Καλησπέρα, όλες οι συμμετοχές βρίσκονται είτε γράφοντας το nickname κάθε κοπέλας στην αναζήτηση για κριτικές, είτε στα διάφορα νήματα που έχουν οι κοπέλες χωρίς καρτέλα για κριτικές. Σε αυτές λοιπόν που δεν έχουν καρτέλα για κριτικές αλλά και σε ανεξάρτητες που έχουν καρτέλα για κριτικές σε παρένθεση όπως έχω αναφέρει πιο πάνω φαίνεται και το nickname που έχουν στο προφίλ τούς για πιο εύκολη ψηφοφορία. Συγκεκριμένα για την Vivian και για την Martina βρίσκονται στις κριτικές
Μετρημένες στα δάκτυλά του ενός χεριού αυτήν την ώρα τα κορίτσια που πιάνουν κοντά στο διψήφιο ποσοστό ή και παραπάνω, κι έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.
Ας ελπίσουμε, να έχει ενδιαφέρον η ψηφοφορία, και να μην το πάει ως το τέλος μόνο μια κοπέλα «μονορούφι».
Μετρημένες στα δάκτυλά του ενός χεριού αυτήν την ώρα τα κορίτσια που πιάνουν κοντά στο διψήφιο ποσοστό ή και παραπάνω, κι έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.
Ας ελπίσουμε, να έχει ενδιαφέρον η ψηφοφορία, και να μην το πάει ως το τέλος μόνο μια κοπέλα «μονορούφι».
Κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε τι ψήφισε ποιος.
Κάπου είδα σε μια κοπελα 1 ψήφο και είμαι σίγουρος ότι τον έχει βάλει η ίδια. Χαχαχαχα.
Ονόματα δεν λεμε...
Κάπου είδα σε μια κοπελα 1 ψήφο και είμαι σίγουρος ότι τον έχει βάλει η ίδια. Χαχαχαχα.
Ονόματα δεν λεμε...
Ονόματα δεν λεμε...