Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.577
- Πόντοι
- 12.756
Αμα δεν εχεις πλατες, φοβασαι το αυτοφωρο.
καμια σχεση , προσωπικο πληρωνα κανονικοτατα
Αμα δεν εχεις πλατες, φοβασαι το αυτοφωρο.
Σωστό.Παρατηρεις τις γιορτινες περιοδους μια αυξηση στην δουλεια σου;
Οταν παιρνουν χρημα μπαλωνουν τρυπες και "κουφαλες".
Και εσυ παιρνεις.
Α τωρα τα θελει ο κώλος σου και σενα. Ξεχασες που πηρες ολο το εφαπαξ του χριστιανού χωρις αποδειξη για να του φτιαξεις τα δοντια, και τωρα σου ελειψε το δώρο Πασχα?
Παρατηρεις τις γιορτινες περιοδους μια αυξηση στην δουλεια σου;
Οταν παιρνουν χρημα μπαλωνουν τρυπες και "κουφαλες".
Και εσυ παιρνεις.
Α μπραβο. Οταν φωναζω οτι για την ανεργια του ιδιωτικου τομεα ευθυνεται κυριως η περικοπη των αποδοχων των ΔΥ, καποιοι μου απαντανε αφελώς ότι κανω λαθος. Οσο κι αν σας φαινεται τραγικο, αν θελουμε μειωση της ανεργιας, θα πρεπει αυριο να γινει αυξηση 30% στους μισθους των ΔΥ. Και σιγα μην χασει το κρατος. Απο την φορολογια της καταναλωσης και τις εισφορες θα τα παρει πισω. Πόσα πτυχια πρεπει να εχει καποιος για να αντιληφθει οτι οι μισθοι των ΔΥ γινονται ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ καταναλωση και κινουνται σαν χρημα, ενω αν τους περικοψεις τους μισθους απλως δεν κινειται τιποτα? Ας εχεις μετα την οργανωση σαν κρατος, να παρεις φορο απο το κινουμενο χρημα. Πώς αλλιως πεφτει χρημα στην αγορα? Με δύο τροπους. Με τους μισθους των ΔΥ και τις δημοσιες/ιδιωτικες επενδυσεις. Ποιος ομως θα κανει ιδιωτικη επενδυση οταν δεν υπαρχει φραγκο για να αγορασθουν οι υπηρεσιες/προιοντα του επενδυτη?Πάντως από τότε που κόπηκαν τα δώρα στους παππούδες και στους δημόσιους, βούλιαξε όλη η αγορά,μειωθηκαν οι τζιροι ,πολλαπλασιαστηκαν τα λουκέτα κλπ.
Στον δικηγορο?Δουλεια καλη να του κανε και το ποσο θα πληρωσεις χαλαλι. Στο γιατρο ετσι παει
Α μπραβο. Οταν φωναζω οτι για την ανεργια του ιδιωτικου τομεα ευθυνεται κυριως η περικοπη των αποδοχων των ΔΥ, καποιοι μου απαντανε αφελώς ότι κανω λαθος. Οσο κι αν σας φαινεται τραγικο, αν θελουμε μειωση της ανεργιας, θα πρεπει αυριο να γινει αυξηση 30% στους μισθους των ΔΥ. Και σιγα μην χασει το κρατος. Απο την φορολογια της καταναλωσης και τις εισφορες θα τα παρει πισω. Πόσα πτυχια πρεπει να εχει καποιος για να αντιληφθει οτι οι μισθοι των ΔΥ γινονται ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ καταναλωση και κινουνται σαν χρημα, ενω αν τους περικοψεις τους μισθους απλως δεν κινειται τιποτα? Ας εχεις μετα την οργανωση σαν κρατος, να παρεις φορο απο το κινουμενο χρημα. Πώς αλλιως πεφτει χρημα στην αγορα? Με δύο τροπους. Με τους μισθους των ΔΥ και τις δημοσιες/ιδιωτικες επενδυσεις. Ποιος ομως θα κανει ιδιωτικη επενδυση οταν δεν υπαρχει φραγκο για να αγορασθουν οι υπηρεσιες/προιοντα του επενδυτη?
Α ξεχασα, σε αυτη τη χωρα θυμηθηκαμε τωρα οτι πρεπει να "παραγουμε" πρωτογενώς και οτι οι υπηρεσίες δεν ειναι κατι το σημαντικο. Καλώς ή κακώς, η χωρα μας ειναι χωρα παροχής υπηρεσιών και οχι παραγωγής. Τοσο κακο ειναι δηλαδη?
Α μπραβο. Οταν φωναζω οτι για την ανεργια του ιδιωτικου τομεα ευθυνεται κυριως η περικοπη των αποδοχων των ΔΥ, καποιοι μου απαντανε αφελώς ότι κανω λαθος. Οσο κι αν σας φαινεται τραγικο, αν θελουμε μειωση της ανεργιας, θα πρεπει αυριο να γινει αυξηση 30% στους μισθους των ΔΥ. Και σιγα μην χασει το κρατος. Απο την φορολογια της καταναλωσης και τις εισφορες θα τα παρει πισω. Πόσα πτυχια πρεπει να εχει καποιος για να αντιληφθει οτι οι μισθοι των ΔΥ γινονται ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ καταναλωση και κινουνται σαν χρημα, ενω αν τους περικοψεις τους μισθους απλως δεν κινειται τιποτα? Ας εχεις μετα την οργανωση σαν κρατος, να παρεις φορο απο το κινουμενο χρημα. Πώς αλλιως πεφτει χρημα στην αγορα? Με δύο τροπους. Με τους μισθους των ΔΥ και τις δημοσιες/ιδιωτικες επενδυσεις. Ποιος ομως θα κανει ιδιωτικη επενδυση οταν δεν υπαρχει φραγκο για να αγορασθουν οι υπηρεσιες/προιοντα του επενδυτη?
Α ξεχασα, σε αυτη τη χωρα θυμηθηκαμε τωρα οτι πρεπει να "παραγουμε" πρωτογενώς και οτι οι υπηρεσίες δεν ειναι κατι το σημαντικο. Καλώς ή κακώς, η χωρα μας ειναι χωρα παροχής υπηρεσιών και οχι παραγωγής. Τοσο κακο ειναι δηλαδη?
αν και γενικα διαφωνω σε καποια πραγματα που σε διαβαζω η σκεψη σου εχει μεγαλη δοση ωμης πραγματικοτητας στο ελλαδισταν
Α τωρα τα θελει ο κώλος σου και σενα. Ξεχασες που πηρες ολο το εφαπαξ του χριστιανού χωρις αποδειξη για να του φτιαξεις τα δοντια, και τωρα σου ελειψε το δώρο Πασχα?
έχεις πάρει ρε μαλάκα... ο πατέρας σου ξέχασε να αγοράσει προφυλακτικά εκείνο το βράδ
Καλη, κακη, ελα ομως που αυτη η πολιτικη εχει δωσει λιπος που καιγεται 6 χρονια τωρα και δεν λεει να τελειωσει. Χώρια το χρήμα που βγηκε εξω. Καλώς ή κακώς με την πολιτικη αυτή συγκεντρώθηκε καποιος πλουτισμος, μεγαλος ή μικρος, σε πολυ κοσμο. Το λαθος δεν ηταν εκει, αλλά στην μη δημιουργια μηχανισμών λειτουργιας ενος συγχρονου κρατους.Πολιτική Πασόκ - Νδ 40 χρόνια δλδ
Τυπε εβαλα μια θηκη. Οταν εφτασε η ωρα να μου την βαλει ενω ειπαμε να βαλουμε κανονικα υλικα, μου ειπε οτι ενημερωθηκε οτι σε δοντι με απονευρωσεις και προβληματα και σαν το δικο μου, καλο ειναι να βαζουμε καλυτερα μεταλα. Μου εβαλε ζιργκονιο και πηρε 50 παραπανω. 250 συνολο.Τι λες ρε παπαρι ;
Με επελεξε.
Φαφουτης , χωρις κανενα δοντι , που θελει να εχει ακινητες γεφυρες;
Δεν του εκανα θεραπεια καρκινου.
Δοντια του εβαλα.
Ας εβαζε μασελες στο ΙΚΑ.Τσαμπα.
Οι πολυτελειες πληρωνονται.
ΚΑι αφου τσεκαρει το αποτελεσμα.
Οι δικηγοροι παιρνετε λεφτα, ακομη κι οταν ο αλλος ... παει φυλακη!
Για την ακρίβεια πρόκειται για πολιτική Ανδρέα Παπανδρέου, την πρώτη τετραετία του πασοκ. Δυστυχώς παράλληλα δημιουργήθηκαν και οι περίφημες προβληματικές από τις οποίες διαλύθηκε ο παραγωγικός ιστός.Πολιτική Πασόκ- Νδ 40 χρόνια δλδ
Ειπα εγω να μην πληρωθεις? Για την αποδειξη μιλαμε. Οπότε ασε τα παραπονα περι δωρου Πασχα. Εξαλλου τα δωρα Πασχα τα ωφελουνται εμμεσως οι ελευθεροι επαγγελματιες απο τις αυξημενες αποδοχες οσων τα παιρνουν.Τι λες ρε παπαρι ;
Με επελεξε.
Φαφουτης , χωρις κανενα δοντι , που θελει να εχει ακινητες γεφυρες;
Δεν του εκανα θεραπεια καρκινου.
Δοντια του εβαλα.
Ας εβαζε μασελες στο ΙΚΑ.Τσαμπα.
Οι πολυτελειες πληρωνονται.
ΚΑι αφου τσεκαρει το αποτελεσμα.
Οι δικηγοροι παιρνετε λεφτα, ακομη κι οταν ο αλλος ... παει φυλακη!
Οι μισθοι εφταιγαν αν σε καθε μεταμοσχευση οι γιατροι πεταγαν τρια μοσχευματα για να βαλουν το τεταρτο και να μοιρασθουν την διαφορα?
Ειπα εγω να μην πληρωθεις? Για την αποδειξη μιλαμε.
Μιλαμε για το δωρο στους δημοσιους στους ιδιωτικους, σαν γενικη αποψη;Nαι αλλα αυτος παιρνει χρημα μπαλωνοντας τρυπες και κουφαλες . Οι αλλοι που του τα πανε τα πηραν χωρις να εχουν κανει τιποτα, η εστω εχοντας κολλησει αφισες. Διαβλεπεις μια διαφορα?
Φυσικα. Από πού κι ως που δηλαδη θα εξαρτηθει η πληρωμη μου απο το αν θα κερδισω? Πλακα μας κανεις? Δηλαδη ο γιατρος που θα του πεθανει ασθενής, αφαιρειται κατι απο το μισθο του?Οι δικηγοροι παιρνετε λεφτα, ακομη κι οταν ο αλλος ... παει φυλακη!
Ιεραποστολος το ξερω εγω αν ειμαι ή οχι, αλλά εγω παντως δεν παραπονεθηκα οτι δεν παιρνω δωρο Πασχα. Απλα πραγματα.Αποδειξεις κοβω περισσοτερες απο σενα, γιατι ειναι ανευ ΦΠΑ.
Μη μας το παιζεις ιεραποστολος!