Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μην λησμονείτε ότι στο γόνιμο έδαφος "πιάνει" οτιδήποτε, γαλή μου.
νομιζω οτι πιανει οτι θελει να πιαστει αγαπητε.

πιανοντας το λαιφ σταιλ....εγω πχ βλεπω ρε παιδι μου κ κρινω.(Απλοικοτατο παραδειγμα):ηταν οι βατες στην μοδα.δεν ηθελα να της βαλω.δεν με υποχρεωσε κανεις.τις γοβες με τους διπλους πατους ηθελα κ τους εβαλα.

δε λειτουργω ακομα γ αυτο τα παρταδειγματακια μου ειναι γ γελια αλλα ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω. ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και αυτό lifestyle της εποχής ήταν- τότε που τα στελεχοειδή διαγωνίζονταν ποιος θα είναι ο καπετάν γαμάω στο γραφείο....
Αλλά είχε και ενδιαφέρουσες απόψεις που ξέφευγαν από τη μοιρολατρική μιζέρια και το διαρκές κλαψομούνιασμα. Άλλες εποχές.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, από το 2000+ και μετά θέμα αν διαβάζω κανά δυο τεύχη νιτρο το χρόνο και αυτό στην παραλία ή αν το πετύχω σε κανά σπίτι άλλου. Μεγαλώνοντας αλλάζεις ενδιαφέροντα.
σωστος.Αλλα νιτρο,κλικ,μαξ κλπ μας επηρεασαν ολους...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
το πουστικο το life style απο τοτε που μπηκε στην ζωη του νεοελληνα τα καναμε πουτανα ολα. Ο Κωστοπουλος επαιξε τον ρολο του.Να γαμησω τα "10 πραγματα που πρεπει να κανει ο αντρας πριν πεθανει¨"
το πουστικο το life style μπήκε με την ιδιωτική τηλεόραση, ο Κωστόπουλος κώλους και βυζιά πούλαγε...

Επισκέπτης
Δηλαδή ο  Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι φταίνε για την αλοίωση χαρακτηριστικών του Ελληνα?
Αρκετων τα ηθελε ο κωλος τους γιατι τετοιες ηταν οι εποχες,ειδικα μετα το 1985.

Δεν αναιρειται η ατομικη ευθυνη,αλλα δεν πεσαμε και απο τον ουρανο.

Εδω γεννηθηκαμε,μεγαλωσαμε και γιναμε αυτο που ειμαστε:Οποιος υπερμαχος του ατομισμου μπορει ας αποδειξει οτι εγινε και υπαρχει ΕΞΩ απο αυτο που λεγεται ελληνικη κοινωνια,χωρις παρεες,φιλους,συνεργατες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νομιζω οτι πιανει οτι θελει να πιαστει αγαπητε.

πιανοντας το λαιφ σταιλ....εγω πχ βλεπω ρε παιδι μου κ κρινω.(Απλοικοτατο παραδειγμα):ηταν οι βατες στην μοδα.δεν ηθελα να της βαλω.δεν με υποχρεωσε κανεις.τις γοβες με τους διπλους πατους ηθελα κ τους εβαλα.

δε λειτουργω ακομα γ αυτο τα παρταδειγματακια μου ειναι γ γελια αλλα ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω. ;)
αστα αυτά.. .τις έβαλες για να δείχνεις ψηλή...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και εγώ το διάβαζα, μάλιστα έχω ακόμα κάποια τευχη συλεκτικά, όπως το 1ο του Νιτρο, αλλά ο τύπος ήτα κωλοτούμπας, έβριζε τα περιοδικά με τα cd και τα μπουζούκια και ματα τα έβαλε κι αυτός...
ποιος θα μας έλεγε το 95, ότι σήμερα ο Κωστόπουλος θα είχε το ντέρτι φμ...

+1...Θυμάμαι τα οργίλα εντιτόριαλς κατά των περιοδικών- περιπτέρων και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις ότι το περιοδικό πρέπει να πουλάει για το περιεχόμενό του και ότι προτιμά να το κλείσει παρά να το γεμίσει με σιντια...
Είπαμε, καλός ο Πετράν αλλά αν τον συνεχίσεις με ζήλο μετά τα 20+ βγάζεις τρίχες στην παλάμη και κουφαίνεσαι...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Συνδιαστικά είναι αυτά. Νέα θρησκεία καί ιερείς-ιεραπόστολοι. Είχε πάει έξω, διάβαζε τέτοια, σκέφτηκε νά τά βγάλει κι εδώ. Κάθε άγνωστο προϊόν έχει δυναμική σέ μία νέα αγορά. Ειδικά όταν κολακεύει. Ήταν καί κολλητός, τόν δανείσανε. Δευτεράντζα προσωπικότητα βλαχοδανδή θρασύ, αλλά εμείς πέρα από τούς λίγους ψαγμένους, ότι γυάλιζε τό θαυμάζαμε ώς άσχετοι. Καθυστερημένη κοινωνία νεοαπελευθερωμένη τότε γάρ. Εντάξει, οί περισσότεροι επαρχιώτες είμαστε, τσιμπάμε. Πάντως τό καταναλωτικό lifestyle είναι μορφή ρατσισμού, δέν είναι καθόλου αθώο. Είναι σχεδιασμένο νά δίνει αίσθηση υπεροχής. Άλλο όταν παράγεται από καλύτερη καλλιέργεια καί άλλο όταν αγοράζεται.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
κλανια μαγκια και λαιφ-σταιλ φινιστρινι!

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
+1...Θυμάμαι τα οργίλα εντιτόριαλς κατά των περιοδικών- περιπτέρων και τις βαθυστόχαστες αναλύσεις ότι το περιοδικό πρέπει να πουλάει για το περιεχόμενό του και ότι προτιμά να το κλείσει παρά να το γεμίσει με σιντια...
Είπαμε, καλός ο Πετράν αλλά αν τον συνεχίσεις με ζήλο μετά τα 20+ βγάζεις τρίχες στην παλάμη και κουφαίνεσαι...

Να σας υπενθυμίσω επίσης ένα τεύχος του Κλικ αποκλειστικά αφιερωμένο σε διαφημίσεις, ένα άρθρο που θεοποιούσε  ένα νέγρο σπρίντερ και χυδαιολογούσε προς όποιον πίστευε το αντίθετο, και που όταν αυτός ο νέγρος πιάστηκε ντοπέ υπήρξε άλλο άρθρο, που χυδαιολογούσε για τον νέγρο σπρίντερ και θεοποιούσε αυτούς που είχαν δίκιο να πιστεύουν το αντίθετο.

Θυμάμαι επίσης το άρθρο με τίτλο "Οι Έλληνες που πατούν το γκάζι της Φεράρρι πρίν πατήσουν τα σαράντα" Σε περίπτωση που τους αναζητήσετε τώρα, σας πληροφορώ ότι οι μισοί, ή καταζητούνται για απάτες, ή για χρέη προς το δημόσιο.    

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι σαν ιδεα κουκλα μου (lifestyle ειναι και ο απλυτος που γυρναει τον κοσμο για να τον δει ολο).Σαν πρακτικη ειναι.
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

ζητω συγγνωμη γ τον ενθουσιασμο αλλα πρωτη φορα με λεει καποιος ετσι. :2funny:

και παλι..θεωρω οτι το λαιφ σταιλ στην νορμαλ μορφη τους δεν εχει να κανει μονο με τα λεφτα.αλλα τονιζω:στην νορμαλ!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.040
Πόντοι
12.056
Πουτσο και ξυλο στην Μουνιτσα  :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να σας υπενθυμίσω επίσης ένα τεύχος του Κλικ αποκλειστικά αφιερωμένο σε διαφημίσεις. Ένα άρθρο που θεοποιούσε  ένα νέγρο σπρίντερ και χυδαιολογούσε προς όποιον πίστευε το αντίθετο, και που όταν αυτός ο νέγρος πιάστηκε ντοπέ υπήρξε άλλο άρθρο, που χυδαιολογούσε για τον νέγρο σπρίντερ και θεοποιούσε αυτούς που είχαν δίκιο να πιστεύουν το αντίθετο. Θυμάμαι επίσης το άρθρο με τίτλο "Οι Έλληνες που πατούν το γκάζι της Φεράρρι πρίν πατήσουν τα σαράντα" Σε περίπτωση που τους αναζητήσετε τώρα, σας πληροφορώ ότι οι μισοί, ή καταζητούνται για απάτες, ή για χρέη προς το δημόσιο.   

Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι το τεύχος αφιέρωμα στο σεξ που απαγόρευσε ο εισαγγελέας αλλά είχα προλάβει να το παρω πριν το μαζέψουν από τα περίπτερα;  :grin:
Και τί προσπαθείτε να μου πείτε; Ότι έγραφε και μαλακίες; Κρούετε ανοιχτές θύρες... Πολλές φορές καιτοι πιτσιρικάς αναφωνούσα "ρε τί άλλο θα ακούσουμε από τα νούμερα" και "ωραίο αμάξι, χλέμπουρας ο οδηγός, μάλλον λαμόγιο θα είναι"...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

ζητω συγγνωμη γ τον ενθουσιασμο αλλα πρωτη φορα με λεει καποιος ετσι. :2funny:

και παλι..θεωρω οτι το λαιφ σταιλ στην νορμαλ μορφη τους δεν εχει να κανει μονο με τα λεφτα.αλλα τονιζω:στην νορμαλ!!
νορμαλ συμφωνω!!!ΚΟΥΚΛΑ σου ειπα..ας το πουμε ελληνικα,Τροπος Ζωης.life style αυτο ειναι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι το τεύχος αφιέρωμα στο σεξ που απαγόρευσε ο εισαγγελέας αλλά είχα προλάβει να το παρω πριν το μαζέψουν από τα περίπτερα;  :grin:
Και τί προσπαθείτε να μου πείτε; Ότι έγραφε και μαλακίες; Κρούετε ανοιχτές θύρες... Πολλές φορές καιτοι πιτσιρικάς αναφωνούσα "ρε τί άλλο θα ακούσουμε από τα νούμερα" και "ωραίο αμάξι, χλέμπουρας ο οδηγός, μάλλον λαμόγιο θα είναι"...

Αν και κομίζω γλαύκας εις Αθήνας... προσπαθώ να σας πώ ότι καλλιέργησε αυνανιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom