You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koutavoulias and friends collection (cult movies-cult music-cult everything)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Άχθος Αρούρης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 180K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Λοιπόν θυμήθηκα, Εισβολή σπο άλλο πλανήτη 1979/80 προβλήθηκαν 12 επεισόδια ηταν φάση χ-φάιλζ ελληνικότατη καλτιά με άλιενς κακούς πού δολοφονούσαν επιστήμονα έξω απ το αστεροσκοπείο και ερευνητή σε κάποιο σπηλιαράκι τού Υμηττού,οι κακοί μοιάζσν με κινέζο δράκοντα με λαμπιόνια σε στολή σαμουράι κομμένου σε φιγούρα καραγκιόζη(παιδική εντύπωση) κι ένα ζευγάρι προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο. Οι κακοί επιτίθεντο με τηλεπαθητικήν ασφυξία μπρρρρ....τελικά το ζευγάρι κάνει επαφή με ένα εξωγήινο κορίτσι νεαρή με λευκό μακρύ ολόσωμο χιτώνα πού τους εξηγεί πως οι κακοί κατέστρεψαν τον πλσνήτη τους με υπερπληθυσμό έτσι πού στο τέλος εφτασαν να είναι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο η φύση ερήμωσε τα δέντρα κοπήκαν όλα ωστόσο κάποιοι ανέπτυξαν τηλεπάθεια κσι τηλεμεταφορά κι ήρθαν στη γειτονιά μας να προειδοποιήσουν ινα αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος των κακών από κοινού.
Επος!!!δυστυχώς μάλλον καταστράφηκαν οι ποπίνες επί Πασοκ,αμφιβάλλω αν έχει μείνει κάτι εξόν κι αν κανάς καβλιάρης περιέσωσε κάτι,αλλά χλωμό.
Πηνελόπη 1992
η τραγουδάρα είναι του 1968 είχε ακουστεί στη ταινία Thomas crown affair με Steve McQueen και Faye Dunaway
Aπό τότε το προσπάθησαν πολλοί ξένοι κ έλληνες τραγουδιστές ,ακόμη και ο μεγάλος Aznavour
Oμως νομίζω πως η Sinne Eeg το απογείωσε το τραγούδι
136 χρόνια λειτουργίας, δεν έχει καν ταμπέλα: Το θρυλικό μαγαζί της Αθήνας που κάνει θαύματα με το πιο απλό φαγητό
στο καταγώγι διακρίνεται πλάτη ψηλό κοκκινόμαλλο μουνέτο
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ελληνικα Λατιν και Σπανιολικα...
χαχα τέλειο μία η Κάρμεν και ταυρομάχοι μπαλλαρίνοι ψιλοκομμώτριες σωρός εντωμεταξύ της Αντζελας και του Μάκη παίζει να είναι γυρισμένα στο ίδιο παλατάκι μπροστά,Πεντέλη στης Δ.Πλακεντίας μοιάζει.Ελληνικα Λατιν και Σπανιολικα...
Ρε σύ η Αντζελούκα τσεβδίζει λιγουλάκι γιά μού φαίνεται το
γλυκουλίνι;
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
χαχα τέλειο μία η Κάρμεν και ταυρομάχοι μπαλλαρίνοι ψιλοκομμώτριες σωρός εντωμεταξύ της Αντζελας και του Μάκη παίζει να είναι γυρισμένα στο ίδιο παλατάκι μπροστά,Πεντέλη στης Δ.Πλακεντίας μοιάζει.
γλυκουλίνι;
Ελληνικα Λατιν και Σπανιολικα...
Λατίνες.....Λατινολάτρης γεννιέσαι δεν γίνεσαι !!!!!!χαχα τέλειο μία η Κάρμεν και ταυρομάχοι μπαλλαρίνοι ψιλοκομμώτριες σωρός εντωμεταξύ της Αντζελας και του Μάκη παίζει να είναι γυρισμένα στο ίδιο παλατάκι μπροστά,Πεντέλη στης Δ.Πλακεντίας μοιάζει.
γλυκουλίνι;
Κούτα και Dstrict είστε μεγάλα αλάνια!!!! αφιερωμένο για πάρτι σας το βίντεο
Τέσπα, η πρώτη μου πραγματική καψούρα , η αρχή των πάντων...στο παρακάτω βιντεάκι η μία η μοναδική από τις κοπέλες...
δεν έχει παίξει πουθενά στο διαδίκτυο, παίζει για πρώτη φορά εδώ στο εκλεκτό νήμα
Είναι προσωπικό μου,παιδική ανάμνηση τότε που περιπετειωδώς την συνάντησα στο Μοσχάτο Απόκριες...
μου χάιδεψε το μάγουλο και με κράταγε προστατευτικά από το χέρι σαν να ήμουνα ο μικρός της αδερφός,
νόμιζε πως είχα χαθεί
Το μόνο συγχωρέστε με , δεν θα σας πω ποιά ήταν
Φίλτατε Κουταβούλια το βιντεάκι στο δίνω αν θέλεις να το ανεβάσεις σε youtube με δικό σου κοπιράιτ ή όπου αλλού επιθυμείς
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
χαχα τέλειο μία η Κάρμεν και ταυρομάχοι μπαλλαρίνοι ψιλοκομμώτριες σωρός εντωμεταξύ της Αντζελας και του Μάκη παίζει να είναι γυρισμένα στο ίδιο παλατάκι μπροστά,Πεντέλη στης Δ.Πλακεντίας μοιάζει.
γλυκουλίνι;
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Φίλε μου άγγιξες ευαίσθητες χορδέςΛατίνες.....Λατινολάτρης γεννιέσαι δεν γίνεσαι !!!!!!
Κούτα και Dstrict είστε μεγάλα αλάνια!!!! αφιερωμένο για πάρτι σας το βίντεο
Τέσπα, η πρώτη μου πραγματική καψούρα , η αρχή των πάντων...στο παρακάτω βιντεάκι η μία η μοναδική από τις κοπέλες...
δεν έχει παίξει πουθενά στο διαδίκτυο, παίζει για πρώτη φορά εδώ στο εκλεκτό νήμα
Είναι προσωπικό μου,παιδική ανάμνηση τότε που περιπετειωδώς την συνάντησα στο Μοσχάτο Απόκριες...
μου χάιδεψε το μάγουλο και με κράταγε προστατευτικά από το χέρι σαν να ήμουνα ο μικρός της αδερφός,
νόμιζε πως είχα χαθεί
Το μόνο συγχωρέστε με , δεν θα σας πω ποιά ήταν
Φίλτατε Κουταβούλια το βιντεάκι στο δίνω αν θέλεις να το ανεβάσεις σε youtube με δικό σου κοπιράιτ ή όπου αλλού επιθυμείς
Θα φωνάξω θα κλάψω θα γελάσω Α λέω ΑΑΑΑ.
είπα,Α.
Ναι ναι κι όμως έχω πάθει δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ από δαύτες απ την καμίλα κονσουέλο στα 18 ως τη δομινικάνα στο κωλόμπαρο στο στρατό κι από κεί σε άαλλα ,κι από κει στα καθημάς πολύ συγκίνηση πάντα ένας κάποιος κίνδυνος αράουντ ορ ινσάιντ πολύ μα πολύ γέλιο επίσης, μουνί βΟλκανίκ μπάμ μπούμ,
βλέμματα ράιτ ιντου γιορ σόουλ και ακουέγιο κε δεσίας νο βόι jamas olvidar και σιγά τι είπα ρε σύ και να...δακρύζει ρε σύ...αλλά κι από φίλους αναμνήσεις εμπειρίες το ξύλο πούτρωγε ο τζιμης ο σφίχτης από την κολομπιάνα του και άλλα και τόσα νάσαι καλά φίλε μου.
Τελευταία τροποποίηση:
πάμε λίγο ρετρό να τιμήσω τον προπολεμικό κυρ-Αντώνη που στα τραγούδια του παρελαύνουν τα Κατινάκια οι Βαγγελίτσες οι Μαριγούλες της εποχής καριόλες ή αγίες ή απλά γυφταριά δεν έχει πια τόση σημασία...μαζί με τους τότε ναυαγιστές καψούρηδες
γουαναμπή νταβάδες τζογαδόρους χασίκλες και τ άλλα παιδιά σ εναν νοσταλγικό καμβά δυστοπίας
που τον ομορφαίνει ο χρόνος.
Κάποιες απ τις μορφές αυτές τις θυμάμαι σαν παιδί στις όντως αντεργκράουντ φτωχικές πλην τίμιες ταβέρνες που πηγαινα με τον φάδερ Κυριακάς και αργίας... ο "καπετάνιος"με την άγκυρα τατουάζ που μεθούσε τσαμπουκαλευόταν και τις έτρωγε και μονολογούσε "σερσέ λα φάαααμ" και " ωμπρεβουάαααρ"μες στη ζάλη του, ο νουνεχής αλλά και σφίχτης ταβερνιάρης με τη γυναίκα του πάντα έτοιμος να επέμβει,μια χορωδία από γερόντια που ψελναν καντάδες πριμο σεκόντο τερτσο,ένας νευρωσικός νεαρός που κάθε φορά πριν πιάσει το πηρούνι έπλενε τα χέρια του στον αέρα πάνω απ τό πιάτο,αλλά η κορυφή ο κάπο ντι κάπι ο τύπος ο λεπτός με το μουστακάκι το χρυσό δόντι το καφέ σακάκι μαύρη γραββάτα άσπρο πουκάμισο το μαλλί μπριγιαντίνη ο μονίμως άεργος και "άεργος"πληνόμως
συνεντευξιαζόμενος υπό του Ριζοσπαστου παρακαλώ ινα καταδειχτούν τα δεινά του καπιταλιζμού...αυτός λοιπόν έχει τη σημασία του όχι επειδή οι άλλοι τον κατηγορούσαν για βρωμοδουλειές κι ότι έβαζε τα παιδιά του να κλέβουν αλλά επειδή ακριβώς είχε την εξής μία κόρη.Κόρη που ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα και δυό δρόμους παρακάτω με τράβηξε σε κάτι σκαλάκια να μου πεί λεει κάτι να μη μας δούν.και τι θα μου πείς παιδί εγώ παιδί κι αυτή τι παιδί τελοσπάντων χαχάνιζε ναζιάρευε και κολλούσε πάνω μου και μου κολλάει και το κούτελο στο δικόμου ζμπόινκγ και νάσου ο Τόμας Εντισον να φωταγωγεί το Νιουγιόρκ. Φυσικά ποτέ δε μού είπε αυτό που ήθελε να μου πεί κι ούτε έγινε τίποτα άξιο λόγου για το φιλοθεάμον απλά κάπου εκεί τοποθετώ τις απαρχές για μένα αγαπητοί @ROB. C και @koutavoulias μιας και ο Ρόμπ. μας αφιέρωσε τις προάλλες.
Ηταν οι τελευταίες αναλαμπές ενός κόσμου όχι χαρούμενου αλλά α ν α γ λ υ φ ο υ που έσβηνε,τύπων που δε πολυσυναντάς πια ή χάθηκαν μέσα στή φλατίλα στη μαζική κοινωνία.
Ας τιμήσουμε ας αγαπήσουμε τον κυρ Αντώνη και τα Κατινάκια του, ιδού!
γουαναμπή νταβάδες τζογαδόρους χασίκλες και τ άλλα παιδιά σ εναν νοσταλγικό καμβά δυστοπίας
Κάποιες απ τις μορφές αυτές τις θυμάμαι σαν παιδί στις όντως αντεργκράουντ φτωχικές πλην τίμιες ταβέρνες που πηγαινα με τον φάδερ Κυριακάς και αργίας... ο "καπετάνιος"με την άγκυρα τατουάζ που μεθούσε τσαμπουκαλευόταν και τις έτρωγε και μονολογούσε "σερσέ λα φάαααμ" και " ωμπρεβουάαααρ"μες στη ζάλη του, ο νουνεχής αλλά και σφίχτης ταβερνιάρης με τη γυναίκα του πάντα έτοιμος να επέμβει,μια χορωδία από γερόντια που ψελναν καντάδες πριμο σεκόντο τερτσο,ένας νευρωσικός νεαρός που κάθε φορά πριν πιάσει το πηρούνι έπλενε τα χέρια του στον αέρα πάνω απ τό πιάτο,αλλά η κορυφή ο κάπο ντι κάπι ο τύπος ο λεπτός με το μουστακάκι το χρυσό δόντι το καφέ σακάκι μαύρη γραββάτα άσπρο πουκάμισο το μαλλί μπριγιαντίνη ο μονίμως άεργος και "άεργος"πληνόμως
συνεντευξιαζόμενος υπό του Ριζοσπαστου παρακαλώ ινα καταδειχτούν τα δεινά του καπιταλιζμού...αυτός λοιπόν έχει τη σημασία του όχι επειδή οι άλλοι τον κατηγορούσαν για βρωμοδουλειές κι ότι έβαζε τα παιδιά του να κλέβουν αλλά επειδή ακριβώς είχε την εξής μία κόρη.Κόρη που ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα και δυό δρόμους παρακάτω με τράβηξε σε κάτι σκαλάκια να μου πεί λεει κάτι να μη μας δούν.και τι θα μου πείς παιδί εγώ παιδί κι αυτή τι παιδί τελοσπάντων χαχάνιζε ναζιάρευε και κολλούσε πάνω μου και μου κολλάει και το κούτελο στο δικόμου ζμπόινκγ και νάσου ο Τόμας Εντισον να φωταγωγεί το Νιουγιόρκ. Φυσικά ποτέ δε μού είπε αυτό που ήθελε να μου πεί κι ούτε έγινε τίποτα άξιο λόγου για το φιλοθεάμον απλά κάπου εκεί τοποθετώ τις απαρχές για μένα αγαπητοί @ROB. C και @koutavoulias μιας και ο Ρόμπ. μας αφιέρωσε τις προάλλες.
Ηταν οι τελευταίες αναλαμπές ενός κόσμου όχι χαρούμενου αλλά α ν α γ λ υ φ ο υ που έσβηνε,τύπων που δε πολυσυναντάς πια ή χάθηκαν μέσα στή φλατίλα στη μαζική κοινωνία.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Απλα ΑΨΟΓΟΣ..πάμε λίγο ρετρό να τιμήσω τον προπολεμικό κυρ-Αντώνη που στα τραγούδια του παρελαύνουν τα Κατινάκια οι Βαγγελίτσες οι Μαριγούλες της εποχής καριόλες ή αγίες ή απλά γυφταριά δεν έχει πια τόση σημασία...μαζί με τους τότε ναυαγιστές καψούρηδες
Ευγε στον συναγωνιστη..
Δοξα και Τιμη..
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456