dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.318
- Πόντοι
- 22.886
Εγώ είμαι ένας από τους δώδεκα Αγγελική μουΕνδιαφέρον θα είχε να έβλεπα ποιοι με ψήφισαν
Τι δώρο θα μου κάνεις ?
Εγώ είμαι ένας από τους δώδεκα Αγγελική μουΕνδιαφέρον θα είχε να έβλεπα ποιοι με ψήφισαν
....oχι ρε, γιατι το λες?!?!?!Σου τα έχουν κάνει αερόστατα ?
Eυχαριστώ,α δεν ξερω,τι θα ηθελες;Εγώ είμαι ένας από τους δώδεκα Αγγελική μου
Τι δώρο θα μου κάνεις ?
Η ψήφος, κατα το Συνταγμα μας, είναι μυστική, αγαπητη μου δεσποινιςΕνδιαφέρον θα είχε να έβλεπα ποιοι με ψήφισαν
αν ηταν φενερη θα ειχαμε πολλα ευτραπελα!!!!!!!!!!υπαρχουν και φανερες.Συμφωνω να ηταν φανερη η ψηφος στο συγκεκριμενο θεμα προσωπικα.Προς περιορισμο του φαινομενου της κλωνοποιησης οπως ανεφερε ευστοχα και καποιος
ψηφιζουν κλωνοι???...δεν το πιστευω!!!!τύποι ακόμα ασχολείστε μ'αυτές τιςκλωνό κατευθυνόμενες αηδίες, μαλακίες, παπαριέςιστορίες ?
περισσοτερα ευτραπελα(=περισσοτερο hype), περισσοτερη διαφανεια επισηςαν ηταν φενερη θα ειχαμε πολλα ευτραπελα!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψηφιζουν κλωνοι???...δεν το πιστευω!!!!
ποιον ενδιαφερει η διαφανεια εδω???????περισσοτερα ευτραπελα(=περισσοτερο hype), περισσοτερη διαφανεια επισης
Ας κρινει τελοσπαντων ο νηματοθετης η ας γινει καποιας μορφης ψηφοφορια δια βοης η κανονικα
αυτο που λες ειναι απολυτα σωστο !!!!!απλα για καποιο λογο ενω ξερουν την αληθεια λενε οτι ναναι.........πολλους.ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιο ουτως η αλλως
Την ΟΥΝΕΣΚΟ... υπάρχουν πολλά παλαιά μνημεία εδώ μεσαποιον ενδιαφερει η διαφανεια εδω???????
ΨΨ @White Othellos έριξες τίποτα, εκτός από το λάηκ;KOΓΙΟΤ:
3/4 Άσσοι πέρασαν, 2/3 over
αν θελει να σωσει τα μνημεια της τοτε να κανει κανα προφιλ και να ριξει ψηφο........Την ΟΥΝΕΣΚΟ... υπάρχουν πολλά παλαιά μνημεία εδώ μεσα
Κι όχι μόνο μνημεία, αλλά και ζηλιάρηδες, εσύ θα θυμάσαι τι γινόταν στο νήμα της Χατζή ή όχι;Την ΟΥΝΕΣΚΟ... υπάρχουν πολλά παλαιά μνημεία εδώ μεσα
Γιαβρι μου τι κάνεις...αθάνατη ΈλεναΚι όχι μόνο μνημεία, αλλά και ζηλιάρηδες, εσύ θα θυμάσαι τι γινόταν στο νήμα της Χατζή ή όχι;
Μεγάλη ιστορία!!!
Πάντως εκτός από το κορυφαίο ελαιόλαδο βγάζουμε και καλό ξύδι
Εννοείται να είναι καλά όχι μόνο η Ελένη αλλά και η κάθε κοπέλα. Κι ας με απέρριψε στο τέλος, δεν πειράζει...Γιαβρι μου τι κάνεις...αθάνατη Έλενα
το απολαμβανει