Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Ειναι πολυ καλος και ως κωμικος σε μια ταινια με την γυναικα του Γκολντι Χοουν!Επισης εχει γυρισει και μια φοβερη ταινια που του απαγαγουν τη γυναικα στην εθνικη οδο μια συμμορια νταλικιεριδων.Είδα από λουκα Μπαζούκα τον πρινς που τον θεωρώ για μένα ένα από τους καλύτερους του είδους και αγαπημένο μου τραγουδι εκτός από αυτό που έβαλε ο Λουκά είναι ένα από τα μέσα 90σ the most beautiful girl in the world .Είδα μια Από τις αγαπημένες μου κωμικές σειρές το παντρεμένοι με παιδια που άφησε το δικό της στίγμα στην δεκαετία των 80σ και 90σ .Επισης ο μανιμαλ έβαλε και το the thing δεν το έχω δει (αλλά το έχω κατεβάσει από το στορ της απλ και θα το Δω μέσα στην εβδομάδα ).Θελω να επικεντρωθώ στον κερτ ρασελ ππου παίζει σε αυτήν την ταινία και να πω και θέλω να την ανεβάζετέ και σας ευχαριστώ ολουσ ότι έγινε γνωστός σε μια από της αγαπημένες μου στα 80σ το χαμός στην τσαινα Τάουν η αλλιώς big trouble in little China .Μια φοβερη καλτ ταινία που την είχα δει σε βιντεοκασέτα .Μαχες με κινέζους ,με τέρατα και με τον καλύτερο για μένα κακό τον λοπαν που κλέβει την κοπέλα του ρασελ και του Κινέζου φιλου του .Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος ρόλος του ρασελ αυτός και μετά στην άλλη Ταινιαρα καλτ το απόδραση από την νέα Υόρκη .(είναι τόση η αγάπη μου για αυτές τις δυο ταινίες που τις έχω αγοράσει από το στορ της απλ .).Να είστε όλοι καλά .
breakdown.......γαματη ταινια, αρκετα αδικημενη...Ειναι πολυ καλος και ως κωμικος σε μια ταινια με την γυναικα του Γκολντι Χοουν!Επισης εχει γυρισει και μια φοβερη ταινια που του απαγαγουν τη γυναικα στην εθνικη οδο μια συμμορια νταλικιεριδων.
Δες την και εδώ,από αυτό το έργο έγινε περισσότερο γνωστή.ΚαλημέραΒυζαρες η Ελβιρα!!!
O φίλος Luka Bazuka τερμάτισε το θέμα ροκ κιθαρίστες αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι όταν είχαν έλθει οι Iron Maiden στην Ελλάδα και μετά τη συναυλια τους πέρασαν μια βολτα για ένα τσαϊ από το μαγαζί που τραγούδαγε ο Μανώλης Αγγελοπουλος άκουσαν τους μπουζουκσηδες στα σόλα και είπαν « oh my goodness! Such reefing speed is impossible!»Και κλεινω την ενοτητα με αυτο
ενότητα με μεγάλους κιθαρίστες χωρίς SRV μέσα, δεν είναι πληρης
Επιστρέψατε στο πόστο σας αγαπητέ?καλησπέρα σας, αφήστε σε μένα στο παλτουδάκι σας και ακολουθήστε τον μετρ