Νέα

Κοβεται το Δωρο στον Δημοσιο τομεα και μετα στον Ιδιωτικο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πρεπει να κοψουνε το δωρο στον ιδιωτικο τομεα η μονο στον Δημοσιο

• Μονο στο Δημοσιο

Ψήφοι: 35 34,3%
  • Μονο Στον ιδιωτικο

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Να κοπει το δωρο απο ολους

Ψήφοι: 15 14,7%
  • Να απολυθουνε ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 43 42,2%
  • Να γινουν παλι εκλογες

Ψήφοι: 30 29,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε μαλακα δεν μπορω να πιστέψω οτι εσυ έγραψες τετοια επική μαλακια κοίταξα δυο φορές  :jerking:
Αρα καλως εγιναν οι περικοπες, ειναι ωφελεια, να γινουν κι αλλες. Ναι? Και σε συνταξεις και σε μισθους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ρε λάκη το ζιρκόνιο από ότι θυμάμαι από την χημεία είναι μέταλλο  :think: :think: :think: :think:

Πιθανον απο χημικης αποψης.
Οι στεφανες ομως, θεωρουνται ολοκεραμικες.
Ειναι ο σκελετος τους, ενα ασπρο παπαρι , που σπαει για πλακα,
σαν κιμωλια.

Το κοβει συστημα cad/cam με laser.
Κοστιζει καπου 250.000€ για το εργαστηριο ,
γιαυτο δεν υπαρχουν πολλα.
Οποτε ολοι οι τεχνιτες, τα δινουν σε καποιον που εχει τετοιο συστημα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για να ολοκληρωσω , την ενημερωση.
+50€ για ζιργκον , δεν ειναι πολλα.
Αλλα.
Αρχικη τιμη 200€ για στεφανη (σκετη, χωρις ανασυστασεις, ενδοδοντικες κτλ)
ΣΗΜΕΡΑ, ειναι τιμη που ... μπορεις να βρεις και αρκετα μικροτερη.
Εχω συνεργατες που κανουν συμβατικες στεφανες (μεταλλοκεραμικες εννοω) και κανουν αριστη δουλεια και χρεωνουν ... 150€.
Ειναι πολλα και ειδικα αμα σκεφτεις οτι σε τρεις μηνες ηταν δυο θηκες στον ιδιο. Και 180-200 οι απονευρωσεις, εφτασε στο χιλιαρικο.
Παλι καλα που τα αλλα δοντια ειναι καλα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
ρε λάκη το ζιρκόνιο από ότι θυμάμαι από την χημεία είναι μέταλλο  :think: :think: :think: :think:

Το ΟΞΕΙΔΙΟ του ζιρκονίου χρησιμοποείται στις "ολοκεραμικές"  στεφάνες.

Φτιάξε λίγο τα δοντάκια σου , Τράμυ,

και βάλε κανένα εμφύτευμα ,

αντί να  φοράς φτηνή μασέλα ! :2funny:

Branson-Dentures.png

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαμόγελο από το Σέφιλντ ! :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιθανον απο χημικης αποψης.
Οι στεφανες ομως, θεωρουνται ολοκεραμικες.
Ειναι ο σκελετος τους, ενα ασπρο παπαρι , που σπαει για πλακα,
σαν κιμωλια.

Το κοβει συστημα cad/cam με laser.
Κοστιζει καπου 250.000€ για το εργαστηριο ,
γιαυτο δεν υπαρχουν πολλα.
Οποτε ολοι οι τεχνιτες, τα δινουν σε καποιον που εχει τετοιο συστημα.

το ζιρκόν είναι πολύ σκληρό μέταλλο αλλά έχει την τάση θρυματισμού (όπως και το διαμάντι) ... γιαυτό κόβεται και με laser (δεν μπορεί να κοπεί με τροχό)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν καταλαβαίνεις ότι ο δυ πληρώνεται από κάπου;
Δεν μου απανταει ομως κανενας σας, γιατι δεν "ανασανε" η οικονομια με τις περικοπες αλλά καταβαραθρωθηκε? Κανενας δεν μου το απανταει αυτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν μου απανταει ομως κανενας σας, γιατι δεν "ανασανε" η οικονομια με τις περικοπες αλλά καταβαραθρωθηκε? Κανενας δεν μου το απανταει αυτο.

η οικονομία δεν ανάσανε από τις περικοπές γιατί ήταν βλακώδεις και οριζόντιες... αν ήταν σωστές θα είχε ανασάνει...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
το ζιρκόν είναι πολύ σκληρό μέταλλο αλλά έχει την τάση θρυματισμού (όπως και το διαμάντι) ... γιαυτό κόβεται και με laser (δεν μπορεί να κοπεί με τροχό)...

Ρε τράβα να κάνεις θεραπεία για το αλκοολ

και σταμάτα να πετάς κοτσάνες.

Το ΟΞΕΙΔΙΟ του ζιρκονίου χρησιμοποιείται στην Οδοντιατρική ,
που έχει διαφορετικές ιδιότητες από το στοιχείο Ζιρκόνιο.

Όπως διαφορετικές ιδιότητες έχει το στοιχείο Πυρίτιο,
από το ΟΞΕΙΔΙΟ του που είναι η άμμος .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οικονομολογικα φληναφηματα. Εδω, επι του πρακτεου. Ο καταστηματαρχης της γωνιας εχει συμφερον να παρει αυξηση ο ΔΥ, ναι ή οχι? Τι μοναδες προιοντος μου λες τωρα και θεωριες? Αρχιζω να καταλαβαινω γιατι ΠΟΤΕ οι οικονομολογοι δεν πεφτουν μεσα σε καμια προβλεψη. Γιατι δεν λαμβανουν υπ' οψη την πραξη, τον ανθρωπο με την ψυχολογια του και την πραγματικοτητα.
Κι αφου ρε φιλε ηταν καταστροφη να παιρνουν πολλα οι ΔΥ, γιατι καταστραφηκαμε οταν πηραν λιγα, και πηγε η ανεργια 30%, ενω πριν που επαιρναν πολλα, ηταν 6%?
Λογω δανειων και χρεους? Και τι εγινε? Ολα ΠΙΣΤΗ ειναι. Και ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Ποσα κρατη εχουν χειροτερο χρεος και δανεισμο απο εμας? ΠΟΛΛΑ.

Υπεκφευγεις και δε μπαινεις στην ουσια. Μαλλον δε διαβασες καν τι εγραψα. Οχι δε θα μου τη γλωτωσεις ετσι ομως.
Δεν ειναι φληναφηματα , ειναι η ουσια. Και στο ξαναλεω δες την αντιστροφη ροη των αγαθων. Τι δινει απο πλευρας αγαθων και τι παιρνει ο δημοσιος υπαλληλος. Το χρημα κλπ ειναι απλα μια διαμεσολαβηση της ανταλλαγης αγαθων. Ε ο δημοσιος υπαλληλος πρακτικα δε δινει κανενα αγαθο ενω λαμβανει πολλα - πολυ περισσοτερα συγκριτικα με αλλες ομαδες του πληθυσμου.
Επισης κανεις και το λεγομενο σφαλμα συνθεσης. Δηλαδη αυτο που ισχυει για το ατομο , οτι ισχυει για ολη την οικονομια. Τον καταστηματαρχη της γωνιας μπορει να τον συμφερει και να ειναι ολη του η γειτονια πρεζεμποροι και νταβατζηδες.Και αυτοι χρημα θα εχουν και θα τον κανουν πλουσιο τον καταστηματαρχη.
Αλλα μακροπροθεσμα για την κοινωνια αυτο δεν ειναι καλο. Δε χρειαζεται καν να εκθεσω την ακολουθια των γεγονοτων , του γιατι δεν ειναι καλο ( φοροι, επενδυσεις κλπ ).
Απλα θα προσθεσω το εξης  : συν τοις αλλοις πολλα απο τα χρηματα των Δ.Υ. εοσον ξεπερνουν το οριο της διαβιωσης και της καταναλωσης βασικων αγαθων, πανε για αγαθα πολυτελειας. Τα οποια φυσικα ειναι ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ. Ετσι οχι μονο δε συμβαλλουν στην οικονομια και παρασιτουν, αλλα απισχανουν και την οικονομια στελνοντας πολυ χρημα εξω απο τη χωρα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Γιατί με τους φόρους και την κακοδιαχείριση Πασοκ - Νδ η οικονομία εξαρτήθηκε από τα δάνεια των κακών ΕΕ

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Γιατι οι μειωσεις που εγιναν ηταν μικρες
αλλα απο την αλλη ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ:

1)Με το μηδενικο αφορολογητο
2)Με το φορο επιτηδευματια
3)Με την αυξηση ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ.
4)Με την αυξηση ασφαλιστικων εισφορων.
5)Με την εισφορα αλληλεγγυης.
6)Με την αυξηση φορολογικων συντελεστων.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΚΑι επιπλεον:

7)Σταματησε η οικοδομη.
8)Αφανιστηκε ο κλαδος των αυτοκινητων
9)Το λαθρεμποριο απο τους λαθρους ΕΓΙΝΕ ΧΟΛΕΡΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατί με τους φόρους και την κακοδιαχείριση Πασοκ - Νδ η οικονομία εξαρτήθηκε από τα δάνεια των κακών ΕΕ
Μα εγω ξερω οτι ολα τα κρατη δανειζονται, δεν ειναι το προβλημα ο δανεισμος αυτος καθεαυτος αλλά οι οροι συνομολογησης των δανειων. Δηλαδη τι πρεπει, να εχει η Ελλαδα μηδενικο χρεος για να ειμαστε ενταξει? Ποια οικονομικη συνταγη το λεει αυτο? Δηλαδη εχουμε παρει τα δανεια με κακους ορους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom