Και εγω εχω την ιδια απορια.
πάντως για ενημερωση >>>>Εως τωρα δεν εκαμα κινηση για δυναμεις κλπ. ουτε με χρηματα. Εαν βρισκεις κοπελα που θελει συναντηση την βαζω στα αγαπημενα.. οπου σε μια δυο περιπτωσεις μου μιλησαν όταν ηταν online αλλα δεν το συνεχισαν δεν ξερω γιατι... παρολο που ειδα και προσωπικες φωτω απο αυτες
κ γω αν δω κάτι αξιόλογο κ μάχιμο, σαν τακτική, το βάζω στα αγαπημένα για να επανέρθω όταν θα είναι κ αυτή on line, για κουβέντα ..
Μην περιμένετε να σας μιλήσουν στο chat από μόνες τους .. Σπάνιο ..
Γενικώς έχει μπόλικη μουφα (ανωνυμία γαρ), transexoual/crossάκια κ βίζιτα εκεί μέσα, εγώ τα τελευταία 2 χρόνια έχω τσιμπήσει διάφορα τεμάχια, κυρίως χωρισμένες με παιδιά κ κάτι "ναυάγια" (στο μυαλό, όχι στο σώμα ..)
Απλά επείδή ταξιδεύω ανοίγει πολλές πόρτες κ στην επαρχία, καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις .. Σε πλέον άσχετες εποχές/περιόδους, όπως κ στις πιο άσχετες περιοχές (βοηθά το να μην σε ξέρει η άλλη στην επαρχία ..)
Απλά, όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έχεις τον τρόπο σου ή γενικότερα το ψηστήρι, μην περιμένεις να τα κάνει όλα το badoo .. (όπως και το "κάθε" badoo ..)