια που χαθηκαν ..συνεχιζοντας την περιδινηση

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
καλη χρονια σε ολους με υγεια πρωτα απ ολα ! ολα τα αλλα φτιαχνονται !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom