Πρώτη με διαφορά για εμένα προσωπικά @DiorPoison τα ρέστα μου για την γυναικάρα.
Επίσης @Anna24 υπέροχη και @Nikol 1 εξίσου υπέροχη. Να την λοιπόν η Αγία Τριάδα μου.
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα τις όλες για να αποφασίσω. Αχ τι κάνουνε για αυτό το φόρουμ. Πόσες φορές θα βάλουμε μπροστά τα στήθη και την μας για αυτό. .
Παιδιά σόρυ προς όλες τις κατευθύνσεις... Η Ιωάννα 34 είναι εκτός συναγωνισμού.... Είναι η GOAT στις κοπέλες που κάνουν αυτή την δουλειά για πολλούς και διάφορους λόγους...... ΟΠΌΤΕ ΕΎΚΟΛΗ ΨΗΦΟΣ... ΙΩΆΝΝΑ 34...!!!!
Παιδιά σόρυ προς όλες τις κατευθύνσεις... Η Ιωάννα 34 είναι εκτός συναγωνισμού.... Είναι η GOAT στις κοπέλες που κάνουν αυτή την δουλειά για πολλούς και διάφορους λόγους...... ΟΠΌΤΕ ΕΎΚΟΛΗ ΨΗΦΟΣ... ΙΩΆΝΝΑ 34...!!!!
Τις προηγούμενες χρονιές η Ιωανναρα βγήκε δεύτερη αδίκως πιστεύω. Φέτος είναι η σειρά της και με το παραπάνω να βγει πρώτη άνετα και με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη.
ακομα κ για λιγες μερες που λες αυτα ειναι για εσας τους ρουτινιαριδες που εχετε προγραμμα στη ζωη σας,δουλεια 8-5 κ παμε παλι...εμεις που δουλευουμε σα μλκς χωρις προγραμμα κ ωραριο ουτε για το ερχομενο σκ δε μπορουμε να κανονισουμε.
προφανως εσυ τη ξερεις γτ βλεπω θιχτηκες,σορυ δεν ηθελα να τη προσβαλω δε με αφορα κιολας
ακομα κ για λιγες μερες που λες αυτα ειναι για εσας τους ρουτινιαριδες που εχετε προγραμμα στη ζωη σας,δουλεια 8-5 κ παμε παλι...εμεις που δουλευουμε σα μλκς χωρις προγραμμα κ ωραριο ουτε για το ερχομενο σκ δε μπορουμε να κανονισουμε.
προφανως εσυ τη ξερεις γτ βλεπω θιχτηκες,σορυ δεν ηθελα να τη προσβαλω δε με αφορα κιολας
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να δίνεται ψήφος σε ανενεργές κοπέλες του φόρουμ, την στιγμή που άλλες κοπέλες μας κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρων με διάφορους τρόπους, για ερωτικές συναντήσεις έχοντας νήματα .