Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 355
- Πόντοι
- 301
Έλα φίλε το διορθωσες και άστα αυτά. Μια χαρά βλέπω.Τα μάτια σου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες, ρε συ.
Έλα φίλε το διορθωσες και άστα αυτά. Μια χαρά βλέπω.Τα μάτια σου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες, ρε συ.
Δεν είπα ότι δεν κέρδισε έντιμα. Αφού το διορθωσες. Για μένα άλλη άξιζε. Εσύ όμως πέταξες τις λάσπες σου χθες και δεν έδωσες και απαντήσεις φυσικά.
Καμία απάντηση δεν έδωσες. Και δεν γίνομαι καθολου νευρικός. Όσο για τα μάτια δες την διαφορά που μεγαλώνει.Σου τις έδωσα. Πήγαινε εκεί να τις ξαναδιαβάσεις. Γίνεσαι λίγο νευρικός άνευ λόγου.
Όλοι για χαβαλε γράφουμε αλλά κάποια πράγματα καλό είναι να έχουν βάση όταν λέγονται. Και όχι έτσι αερολογιες. Άκουσα είδα νόμιζα πίστευα.Μακάρι να κερδίσει η Ιωάννα με 100 ψήφους και πάνω, μακάρι να τις ξεπεράσει κι η Μαλβίνα, να σπάσει το παλιό ρεκόρ της Αντριάννα.
Εγώ για το χαβαλέ μου γράφω εδώ,
Όλοι για χαβαλε γράφουμε αλλά κάποια πράγματα καλό είναι να έχουν βάση όταν λέγονται. Και όχι έτσι αερολογιες. Άκουσα είδα νόμιζα πίστευα.
Σου απάντησα για τον διαγωνισμό πέρυσι ότι για εμένα άξιζε άλλη. Εσύ όμως λες διάφορα που δεν τα πιστοποιεις. Για άσχημα ραντεβού που είπες για το ότι κάνει χρόνια την δουλειά ότι έχεις ακούσει τουλάχιστον.Ε, αφού επιμένεις, κι αφού αυτό υποστηρίζεις, κατέθεσε λοιπόν τα στοιχεία που έχεις, ότι ο περσινός διαγωνισμός δεν ήταν σωστός.
Να ακούσουμε κι οι άλλοι, από που κι ως που προκύπτει αυτή η θέση σου.
Μπιγκ, τι προτιμάς γενικά;Να ακούσουμε
Μα τι αλήτης που είσαι.... Χαχαχαχα... Άκου κλωνάρια...οι συσχετισμοι δυσκολα θα αλλαξουν για την πρωτη αν και υπαρχει αρκετος χρονος ακομη
Υγ. οσον αφορα τα κλωναρια συννηθως η δραση τους εντοπιζ<εται τελευταιες ημερες
Μπιγκ, τι προτιμάς γενικά;
Ένα 6αρι άντε 7αρι ντόπιο ή αλλοδαπό ανώτερης βαθμολογίας;
Δεν μιλάμε για ένα απλό γαμίσι 10 λεπτά και δρόμο αλλά για μισή ώρα τουλάχιστον.
Κεράσει πουτό, άστο διάολο πόσο ξενερώνω αν ακούω κάτι τέτοια...
ΟΚ αφού είσαι σε τέτοια φάση είναι προτιμότερο να έχεις 4-5 στανταράκια τουλάχιστον.Το δουλεύω με σταθερές κοπέλες, που ξέρουν ότι έχω σχέση
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που το κάνουν αυτό....Γιατί κάποιοι υποτιμάνε τόσο πολύ τις ανεξάρτητες Ελληνίδες? Υπάρχουν αρκετές οι οποίες προσπαθούν να μας ευχαριστησουν . Σίγουρα υπάρχουν και οι υπερικτημενες και οι "μπες ,βγες, τελειώσαμε " . Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από τις Ελληνίδες.
Πριν ρωτήσεις δες τι γίνεται γύρω σου, σε μία ένδοξη χώρα που πλέον πουλάει το παρελθόν της...Γιατί κάποιοι υποτιμάνε τόσο πολύ τις ανεξάρτητες Ελληνίδες?
ΣΥΜΦΩΝΩ !Ψηφίζω τα κορίτσια που προσφέρουν φιλότιμα τις υπηρεσίες τους στις πιο βατές τιμές.
Και που παραμένουν εύκολα διαθέσιμες.
Άννα Πιπινάκι
&
Μαρία Μολδαβή
Ναι το πιάνω αυτό που λες ,,,, απλά κάποιοι πέφτουν στην παγίδα της επιλογής.Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που το κάνουν αυτό....
Εγώ έχω όμως και έως τώρα καμιά δεν με έχει "ξενερώσει " .Πριν ρωτήσεις δες τι γίνεται γύρω σου, σε μία ένδοξη χώρα που πλέον πουλάει το παρελθόν της...
Ακόμα και οι ελληνέζες (αυτές που γεννήθηκαν είτε ήρθαν εδώ σε μικρή) ηλικία δεν έχουν τη συμπεριφορά μιας καθαρόαιμης δικής μας, γιατί πολύ απλά έχουν διαφορετικά ήθη και έθιμα ακόμη κι αν μιλά καλά ελληνικά.
Κι αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που ΔΕΝ έχω στανταράκι.
Πάμε με όσες περνάμε καλά και αξίζουν αυτά που ζητάνε... Από οποία χώρα και να είναι...Ναι το πιάνω αυτό που λες ,,,, απλά κάποιοι πέφτουν στην παγίδα της επιλογής.
Εγώ έχω όμως και έως τώρα καμιά δεν με έχει "ξενερώσει " .
Αλλοδαπό στανταράκι;Εγώ έχω όμως και έως τώρα καμιά δεν με έχει "ξενερώσει " .