πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.633
- Πόντοι
- 12.056
Απλά η Ιωάννα 34 έχει ένα πακέτο που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί... Δικιά μου άποψη...
Απλά η Ιωάννα 34 έχει ένα πακέτο που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί... Δικιά μου άποψη...
σεβαστε μου δεν μιλαω για φτηνοτερη τιμη . μιλαω για σχεση υπηρεσιων-τιμης . δεν διαφωνω με την αποψη σου περι ιωαννας κι ουτε κρινω την ψηφο του κοινου. απλα, για να ψηφισω σωστα και να συμβαλλω σε ενα τιμιο αποτελεσμα (κατ΄εμε) θα ζητουσα πιο συγκεκριμενους ορους. ο τρεχων διαγωνισμος μου θυμιζει το δημοψηφισμα του τσιπρα ,οπου κανεις δεν καταλαβε τι ψηφιζε με το ναι ή με το οχι .Το vfm δεν είναι η πιο φτηνή τιμή... Είναι όλο το πακέτο... Και στην βεργας δίνουν κωλο με 20 ευρώ τι σημαίνει αυτό ότι αξίζει??? Σαφώς και η κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή... Απλά η Ιωάννα 34 έχει ένα πακέτο που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί... Δικιά μου άποψη...
Μου φαίνεται ότι είμαι ένας φτωχός και μόνος "πληβειος" στον θαυμαστό κόσμο του bou ,που δεν με συγκινεί ιδιαίτερα η πίσω πόρτα,,,,χαχαχαχα!Σημαντικό το πρωκτικο... Όπως και άλλα πράγματα... Το θέμα είναι τι γουστάρει ο κάθε ένας...
Να είναι και Ντίβα πάνω από όλα, κοπέλες βρίσκω εύκολα και με χαλαρώνουν. Η Ντίβα είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση απαιτούνται πολλά και διάφορα σχέδια τα οποία δεν θα αναλυθούν εδώΌπως και άλλα πράγματα...
Έχω μια ψιλοενσταση ως προς το σκουιρταρισμα της παρά τις ομολογουμένως τοπ υπηρεσίες της ,,,,,Το vfm δεν είναι η πιο φτηνή τιμή... Είναι όλο το πακέτο... Και στην βεργας δίνουν κωλο με 20 ευρώ τι σημαίνει αυτό ότι αξίζει??? Σαφώς και η κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή... Απλά η Ιωάννα 34 έχει ένα πακέτο που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί... Δικιά μου άποψη...
σεβαστε μου δεν μιλαω για φτηνοτερη τιμη . μιλαω για σχεση υπηρεσιων-τιμης . δεν διαφωνω με την αποψη σου περι ιωαννας κι ουτε κρινω την ψηφο του κοινου. απλα, για να ψηφισω σωστα και να συμβαλλω σε ενα τιμιο αποτελεσμα (κατ΄εμε) θα ζητουσα πιο συγκεκριμενους ορους. ο τρεχων διαγωνισμος μου θυμιζει το δημοψηφισμα του τσιπρα ,οπου κανεις δεν καταλαβε τι ψηφιζε με το ναι ή με το οχι .
σιγουρα ο "κυριαρχος λαος" θα νικησει κι εδω . αλλωστε η διαφορα πρωτης με δευτερη ,προς στιγμην, δειχνει ξεκαθαρα την προτιμηση του. ελπιζω, ο αναλυτης των αποτελεσματων και ακουραστος παρατηρητης - στατιστικολογος- ρεπορτερ big big ben θα δωσει στο τελος μια εκτενη κι εγκυρη αποκωδικοποιηση των επιλογων των συναγωνιστων .
δεν σε φοβαμαι εσενα αδερφε .σε 8 μηνες εγγεγραμμενος εισαι μεγας . κατι δειχνει αυτο.Μην προδικάζεις τίποτα, αγαπητέ, προτείνω.
Εγώ βαρέθηκα το διαγωνισμό ήδη.
Απλά ήθελα να σπάσουμε στα γρήγορα το ρεκόρ συμμετοχών των προηγούμενων χρόνων, επειδή είδα ότι ο περσινός ήταν πεσμένος.
Παρακολουθείς τον εσείς το διαγωνισμό, άμα θέλετε, πιο στενά.
360 ψήφοι κατατέθηκαν ως τώρα. Ήδη την έκτη μέρα.
Είπαμε δεν αρέσουν όλα σε όλους... Λογικό είναι...Έχω μια ψιλοενσταση ως προς το σκουιρταρισμα της παρά τις ομολογουμένως τοπ υπηρεσίες της ,,,,,
Υπάρχουν και ντίβες...αλλά υπάρχουν... ΝΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΒΕΣ....Να είναι και Ντίβα πάνω από όλα, κοπέλες βρίσκω εύκολα και με χαλαρώνουν. Η Ντίβα είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση απαιτούνται πολλά και διάφορα σχέδια τα οποία δεν θα αναλυθούν εδώ
Ούτε εμένα ιδιαίτερα...Μου φαίνεται ότι είμαι ένας φτωχός και μόνος "πληβειος" στον θαυμαστό κόσμο του bou ,που δεν με συγκινεί ιδιαίτερα η πίσω πόρτα,,,,χαχαχαχα!
Σε αυτό είναι θέμα συννενόησης μαζί της...αλλά υπάρχουν... ΝΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΒΕΣ....
Απλά είναι τα πρα ρε μαν... Ρωτάει τον κόσμο ποία κοπέλα θεωρεί την καλύτερη εσκορτ... Όλα μέσα... Κάθε μία μπορεί να υπερτερεί κάπου ξεχωριστά... Εδώ μιλάμε για όλο το πακέτο... Και μάλλον η Ιωάννα 34 το έχει μέχρι τώρα!!!σεβαστε μου δεν μιλαω για φτηνοτερη τιμη . μιλαω για σχεση υπηρεσιων-τιμης . δεν διαφωνω με την αποψη σου περι ιωαννας κι ουτε κρινω την ψηφο του κοινου. απλα, για να ψηφισω σωστα και να συμβαλλω σε ενα τιμιο αποτελεσμα (κατ΄εμε) θα ζητουσα πιο συγκεκριμενους ορους. ο τρεχων διαγωνισμος μου θυμιζει το δημοψηφισμα του τσιπρα ,οπου κανεις δεν καταλαβε τι ψηφιζε με το ναι ή με το οχι .
σιγουρα ο "κυριαρχος λαος" θα νικησει κι εδω . αλλωστε η διαφορα πρωτης με δευτερη ,προς στιγμην, δειχνει ξεκαθαρα την προτιμηση του. ελπιζω, ο αναλυτης των αποτελεσματων και ακουραστος παρατηρητης - στατιστικολογος- ρεπορτερ big big ben θα δωσει στο τελος μια εκτενη κι εγκυρη αποκωδικοποιηση των επιλογων των συναγωνιστων .
Μην ανοίξουμε την κουβέντα περί συμπεριφοράς των κοριτσιών.... Άστο... Θα γελάσουμε...Σε αυτό είναι θέμα συννενόησης μαζί της...
Δηλαδή τι θες να ακούσεις και πώς να συμπεριφερθεί αυτή ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ψευδαίσθηση.
Αν έπιασες αυτό που υπονοώ ,τότε πάμε σε κατηγορία ιδιαιτερου φετίχ των πελατών 'η ανυποψίαστων πελατώνΕίπαμε δεν αρέσουν όλα σε όλους... Λογικό είναι...
Δεν χρειάζεται να πιάσω κάτι... Απλά είναι τα πράγματα... Γιατί τα μπερδεύεις δεν μπορώ να καταλάβω....Αν έπιασες αυτό που υπονοώ ,τότε πάμε σε κατηγορία ιδιαιτερου φετίχ των πελατών 'η ανυποψίαστων πελατών
δεν σε φοβαμαι εσενα αδερφε .σε 8 μηνες εγγεγραμμενος εισαι μεγας . κατι δειχνει αυτο.
Γίναμε δύο,,,,,αντε λίγο ακόμα να γεμίσουμε ταξί!!!Υπάρχουν και ντίβες...αλλά υπάρχουν... ΝΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΒΕΣ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε εμένα ιδιαίτερα...