Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και επισης (συμφωνω με τον στρ8) υπαρχουν αλλες χωρες(ιταλια,αγγλια,αμερικη κλπ) που το λαιφσταιλ και ολα αυτα που λετε ειναι 100% μεσα στην ζωη τους και δεν"εχουν παθει τπτ".
δλδ πραγματικα....
οι γκευ και το καλο γουστο μας κατεστρεψαν..το πιστευω κ γω.... :2funny:

καπου πιο πισω ειπωθηκε οτι παλια τα περιοδικα ειχαν εξωφυλλα ποδοσφαιριστες και τωρα ξεκωλα.
και τι σας χαλασε?στις συλλογες με τον Κολομπουρδα θα καυλαντιζατε???

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
καπου πιο πισω ειπωθηκε οτι παλια τα περιοδικα ειχαν εξωφυλλα ποδοσφαιριστες και τωρα ξεκωλα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απίστευτη ατάκα- να' σαι καλά, μου έφτιαξες το μεσημέρι!

Βέβαια μην ξεχνάς ότι κάποιοι φίλοι μάλλον προτιμούσαν τον Αναστόπουλο από την Κουλιανού  :grin: (μιας και πιάσαμε 80s-90s)

Επισκέπτης
Την καλησπέρα μου.

Σίγουρα δεν φέρει ακέραιη την ευθύνη. Συμβάλλει όμως κατά κάποιον τρόπο, και πολύ περισσότερο, αν την δεδομένη στιγμή δεν υφίσταται ισχυρό αντίπαλο δέος.  ;)
Οταν ο ΠΚ εστηνε το μαγαζι του το αντιπαλο δεος ειτε ειχε ξεφτιλιστει εντελως ειτε ηταν πτωμα σε αποσυνθεση.

Δεν εφτιαξε δηλαδη ο ΠΚ τις συνθηκες,οπως υπονοει ο τιτλος του νηματος,αλλα το αντιθετο.

Αλλιως κανεις δεν θα εδινε σημασια σε εναν απατεωνα.

Και κατι ακομη,επειδη διαφοροι κουτοπονηροι το παιζουν και καλα θαυμαστες του ΠΚ ως δηθεν ακεραιου εργοδοτη που δεν χρωσταει μια,φτιαχτηκε μονος του και τα λοιπα,αυτο ειναι μια αρλουμπα και μιση:Το προιον του γουσταρουνε.

Φραγκα και κωλους δηλαδη.

Αλλιως μπορω να τους συστησω αρκετο κοσμο που δεν χρωσταει ΜΙΑ σε κανεναν κερατα και καμμια πουτανα.

Και που δεν πουλαει φραγκα και κωλους ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Επισκέπτης
και επισης (συμφωνω με τον στρ8) υπαρχουν αλλες χωρες(ιταλια,αγγλια,αμερικη κλπ) που το λαιφσταιλ και ολα αυτα που λετε ειναι 100% μεσα στην ζωη τους και δεν"εχουν παθει τπτ".
δλδ πραγματικα....
οι γκευ και το καλο γουστο μας κατεστρεψαν..το πιστευω κ γω.... :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απίστευτη ατάκα- να' σαι καλά, μου έφτιαξες το μεσημέρι!

Βέβαια μην ξεχνάς ότι κάποιοι φίλοι μάλλον προτιμούσαν τον Αναστόπουλο από την Κουλιανού   :grin: (μιας και πιάσαμε 80s-90s)
χαιρομαι που σου φτιαξα την μερα στρ8 μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δεν μιλαω γ τους γκευ φιλε μου.... :P
νταξει απλα καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι αλλαζουν οι εποχες και μιλανε σαν τις γιαγιαδες μας που οταν πρωτοεβαλα στο γυμνασιο σκισμενο τζιν ετρεχε πισω μου με βελονα κ κλωστη να μου το ραψει....

Επισκέπτης
Οταν ο ΠΚ εστηνε το μαγαζι του το αντιπαλο δεος ειτε ειχε ξεφτιλιστει εντελως ειτε ηταν πτωμα σε αποσυνθεση.

Δεν εφτιαξε δηλαδη ο ΠΚ τις συνθηκες,οπως υπονοει ο τιτλος του νηματος,αλλα το αντιθετο.

Και κατι ακομη,επειδη διαφοροι κουτοπονηροι το παιζουν και καλα θαυμαστες του ΠΚ ως δηθεν ακεραιου εργοδοτη που δεν χρωσταει μια,φτιαχτηκε μονος του και τα λοιπα,αυτο ειναι μια αρλουμπα και μιση:Το προιον του γουσταρουνε.

Αλλιως μπορω να τους συστησω αρκετο κοσμο που δεν χρωσταει ΜΙΑ σε κανεναν κερατα και καμμια πουτανα.

τι έγινε ρε και συμφωνούμε??? :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειλικρινά δε ξέρω αν αυτό το θρεντ είναι ύμνος προς τον Κωστόπουλο ή είναι απαξίωση για τους νεοέλληνες 35+. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν ένας άνθρωπος καταφέρνει να λένε γι αυτόν μερικοί πως καθοδήγησε (το προς τα που είναι άλλο θέμα) μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ γενιά ανθρώπων δε μπορείς παρά να του βγάλεις το καπέλο. Και από την άλλη όταν λες πως μια γενιά "αφέθηκε" στα χέρια ενός ανθρώπου να την κατευθύνει αυτός όπου νομίζει δεν είναι τίποτε άλλο από μια απαξίωση της γενιάς αυτής. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και το μικρό μου κοινωνικόι περιβάλλον (που ασφαλώς ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ εικόνα της κοινωνίας). Κλικ δε πήρα ποτέ μου. Ξεφύλλισα ένα ναι αλλά όταν είδα πως είναι μια μαλακία και μισή δε μπήκα στο τρυπάκι να το αγοράσω. Ο κολλητός μου έπαιρνε πολύ σπάνια και μόνο αν έπαιζε κανένα καλό μουνί στο εξώφυλλο (είμαστα 14-15 ετών όταν πρωτοβγήκε). Θυμάμαι όμως πολύ καλά το πάταγο που είχε κάνει το πρώτο τεύχος του ΝΙΤΡΟ που για εξώφυλλο είχε "καθρεφτη" με τη λεζάντα "γίνε εσύ το εξώφυλλο". Όλοι όσους μπορώ να θυμιθώ το πήραν. Γιατί; Μα γιατί είχαν ψώνιο να γίνουν εξώφυλλο κάπου. Ο Κωστόπουλος τους φύτεψε την ιδέα να γίνουν εξώφυλλο; Όχι φυσικά. Απλά κατάλαβε το ψώνιο του έλληνα και το εκμεταλεύτηκε για όφελός του. Ο Κωστόπουλος δεν καθοδήγησε ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ να γίνει ψωνάρα. Ο Έλληνας (επηρεαζόμενος φυσικα από της Αμερικανίες που ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ αλλά ΑΛΛΟΙ) είχε (και έχει) το ψώνιο μέσα του (άλλος περισσότερος, άλλο λιγότερο) και ο Κωστόπουλος ΣΑ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που ήταν το εκμεταλλέυτηκε όσο ΔΕ ΠΑΕΙ (όπως η τράπεζες εκμεταλλεύτηκαν επίσης τη καταναλωτική μανία του Έλληνα και το μεταπολεμικό σύνδρομό του. Δεν τον έκαναν οι τράπεζες καταναλωτικό ζώο. Απλά κατάλαβαν το πάθος του και το εκμεταλλεύτηκαν. Δε μπορεί να κατηγορήσει ΚΑΝΕΝΑΣ τις τράπεζες για τους ανθρώπους που χρωστάνε ακόμα και τις κωλότριχές τους στις τράπεζες. Για άλλο πράγμα μπορείς να τις κατηγορήσει.)

Επισκέπτης
χαιρομαι που σου φτιαξα την μερα στρ8 μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δεν μιλαω γ τους γκευ φιλε μου.... :P
νταξει απλα καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι αλλαζουν οι εποχες και μιλανε σαν τις γιαγιαδες μας που οταν πρωτοεβαλα στο γυμνασιο σκισμενο τζιν ετρεχε πισω μου με βελονα κ κλωστη να μου το ραψει....

και κάποιοι τρέξαν να σου σκίσουν τη σούφρα! :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
το lifestyle δεν ανακαλύφθηκε από το 80 και μετά, αν δείτε ελληνικές ταινίες του 60-70 με τις κομμώσεις και τι ντύσιμο το ηθοποιών θα τα καταλάβετε, και κορυφώθηκε με την ιδιωτική τηλεόραση...  

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το lifestyle δεν ανακαλύφθηκε από το 80 και μετά, αν δείτε ελληνικές ταινίες του 60-70 με τις κομμώσεις και τι ντύσιμο το ηθοποιών θα τα καταλάβετε, και κορυφώθηκε με την ιδιωτική τηλεόραση...  
και πιο πισω ακομα....

ενττ:ακυρο.δε προσεξα το "δεν" στην προταση σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Αντεύχομαι!

Ξαναλέω ότι αρκετά πράγματα στα κλικ/νίτρο της εποχής ήταν ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά και στην τελική δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πας σε ένα περιποιημένο μαγαζί ή να μην ντύνεσαι σαν κατάδικος (με εξαίρεση την γκραντζ περίοδο  :grin: )... Αν κάποιοι θεώρησαν ότι με το να φορέσουν τη χ μάρκα ολοκληρώθηκαν ως άνθρωποι, μάλλον δεν φταίει το κλικ...
Και μην ξεχνάς τον παράγοντα μόδα... Στις μόδες δεν υπάρχουν ακριβώς αντίπαλα δέη, απλά αυτές ξεπερνιούνται. Όπως το κλικ/ νίτρο ήταν μια απάντηση στην μιζέρια του αμπεχώνου και του ταγαριού (που κάποτε έπαιζαν και αυτά χωρίς αντίπαλο δέος) έτσι κάποια στιγμή το lifestyle εκφυλίστηκε και αναπτύχθηκαν άλλες μόδες...

Δεν αναφερόμουν στο lifestyle, αλλά στα άρθρα του, τα οποία καλλιέργησαν την λανθάνουσα νοοτροπία, κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν αναφερόμουν στο lifestyle, αλλά στα άρθρα του, τα οποία καλλιέργησαν την λανθάνουσα νοοτροπία, κλανιά, μαγκιά και κώλο φινιστρίνι.
γ να καλλιεργησεις κατι αγιε μου χρειαζεται το εδαφος να ειναι γονιμο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εχμμμ...
Ποιος ακριβώς πάει να περάσει την εικόνα του πκ  ως δηθεν ακεραιου εργοδοτη που δεν χρωσταει μια,φτιαχτηκε μονος του και τα λοιπα;
Με παράθεση ποστ παρακαλώ...

Και ασφαλώς το προϊόν του άρεσε και το ομολογώ δημοσίως ότι στα 15-21 μου άρεσε και εμένα...
Τώρα αν κάποιοι το διάβαζαν στα κρυφά και μετά άρχιζαν τα ηθικολογικά κυρήγματα ουδόλως με αφορά.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
808
Πόντοι
6.755
Δηλαδή ο  Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι φταίνε για την αλοίωση χαρακτηριστικών του Ελληνα?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το πουστικο το life style απο τοτε που μπηκε στην ζωη του νεοελληνα τα καναμε πουτανα ολα. Ο Κωστοπουλος επαιξε τον ρολο του.Να γαμησω τα "10 πραγματα που πρεπει να κανει ο αντρας πριν πεθανει¨"

Επισκέπτης
Εχμμμ...
Ποιος ακριβώς πάει να περάσει την εικόνα του πκ  ως δηθεν ακεραιου εργοδοτη που δεν χρωσταει μια,φτιαχτηκε μονος του και τα λοιπα;
Με παράθεση ποστ παρακαλώ...
Δεν χρειαζεται να δωσω νικ,αυτοι που ξερουν θα δουν το ποστ και θα καταλαβουν.
Και ασφαλώς το προϊόν του άρεσε και το ομολογώ δημοσίως ότι στα 15-21 μου άρεσε και εμένα...
Τώρα αν κάποιοι το διάβαζαν στα κρυφά και μετά άρχιζαν τα ηθικολογικά κυρήγματα ουδόλως με αφορά.
Διαβαζω οτι πεσει στα χερια μου,ακομη και εντυπα με τζιφρα Πλευρης πατηρ.

Τα γκαφρα ομως θα τα χωσω εκει που γουσταρω,με την καμμια σε λαιφσταηλικια,ουτε τωρα ουτε οταν ημουν 15-21.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και αυτό lifestyle της εποχής ήταν- τότε που τα στελεχοειδή διαγωνίζονταν ποιος θα είναι ο καπετάν γαμάω στο γραφείο....
Αλλά είχε και ενδιαφέρουσες απόψεις που ξέφευγαν από τη μοιρολατρική μιζέρια και το διαρκές κλαψομούνιασμα. Άλλες εποχές.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, από το 2000+ και μετά θέμα αν διαβάζω κανά δυο τεύχη νιτρο το χρόνο και αυτό στην παραλία ή αν το πετύχω σε κανά σπίτι άλλου. Μεγαλώνοντας αλλάζεις ενδιαφέροντα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εχμμμ...

και εγώ το διάβαζα, μάλιστα έχω ακόμα κάποια τευχη συλεκτικά, όπως το 1ο του Νιτρο, αλλά ο τύπος ήτα κωλοτούμπας, έβριζε τα περιοδικά με τα cd και τα μπουζούκια και ματα τα έβαλε κι αυτός...
ποιος θα μας έλεγε το 95, ότι σήμερα ο Κωστόπουλος θα είχε το ντέρτι φμ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom