μαλακες...ανθρωπακια,ζηλιαρηδες...
φθονος,μικροπρεπεια ,ανυπαρξια...
ποσοι απο εσας τους γραφικους μαλακες που ξερνατε τα αντερα σας εδω δεν εχετε διηγηθει με περηφανεια το ανεκδοτο με την κατσικα του γειτονα;;
ποσοι δεν εχετε γελασει σκεφτομενοι τον ηλιθιο γειτονα που αυτο που τον ενοιαζε ηταν να ψοφησει η κατσικα του αλλουνου και οχι να εχει αυτος δικια του;;
ανθρωπακια που συναγωνιζεστε στο ποιος θα πει την πιο πιασαρικια εξυπναδα κοιταχτε λιγο στον καθρεφτη σας,,,
για εσας ειναι το ανεκδοτο...εσεις ειστε ο μαλακας που ζηταει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα...
μαλακες....
συνεχιστε τωρα τον διαγωνισμο ευφυολογηματος και ''εξυπναδας''
ετσι και αλλοιως τα στηθια σας σιγουρα φουσκωνουν απο περηφανια με τις ατακες και τις εξυπναδες που σκαρφιζεσται και πετατε στον παροντα διαδικτυακο χωρο...
αληθεια δεν καμαρωνετε με υπερηφανεια οταν διαβαζετε τα ποστ που μολις εχετε καταθεσει στο θρετ;;;
συνεχιστε ελευθερα και περηφανα
ετσι και αλλοιως ο μοναδικος σιγουρος τροπος για να εξαθλιωθειτε ακομα περισσοτερο ειναι να εξαθλιωθουν ολα και ολοι γυρω σας...
απαξιωστε τους παντες...απαξιωστε ολες τις κοινωνικες ομαδες....τραβηξτε ολους εκει στον πατο που βρισκεστε και ποιος ξερει μπορει να βρειτε και αλλον πατο πιο κατω ολοι μαζι...
κακομοιρα αμθρωπακια....
Υ.Γ.στην καραπουτσακλαρα μου εκ των προτερων για τα ξερασματα που εχετε σκοπο να ακουμπησετε...
δεν προκειται να απαντησω και μαλλον δεν προκειται καν να τα διαβασω...
ξερω καλα ποιος ειμαι και τι λεω....javascript:void(0);
δεν προκειται να ''παλεψω' μαζι σας...επειδη αν προσπαθησω να το κανω εχω σιγουρη ηττα...μιας και θα με συρετε στο επιπεδο σας οπου και θα χασω λογω εμπειριας που εχετε....
Υ.Γ 1το ανεκδοτο με την κατσικα του γειτονα το ξερετε;;;ειχατε γελασει οταν το ακουσατε;;