kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.292
- Πόντοι
- 456
ειπα "σχεδον" τα ιδια.
Ψήφισε εσύ μήπως και κλείσει η διαφορά που δεν το νομίζω. Μάλλον θα μεγαλώσειΜια χαρά. Συνεχίστε να συγκρίνετε με τις προηγούμενες χρονιές, κι άμα κάνω κέφι, επανέρχομαι για να το δούμε όλοι μαζί λίγο πιο αναλυτικά.
![]()
Ψήφισε εσύ μήπως και κλείσει η διαφορά που δεν το νομίζω. Μάλλον θα μεγαλώσει
Ναι,δεν θα παραλείψω...Κοίτα να ασχοληθείς με τα 1.20-1.30 του ΠΑΟΚ
Αν θέλει κανένας κάποιο προγνωστικό από τα σημερινά ας ρωτήσει εκεί.
Ναι... Και τα ξέρεις... Χαχαχαχα... Αλλά είπαμε χαλάρωσε... Χαβαλές είναι... Και 1000000 ψήφους να πάρει όλοι ξέρουμε....Θα έπρεπε, ε;
Υποστηρίζεις δηλαδή, ότι η κοπέλα που βγήκε πέρσι, πρόπερσι, και αντιπρόπερσι πρώτη, δεν άξιζε τη νίκη, και την κέρδισε άδικα;
Έχεις και κάποια στοιχεία να παραθέσεις, για να στηρίξεις αυτήν σου την κατηγορία;![]()
Ναι... Και τα ξέρεις... Χαχαχαχα... Αλλά είπαμε χαλάρωσε... Χαβαλές είναι... Και 1000000 ψήφους να πάρει όλοι ξέρουμε....
Φίλε ξεκάθαρες κουβέντες και όχι αερολογιες και λάσπη.Το αποτέλεσμα μου είναι εντελώς αδιάφορο. Και είμαι παρά μα πάρα πολύ χαλαρός.
Εάν τυχόν δεν είσαι μειωμένης αντίληψης, καλό θα ήταν λοιπόν να μην επαναλαμβάνεσαι, όταν απευθύνεσαι σε μένα.
Καλά η κάθε φορά που γράφεις γράφει άλλο άτομο ή είσαι διπολική προσωπικότητα.... Χαχαχαχα.... Μην σκας ρε μαν... Του χρόνου πάλι...Το αποτέλεσμα μου είναι εντελώς αδιάφορο. Και είμαι παρά μα πάρα πολύ χαλαρός.
Εάν τυχόν δεν είσαι μειωμένης αντίληψης, καλό θα ήταν λοιπόν να μην επαναλαμβάνεσαι, όταν απευθύνεσαι σε μένα.
Καλά η κάθε φορά που γράφεις γράφει άλλο άτομο ή είσαι διπολική προσωπικότητα.... Χαχαχαχα.... Μην σκας ρε μαν... Του χρόνου πάλι...
του συναφιου σου ειναι φιλε μου ορεστη μακρηΚαλά για την περσινή νικήτρια έχω καί εγώ τις ενστάσεις μου
Σιγά τα ωά .
Φίλε ξεκάθαρες κουβέντες και όχι αερολογιες και λάσπη.
Όχι ρε πλάκα λέμε κάνουμε... Σιγά...Υποθέτεις ότι σκάω για κάτι;![]()
Δεν είπα ότι δεν κέρδισε έντιμα δεν το ξέρουμε φυσικά. Αφού το διορθωσες. Για μένα άλλη άξιζε. Εσύ όμως πέταξες τις λάσπες σου χθες και δεν έδωσες και απαντήσεις φυσικά.Πολύ σωστά. Εξού και καλό θα ήταν χρήσιμο να καταθέσεις τα στοιχεία που έχεις, ότι η περσινή νικήτρια δεν κέρδισε έντιμα, αφού το λες.![]()
Πολύ σωστά. Εξού και καλό θα ήταν χρήσιμο να καταθέσεις τα στοιχεία που έχεις, ότι η περσινή νικήτρια δεν κέρδισε έντιμα, αφού το λες.![]()
Εντομα; Κατσαρίδες και σκουλήκια δηλαδή;
Έλα φίλε το διορθωσες και άστα αυτά. Μια χαρά βλέπω.Τα μάτια σου δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες, ρε συ.
![]()
Δεν είπα ότι δεν κέρδισε έντιμα. Αφού το διορθωσες. Για μένα άλλη άξιζε. Εσύ όμως πέταξες τις λάσπες σου χθες και δεν έδωσες και απαντήσεις φυσικά.