Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγω προσωπικα δεν θα τον βρίσω σήμερα γιατι είναι κατω!
Θα βρισω ομως αυτες τις καργιολες που σημερα του καναν αγιογραφία του Πετρακη.

Αντε γαμηθειτε πουτανες!!!!!!!!!!!!!!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
αυτός κι αν έχει διαφθείρει τη νεολαία.... :jerking:

Λες μαζί με τον Κωστόπουλο να ευθύνεται για την αύξηση των gay?? :2funny:

URL]]

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αυτός κι αν έχει διαφθείρει τη νεολαία.... :jerking:
Οπως παντα εισαι ασχετος και κουλος.Αναρωτιεμαι αν κι εσυ ξερεις τι ακριβως θες να πεις.Επειδη ακουσες αρκετα γαμιδια σημερα δεν περιγραφω αλλο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εγω προσωπικα δεν θα τον βρίσω σήμερα γιατι είναι κατω!
Θα βρισω ομως αυτες τις καργιολες που σημερα του καναν αγιογραφία του Πετρακη.

Αντε γαμηθειτε πουτανες!!!!!!!!!!!!!!!

Μην μου πεις τυπε μου οτι η Σκατιανια και οι μεσοκοπες γεροντομπεμπεκες φιλες της το εκαναν αυτο?  :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μην μου πεις τυπε μου οτι η Σκατιανια και οι μεσοκοπες γεροντομπεμπεκες φιλες της το εκαναν αυτο?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι τυπε.
Και ηταν μαζι τους αλλη μια καργιολα που χτες ετρωγε μαζι του σε εστιατόριο και σημερα του εκανε αγιογραφια!
Πολιτη λεγετε νομιζω!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι τυπε.
Και ηταν μαζι τους αλλη μια καργιολα που χτες ετρωγε μαζι του σε εστιατόριο και σημερα του εκανε αγιογραφια!
Πολιτη λεγετε νομιζω!

Ναι η λαιφσταιλου του Αντ1 που παντρευτηκε ενα τεκνο και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι....Συναξη ρεντικολων δηλαδης η εκπομπη της Σκατιανας τυπε μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ασορτί φίλε με το επίπεδό σας είναι αυτές οι εκπομπές,για να τις βλέπετε εσείς....

αν είχε εκείνη την ώρα ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,θα την έκλεινες....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

δηλ ποια ακριβως χαρακτηριστικα του ελληνα αλλοιωθηκαν; :think:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ασορτί φίλε με το επίπεδό σας είναι αυτές οι εκπομπές,για να τις βλέπετε εσείς....

Σε κοβω για μαζοχα.Πρεπει να γουσταρεις να σου κατεβαζουν πολλα ευαγγελια ε;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Η εκπομπη της Τατιανας ειναι ενα σκουπιδι με μεσηλικες γεροπουτανες που εχει περασει η μπογια τους και κανουνε εκπομπες για να πληρωσουν την κοκα τους και το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ειναι ενα σκουπιδι με ξεφτυλισμενους πολιτικαντηδες που επισης εχει περασει η μπογια τους και μονο στην τηλεοραση μπορουν να εμφανιστουν για να μην φανε νερατζια με ξυραφια μεσα...Ε και την τηλεοραση την κλεινω στην τελικη γιατι το σπιτι μου δεν ειναι χωματερη...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν ήξερες και τί είναι η εκπομπή ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....

όνειρα γλυκά....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν παίζεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις.
Ο Πέτρος μετά από αρκετά χρόνια έχασε.
Απ' ό,τι είδα στο σχετικό άρθρο του που μου θύμισε αμυδρά κάτι από παλιό ΚΛΙΚ, δεν βγήκε να κλαφτεί για τράπεζες που δεν του έδιναν και άλλο δάνειο ούτε για πολιτικές παρεμβάσεις για να τον κλείσουν.
Και αν ισχύουν τα όσα γράφει ότι έβαλε τα σπίτια του κτλ μαγκιά του...
Όσο για τη χολή που χύνουν κάποιοι, νταξει, ισχύει εν μέρει to taste his own medicine γιατί είχε θάψει πολύ κόσμο αλλά ούτε και για αυτό πολυκλαίγεται.

Αν εξαιρέσουμε μια νοσταλγία όχι τόσο για τα κλικ αλλά κυρίως για την εποχή που τα διάβαζα (early -md 90s) πραγματικά δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον ίδιο...
Τους εργαζόμενους λυπάμαι που ιδίως εν μέσω κρίσης δεν θα βρουν εύκολα δουλειά...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
να κανει  private cam show  με την τζενη να τον βοηθησουμε κι εμεις οικονομικα οσο μπορουμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Όταν παίζεις, κάποτε κερδίζεις, κάποτε χάνεις.
Ο Πέτρος μετά από αρκετά χρόνια έχασε.
Απ' ό,τι είδα στο σχετικό άρθρο του που μου θύμισε αμυδρά κάτι από παλιό ΚΛΙΚ, δεν βγήκε να κλαφτεί για τράπεζες που δεν του έδιναν και άλλο δάνειο ούτε για πολιτικές παρεμβάσεις για να τον κλείσουν.
Και αν ισχύουν τα όσα γράφει ότι έβαλε τα σπίτια του κτλ μαγκιά του...
Όσο για τη χολή που χύνουν κάποιοι, νταξει, ισχύει εν μέρει to taste his own medicine γιατί είχε θάψει πολύ κόσμο αλλά ούτε και για αυτό πολυκλαίγεται.

Αν εξαιρέσουμε μια νοσταλγία όχι τόσο για τα κλικ αλλά κυρίως για την εποχή που τα διάβαζα (early -md 90s) πραγματικά δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον ίδιο...
Τους εργαζόμενους λυπάμαι που ιδίως εν μέσω κρίσης δεν θα βρουν εύκολα δουλειά...

Το ειδες τυπε μου ενα αποσπασμα απο αθρο που ποσταρα πιο πισω που ο Πετρακης εγινε και οψιμος "αντικαπιταλιστης"?  :2funny: :2funny: :2funny:
Οπου φυσαειειει ο ανεμος παωωωω.... :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
lol
Παράνοια!
Σε ένα μπουρδελοσάιτ που ανάμεσα στα άλλα προωθεί την πορνεία, κάποιος μπουρδελοχρήστης-μπουρδελάκιας κατηγορεί τον Κωστόπουλο ότι εξ'αιτιας του πολλές κοπέλες έγιναν πουτάνες και δεν κατηγορει στο ελάχιστο τον εαυτό του ότι με τα λεφτά του συντηρεί την πορνεία!!!
Ούτε ηθικολογώ ούτε υπερασπίζομαι τον Κωστόπουλο, την διαπίστωση περι κοαμπούρας κάνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom