Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Δεν ψάχνω για κατανόηση γιατί ο Τύπος στην Ελλάδα έχει καταλήξει να είναι ανθρωποφαγικός."
Έτσι είναι αυτά πετράκη.
Αυτά δεν τα σκεφτόσασταν όταν ξέσκιζες παρέα με το συνάφι σου την ηθοποιό π.χ. που έκανε βίζιτες (ανήκουστα αυτά στον κύκλο σας :2funny:) με τα γνωστά αποτελέσματα για την υγεία της.
Μη μασάς όμως, ξύπνιο παιδάκι είσαι, τον έχεις τον τρόπο σου.
Και τα κλαψομούνικα κειμενάκια πάντα είχαν το κοινό τους..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επίσης, μεγάλη κουβέντα γίνεται για το αν το τέλος της ΙΜΑΚΟ οφείλεται στο τέλος του “lifestyle”. Πολύ διασκεδαστικό το βρίσκω. Αν η “Ελευθεροτυπία”, το ALTER, ο “Κόσμος του  Επενδυτή” και δεν ξέρω εγώ τι άλλο που προηγήθηκε ήταν lifestyle, τότε είμαι πολύ χαρούμενος για την επιρροή που είχα. Δυστυχώς όμως αυτά είναι γελοιότητες κάποιων κομπλεξικών ανθρώπων οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν για το lifestyle που οι ίδιοι ζούσαν, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρθηκαν για τον μαλάκα, τον παλιάνθρωπο “βλάχο” που ήρθε από το Βόλο και έφτιαξε ξαφνικά συγκρότημα Τύπου. Με τρώει το χέρι μου, αλλά δεν θα γράψω για το ποιοι έχουν Porsche και τις κυκλοφορούν. Ή τέλος πάντων ποιοι σας δουλεύουν ψιλό γαζί με πρόσκαιρες ηθικολογίες. Το σίγουρο είναι ότι το δαιμονοποιημένο “lifestyle” δεν μπορούσε να συμμετάσχει στη διαπλοκή. Άντε το πολύ, πολύ να είχε πρώτο τραπέζι πίστα σε καμιά Βίσση και κανένα Ρουβά και να μην πλήρωνε τίποτα στο τέλος. Κι αυτό γιατί είτε το χάριζε ο καλλιτέχνης, είτε ο μαγαζάτορας που διαφημιζόταν δωρεάν στα έντυπα του εκάστοτε εκδότη. Δεν κάνει πολύ φθηνό για διαπλοκή; Βέβαια παρότι δημιούργησα τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν από βαριά λαϊκά μέχρι hip hop, συν, αν θυμάμαι καλά, 16 περιοδικά σαν και αυτά που έχει ο Λαμπράκης, ο Μπόμπολας, ο Λυμπέρης ή ο Φιλιππόπουλο, στο τέλος της μέρας ο υπεύθυνος της κατάστασης είμαι εγώ. Τι να πω. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Νιονιό εννοώ…

Εκείνο που έχει ουσία να πω, για να κλείσω αυτό το κείμενο, είναι ότι θέλω να προσφέρω στους εργαζομένους οποιονδήποτε τίτλο περιοδικού μπορεί να πωληθεί και οποιοδήποτε κινητό ή ακίνητο στοιχείο το οποίο μπορεί να τους αποφέρει αποζημίωση για όλα όσα έχουν προσφέρει στην εταιρεία. Επίσης δηλώνω σε οποιοδήποτε τσογλάνι ισχυρίζεται ότι έχω λογαριασμούς στο εξωτερικό να το ψάξει, να το καταγγείλει και να το αναφέρει. Θα τον βοηθήσω να βρει την αλήθεια. Κουράστηκα να ακούω ψέματα και ασυναρτησίες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για να επιστρέψω, όμως, στο κυρίως θέμα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι προκειμένου να επιβιώσει η ΙΜΑΚΟ προσέφερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια όλη την ακίνητη και κινητή περιουσία μου, ακόμα και αυτή που αποκτήθηκε πριν καν ιδρύσω την ΙΜΑΚΟ.  Μιλάω για 32 χρόνια δουλειάς, τα οποία  εκποιήθηκαν είτε με χρέη σε τράπεζες με αντίτιμο την ακίνητη περιουσία, είτε με απ’ ευθείας καταθέσεις όχι μόνο δικές μου, αλλά και συγγενικών μου προσώπων. Νομίζω ότι λίγοι επιχειρηματίες σε αυτό τον τόπο μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο. Ότι δηλαδή έβαλαν ό, τι είχαν και δεν είχαν για να ζήσει το μαγαζί τους. Τα λέω όλα αυτά επειδή εσχάτως διαβάζω “τέρατα” και διαπιστώνω έναν αδιανόητο κανιβαλισμό εις βάρους μου. Καλώ τον οποιονδήποτε να του παρέχω οποιαδήποτε διευκόλυνση να διαπιστώσει το αληθές των λεγομένων μου. Ας έρθει ακόμα και ο ανώνυμος κομπλεξικός ενός blog που στο βωμό της ανέξοδης λασπολογίας ικανοποιεί τα πιο άγρια ένστικτά του.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ας (ξαν)αρχισει η τζενη τις βιζιτες
παντα ηθελα να κανω γκανγκ μπανγκ ενα μιλφ ξεπεσμενης αριστοκρατιας της ψωροκωσταινας :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Που πας ρε Καραμητρο;;;;;;(του ταιριαζει γιατι ειναι βλαχος)
Παντα τον θεωρουσα εναν αλητη.Αυτη ειναι η πληρωμη του για οσους ανθρωπους καταστραφηκαν απο το αρρωστο lifestyle που πουλαγε για να κανει μεγαλη ζωη.Ποιος ξερει ποσα κοριτσακια εγιναν πουτανακια εξ'αιτιας του.Καλα να παθει το αρχιδι.ας φαει τα σκατα που ταϊσε την ελληνικη κοινωνια επι 20 χρονια,κι ας μας πει:
ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ;;;;;;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ποιος ξερει ποσα κοριτσακια εγιναν πουτανακια εξ'αιτιας του.;;

1.ελπίζω να κάνεις πλάκα

2.αν όχι,ελπίζω να μην ψηφίζεις

γενικά,εύχομαι να μην έχεις καμία συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
ρε με την τζενη κολλησα,ξερει κανενας το σηρηνακη να του προτεινει να κανει το μιλφ-σουπ με τζενη,κ με τους μαυρους της τζουλιας?
αυτη θαναι τσοντα ΑΑΑ :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
1.ελπίζω να κάνεις πλάκα

Καλα,ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ζεις και νομιζεις οτι ο κοσμος δεν επιρρεαζεται απο περιοδικα/TV;Νομιζεις οτι οι γυναικες γινονται πουτανες μονο απο φτωχεια;Δεν εχεις συναντησει ποτε γυναικα που να θελει μεγαλη ζωη οπως την παρουσιαζουν τα περιοδικα;ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
1)Παλικαρι εκτος ελλαδας εχεις βγει ποτε;
2)Το τι συμβαινει αυτην την στιγμη στην Αμερικη το ξερεις;
3)και ξαναρωταω:ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Άστο τύπε, ότι γράφεις είναι ανάλογα του nickname που χρησιμοποιείς! :grin:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
.....Και απαντω εγω:ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεχρι ο ιδιος καταστραφηκε απο το lifestyle που προβαλλε,και εσυ ρωτας εαν μιλαω σοβαρα;
ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
1.ελπίζω να κάνεις πλάκα

Ρε φιλε δεν εχεις πεσει σε περιπτωσεις που οι κοπροσκυλοι τυπου κωστοπουλου
ψηνουν κοριτσακια που εχουν ονειρο την μεγαλη ζωη και τα βγαζουν παρτουζα πανω σε κοτερα και η κοκα συνεφο.
Αν οχι μενεις αλλου,αλλα δικαιος ο μισθος του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Που πας ρε Καραμητρο;;;;;;(του ταιριαζει γιατι ειναι βλαχος)
Παντα τον θεωρουσα εναν αλητη.Αυτη ειναι η πληρωμη του για οσους ανθρωπους καταστραφηκαν απο το αρρωστο lifestyle που πουλαγε για να κανει μεγαλη ζωη.Ποιος ξερει ποσα κοριτσακια εγιναν πουτανακια εξ'αιτιας του.Καλα να παθει το αρχιδι.ας φαει τα σκατα που ταϊσε την ελληνικη κοινωνια επι 20 χρονια,κι ας μας πει:
ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ;;;;;;

:jerking: :jerking:

ψηνουν κοριτσακια που εχουν ονειρο την μεγαλη ζωη και τα βγαζουν παρτουζα πανω σε κοτερα και η κοκα συνεφο.

Και φταίει ο Κωστόπουλος όχι το τσόλι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έλα ντε....άντε βρες άκρη!!!

άτομα επικίνδυνα για την δημόσια....ασφάλεια είναι αυτά!!!!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ναι συμφωνω,αυτη ειναι μια απο τις πολλες μεριες της υποθεσης,αλλα οχι η μονη.Καλα ο παπαρας που με ρωτησε εαν μιλαω σοβαρα,δεν εχει ακουσει ποτε την λεξη wannabe;Απο που κατεβηκε;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παρτούζες με κόκα κάνουν

πολιτικοί
αθλητές
δικηγόροι
περιπτεράδες
βοσκοί
τραπεζικοί
σαλεπιτζήδες
πωλητές σάμαλι

γενικά όλη η κοινωνία....

ΥΓ εσύ πάντως δεν είσαι wannabe....είσαι ήδη ολοκληρωμένος μαλάκας!!!!!!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ενω εσυ που εισαι ο Cristiano,ε;
Γεια σου ρε ακαδημαϊκε φιλοσοφε.Αδικεισαι εδω

Κάνω διάλλειμα εδώ τύπε γιατί χθες είχε κρύο στην Μόσχα! :grin:

CSKA-Moscow-v-Real-Madrid-Cristiano-Ronaldo-c_2722144.jpg

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:

Και φταίει ο Κωστόπουλος όχι το τσόλι

Το τσολι οπως λες ειναι αμορφωτο πιθανον απο μια οικογενεια που δεν ειχε τα μεσα
υλικα ηθικα να το στησει στα ποδια του και αυτο ο μαγκας το εκμεταλευθηκε .
Ταιζε μια κοινωνια ολοκληρη οχι τυχαια με τα σκουπιδια του και ολοι νομισατε οτι η
ζωη σας ηταν ποιος πηδαει ποια ,και αν στην Μυκονο τα βυζια τα ειχαν εξω η μεσα
και αναρωτιεσαι πως εφθασε εδω η ελλαδα.
απο τον καθε κωστοπουλο,λαμπρακη,τεγοπουλο κλπ κλπ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το τσολι οπως λες ειναι αμορφωτο πιθανον απο μια οικογενεια που δεν ειχε τα μεσα
υλικα ηθικα να το στησει στα ποδια του και αυτο ο μαγκας το εκμεταλευθηκε .
Ταιζε μια κοινωνια ολοκληρη οχι τυχαια με τα σκουπιδια του και ολοι νομισατε οτι η
ζωη σας ηταν ποιος πηδαει ποια ,και αν στην Μυκονο τα βυζια τα ειχαν εξω η μεσα
και αναρωτιεσαι πως εφθασε εδω η ελλαδα.
απο τον καθε κωστοπουλο,λαμπρακη,τεγοπουλο κλπ κλπ

εσύ ρε φίλε γιατί δεν έκανες κάτι ανάλογο,γιατί δεν μας τάισες με κάτι ανάλογο να γίνεις δισεκατομμυριούχος????

αλλά μάλλον ουκ να λάβοις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom