ypoklopeas89
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πωωω μαλακια αντι να βαλω το λινκ απο το προφιλ της γκομενας εβαλα απ το δικο μου...admins σβηστε το μια ρε παιδια..
συμβαινουν και αυτα χαχαχα
πωωω μαλακια αντι να βαλω το λινκ απο το προφιλ της γκομενας εβαλα απ το δικο μου...admins σβηστε το μια ρε παιδια..
70 μια ώρα full
γνωρίζουμε κατά γι' αυτό παιδια? Ευχαριστω...
Ετσι κάνουν τα 'έξυπνα' κορίτσια....Παλιά στο κουρμπέτι.. τριγυρνάει όλο τον κόσμο. Έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα πάντα με χορηγίες. Είχε γκόμενο θεσσαλονίκη, έναν αμερικάνο φίλο που θα της αγόρασε σπίτι στην Περαία(???) και ζητούσε βοήθεια.. γενικά πολύ εύστροφη και έξυπνη να τα παίρνει από όλο τον κόσμο. Κάθε προσφορά δεκτή. Παραλίγο θα την πατούσα πριν 1,5 χρόνο.. ήμουν έτοιμος να βγάλω εισιτήρια για Κίεβο (αυτή μένει κοντά στο Λβιβ - Rivne η κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά). Γυμνασμένη, όμορφη, έξυπνη, έμπειρη και Ουκρανή. Μακριά αν δεν θέλετε να ελαφρύνει το πορτοφόλι σας..
...φουλ πουταναριο!!!....αν γαμιεται και αγρια....
και γω ρε φιλε αυτο θελω να μαθωπαιζει τηλ. ?????????????????
υπαρχει το τηλ της θειας;...φουλ πουταναριο!!!....αν γαμιεται και αγρια....
μονο τα τσακαλια του Badoo...υπαρχει το τηλ της θειας;
αν το εχει καποιος ας το στειλειμονο τα τσακαλια του Badoo...
δε ξέρω τί έχει ειπωθεί..οι φωτος πάντως είναι από μια φίλη της (η οποια δε ξέρω αν εξασκεί το επάγγελμα).Επιπλέον οι εν λόγω φωτος είναι προ 2ετίας.Η κοπέλα πλέον έχει βάλει αρκετά κιλά.Αλβανίδες και οι 2.τι έχουμε πει γι αυτή ?
Μου ζήτησε 50 ευρώ για 1 ώρα μαζί με anal. Την έχει πάρει κάποιος να μας πει τι παίζει αν είναι καλή?
Μου ζήτησε 50 ευρώ για 1 ώρα μαζί με anal. Την έχει πάρει κάποιος να μας πει τι παίζει αν είναι καλή?