Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
ρε τυπε, δεν λεμε οτι ειναι ο αποκλειστικος υπευθηνος
αλλα λεμε οτι ειναι και αυτος συνυπευθηνος οπως οι πολιτικοι π.χ
αφου στις κλαδικες του πασοκ ηταν  :uglystupid:
οταν στα κωλοπεριοδικα σου γραφεις
(που οι 17χρονοι/ες της εποχης τα ειχαν ευαγγελιο)  :jerking:
οτι αν δε φορας πραντα και γκουτσι και δεν πας στη μυκονο εισαι βλαχος
ναι εισαι εν μερει συνυπευθηνος για τον εκφυλισμο της νεολαιας
ασχετα αν ουτε ο ιδιος τα πιστευεις (ακομα χειροτερα) και τα γραφεις μονο για να κονομησεις

μπραβο στον τζιμαρα που τον κραζει  :rockon:

Υ.Γ   εγω να τον αφησω στην ησυχια του,  το ικα και η εφορια που τα εχει απληρωτα
δεν πρεπει να τον αφησουν στην ησυχια του
που τα εχει απληρωτα και ηταν 4 μηνες στη μυκονο πασας  :uglystupid:
φιλε μια χαρα τα λες! Εκει ομως που πρεπει να του βγαλουμε το καπελο ειναι που ενω ειναι κι ο ιδιος ..ΒΛΑΧΑΡΟΣ!! το προσπερναει στα μουλωχτα και βλεπει την βλαχια μονο στους αλλους!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε μια χαρα τα λες! Εκει ομως που πρεπει να του βγαλουμε το καπελο ειναι που ενω ειναι κι ο ιδιος ..ΒΛΑΧΑΡΟΣ!! το προσπερναει στα μουλωχτα και βλεπει την βλαχια μονο στους αλλους!!
απλα υποκρινετε  "ομοιος ομειω αει πελαζει"

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.923
Πόντοι
9.931
Οκ μπορεί να έλεγε οτι αν δεν πάμε στην Μύκονο είμαστε Βλάχοι και έτρεξαν οι περισσότεροι να πάρουν διακοποδάνεια να για να πάνε στην Μύκονο και βγάλανε πιστωτικές καρτες για να αγορασουν Gucci. Και ρωταω αν ελεγε στα περιοδικά του οτι οι ανδρες πρεπει να βαλουν τουλαχιστον μια φορα πουτσα στον κωλο τους και οι γυναίκες να κάνουν τουλάχιστον μια φορα παρτούζα με τρεις αραπάδες για να είναι γυναίκες θα τρέχαν όλοι να το κάνουν;;;...και εγώ διάβαζα τα περιοδικά του Κωστοπουλου και σας πληροφορώ οτι ουτε στην Μυκονο εχω πάει ποτέ ούτε εχω Gucci κουστούμι στην ντουλάπα μου, ολα ειναι θέμα παιδείας και σωστής κουλτούρας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Οκ μπορεί να έλεγε οτι αν δεν πάμε στην Μύκονο είμαστε Βλάχοι και έτρεξαν οι περισσότεροι να πάρουν διακοποδάνεια να για να πάνε στην Μύκονο και βγάλανε πιστωτικές καρτες για να αγορασουν Gucci. Και ρωταω αν ελεγε στα περιοδικά του οτι οι ανδρες πρεπει να βαλουν τουλαχιστον μια φορα πουτσα στον κωλο τους και οι γυναίκες να κάνουν τουλάχιστον μια φορα παρτούζα με τρεις αραπάδες για να είναι γυναίκες θα τρέχαν όλοι να το κάνουν;;;...και εγώ διάβαζα τα περιοδικά του Κωστοπουλου και σας πληροφορώ οτι ουτε στην Μυκονο εχω πάει ποτέ ούτε εχω Gucci κουστούμι στην ντουλάπα μου, ολα ειναι θέμα παιδείας και σωστής κουλτούρας.
συμφωνω οτι ολα ειναι θεμα παιδειας...γι αυτο και ο κωστοπουλος απευθυνοταν στους απαιδευτους και τους αφελεις,δηλαδη στην μεγαλη πλειοψηφια...και γι αυτο κονομησε...και για αυτο τον κραζουμε, οπως θα κραζαμε και αυτον που πουλουσε την φραπελια,το νερο του καματερου και αλλους τοσους τσαρλατανους που κονομησαν στις πλατες των αφελων,,,απλα ο κωστοπουλος περα απο την κονομα εφτιαχνε και κουλτουρα (εκτος αν νομιζετε οτι τα ΜΜΕ δεν διαμορφωνουν την κοινωνια σε μεγαλο βαθμο)...

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τζιμης πανουσης για σεφερλη και κωστοπουλο

Μάρκος Σεφερλής - Πέτρος Κωστόπουλος
Λόγω του γιου μου, έχω δει όλες τις παραστάσεις του. Είναι ένας λαϊκός κωμικός που αποδεικνύεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυτοσχεδιασμό και έχει δυνατή ατάκα. Είναι της δουλειάς, γι' αυτό και η επιτυχία του στην τηλεόραση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δεν είναι σαν κάποια αποτυχημένα λαμόγια της τηλεόρασης, όπως ο Κωστόπουλος. Ο Κωστόπουλος ήταν ένας διαπλεκόμενος Πασοκτζής που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και παρόλο που ήταν γέρος ήθελε να βγαίνει στην τηλεόραση, έστω κι αν γνώριζε ότι δεν κάνει γι'αυτή τη δουλειά.»

Και έχει και κάτι εργαζομενους (κάτι χιλιαδες)  ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ!!!! (για τον δεύτερο μιλάμε πάντα)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ρε μαν ανεμοδουρι, ξεκολλατε με το επιχειρημα "αν σας ελεγε να πεσετε απ το παραθυρο θα το κανατε"; Δεν ειπε τιποτα εξωπραγματικο ο Κωστοπουλος, ουτε πρωτοτυπησε. Εκμεταλλευτηκε εμφυτα ελατωμματα του Ελληνα την επιδειξιομανια, το δηθεν, να ζηλεψει η γειτονισσα κτλ. Αυτα τα πηρε τα τα τροφοδοτησε κι αλλο, τα λουστραρισε και τα εκανε ιδεολογημα με την βοηθεια (και προς βοηθεια) ενος σαπιου πασοκικου καθεστωτος.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

"Φοράω τα κοστούμια που δεν μου κατέσχεσαν",
"εγώ δεν ήθελα να χωρίσω",
"επτά χρόνια με πηγαίνει γαμιώντας",
"ήμουν σκύλος δρόμου και έγινα σκύλος του καναπέ",
"ζούσα έναν εφιάλτη",
"σήμερα το πρωί στο παλιό μου σπίτι υπάρχουν κοράκια, μια δημοσιογραφία που πηγαίνει στα πτώματα",
"κατά βάση ψυχολογικά είμαι στον τάφο δύο χρόνια",
"δεν μπορώ ούτε να βγαίνω έξω"
"είναι αλητεία αυτά που λένε,δεν έχω καθόλου προσωπική περιουσία"
"μερικοί την γλύτωσαν από μένα γιατί πήρα δυο-τρία ζαναξ μαζεμένα"................

Από χθεσινή συνεντευξη του Π.Κωστόπουλου...

Τελικά το περίφημο σλόγκαν του "η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή" ίσχυε ή έπρεπε να ισχύει για όλον τον κόσμο εκτός από τον ίδιο.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές το βράδυ έριξα ένα χέσιμο και μετά έβαλα TV...είχε Θέμο  :shit: και παραλίγο να δακρύσω...όταν ο Κωστόπουλος είπε ότι στο πατρικό του,δεν είχαν πάτωμα... :'( :'( :'(
:S :S :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχθές το βράδυ έριξα ένα χέσιμο και μετά έβαλα TV...είχε Θέμο  :shit: και παραλίγο να δακρύσω...όταν ο Κωστόπουλος είπε ότι στο πατρικό του,δεν είχαν πάτωμα... :'( :'( :'(
:S :S :S

Και όμως κάποια στιγμή βούρκωσε...Δεν σε άγγιξε;  :'(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και όμως κάποια στιγμή βούρκωσε...Δεν σε άγγιξε;  :'(

Καλύτερα που δεν το είδα,γιατί θα πήγαινα για 2ο γύρο... :shit:
Μετά έκανε και τον σεισμό...φαντάσου,ούτε η γη(ς),δεν άντεξε... :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Τελικά το περίφημο σλόγκαν του "η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή" ίσχυε ή έπρεπε να ισχύει για όλον τον κόσμο εκτός από τον ίδιο.....
Να'χα γαμήσει το 1/10 απ'τα μουνιά που'χουν περάσει απ'τον πούτσο του,και στ'αρχίδια μου πόσο θα ζήσω και πόσα θα έχω...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
δεν είναι η ουσία της ζωής φίλε
Απλώς είναι η διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων μεταξύ χορτάτων και πεινασμένων... Σαφώς και δεν είναι το μέτρο της ευτυχίας,αλλά πήγαινε να πεις σ'έναν πεινασμένο,ότι η κακή διατροφή προκαλεί ζάχαρο και παχυσαρκία...

Επισκέπτης
ειχα μεινει καγκελο δεν πιστευα στα αυτια μου αυτα που ελεγε οτι να ναι.ετσι οπως τον εκοψα ειχε ρουφηξει αρκετες γραμμες ηταν πολυ τσιτα και δεν ηξερε τι ελεγε το παλικαρι.οτι εκλεβε κοτοπουλα απο το παρισι,εκλεβε λαστιχα και ζαντες ο,τι του κατεβαινε στο μυαλο το ελεγε.καθε φορα που ειχε προβλημα και νευρα κουμπωνε και 3 zannax για να ισιωσει.πρωτη δουλεια του ταξιτζης στο παρισι οπου ηταν αφραγκος,ο πατερας του ειχε πληρωσει ολα τα εξοδα για τις σπουδες του(ο καημενος :2funny:),λεει πως στο παρισι το πρωι πηγαινε στην σχολη του και το βραδυ δουλευε,μετα απο 2 λεπτα μας λεει πως το βραδυ πηγαινε στα πιο γνωστα club και τα εκανε πουτανα. ειπε τοσες  :jerking: που και εγω οταν τελειωσε ειπα,ρε μπας και ετσι εγιναν τα πραματα? :cool2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σκετο τσιμεντο χωρις πατωμα, ρε μαν. Δεν υπαρχουν σπιτια με χωμα, δεν γινεται...

Έτσι είπε τύπε...."στο πατρικό μου στον Βόλο...δεν είχαμε πάτωμα,είμασταν με το χώμα"... :helpplea:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ε καλά μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom