Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.471
- Πόντοι
- 14.936
37:50 ξεκιναει το ξυλο για ομαδες...
Enjoy..
Enjoy..
Aussies...
Άρχοντα Κουταβούλια ψάχνω μιά ταινία με τη Ζωίτσα Λάσκαρη,
λέγεται Στεφανία (1966) , έχεις υπόψιν σου τίποτα αδερφέ μου ?
Αδερφε @ROB. C θα ψαχτω να την βαλω ολοκληρη...Άρχοντα Κουταβούλια ψάχνω μιά ταινία με τη Ζωίτσα Λάσκαρη,
λέγεται Στεφανία (1966) , έχεις υπόψιν σου τίποτα αδερφέ μου ?
Χρονομηχανή γρηγορα να σώσουμε τη Σιαμέζα γάτα από τις τρελλές!!!έχει Αλέκα και Εσθήρ εβραία πλακομουνού η ταινιάρα
θα φωνάξω τον Αρμάο λέει η στρίγγλα, ΕΠΟΣ
Θυμάσαι ένα ελληνικό σήριαλ επιστημονικής φαντασίας στην κρατική τιβί κάπου στα 80s; έχω κολλήσει πώς το λέγανε βραβείο καλτίλας με άλιενς και ουφολόγους ερευνητές καλούς κακούς χαμός ...κα κα κα κάααααλτ ό,τι πρέπει για το νήμαNight of the living dead παίζει να ήταν...
Δεν το θυμαμαι αλλα θα ψαχτω να βρω ποιο λες...Θυμάσαι ένα ελληνικό σήριαλ επιστημονικής φαντασίας στην κρατική τιβί κάπου στα 80s; έχω κολλήσει πώς το λέγανε βραβείο καλτίλας με άλιενς και ουφολόγους ερευνητές καλούς κακούς χαμός ...κα κα κα κάααααλτ ό,τι πρέπει για το νήμα
Λοιπόν θυμήθηκα, Εισβολή σπο άλλο πλανήτη 1979/80 προβλήθηκαν 12 επεισόδια ηταν φάση χ-φάιλζ ελληνικότατη καλτιά με άλιενς κακούς πού δολοφονούσαν επιστήμονα έξω απ το αστεροσκοπείο και ερευνητή σε κάποιο σπηλιαράκι τού Υμηττού,οι κακοί μοιάζσν με κινέζο δράκοντα με λαμπιόνια σε στολή σαμουράι κομμένου σε φιγούρα καραγκιόζη(παιδική εντύπωση) κι ένα ζευγάρι προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο. Οι κακοί επιτίθεντο με τηλεπαθητικήν ασφυξία μπρρρρ....τελικά το ζευγάρι κάνει επαφή με ένα εξωγήινο κορίτσι νεαρή με λευκό μακρύ ολόσωμο χιτώνα πού τους εξηγεί πως οι κακοί κατέστρεψαν τον πλσνήτη τους με υπερπληθυσμό έτσι πού στο τέλος εφτασαν να είναι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο η φύση ερήμωσε τα δέντρα κοπήκαν όλα ωστόσο κάποιοι ανέπτυξαν τηλεπάθεια κσι τηλεμεταφορά κι ήρθαν στη γειτονιά μας να προειδοποιήσουν ινα αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος των κακών από κοινού.Δεν το θυμαμαι αλλα θα ψαχτω να βρω ποιο λες...