αλλα στα 70 τσιμπημενη την βρηκα
Και παραειναι τσιμπιμενη, με 70 ευρω !!!
αλλα στα 70 τσιμπημενη την βρηκα
αμ λαθος δεν απηντησα και χαλαρος ειμαι.Είσαι λάθος...
Μπορείς να βάλεις κριτήρια σε αυτά που ψάχνεις πχ εύρος ηλικίας και ΔΕΝ μπορούν να σου στείλουν αν δεν είναι αυτός που σου στέλνει μέσα στα όρια. Κατά τα άλλα χαλάρωσε, η ζωή είναι μεγάλη...
αμ λαθος δεν απηντησα και χαλαρος ειμαι.
και για τα κριτηρια μιλω.
εκτος και ο φιλος "που δεν μπορουσε" ειναι 90 χρονων , η εκτος και της γυαλισε η ομορφαδα μου και μου επετρεψε!!!!!
τοση εξυπναδα ρε παιδια σε μας τους "χαλαρους" βλακες τι να πω ......
PHD ψυχολογιας κανουμε πια σε αυτο το σαιτ !!!!
μα καλά, βγάζει ανά τόσο αγγελίες στο freelist κ στο badoo έχει κριτήρια?]
Εχουμε καμια εγκυρη πληροφορηση σχετικα ?
μα καλά, βγάζει ανά τόσο αγγελίες στο freelist κ στο badoo έχει κριτήρια?
πάει καλά?
...περσι ο κοσμος ειχε λεφτα(και καλα)....φετος που γινεται της πουτανας,αν δεν εχει αλλαξει μυαλα,την βλεπω για επιστροφη στην πατριδα της...δεν θα ειναι και η μονη...τιν εχεις τιμηση ? ................απο υπερεσιες τι λεει ?
περσυ που τιν ειχα παρει τηλεφωνο .........μου ελεγε οτι μονο καλλιθεα κανει ραντεβου και δεν παει πουθενα αλλου ....
αξιζει ?
τιν εχεις τιμηση ? ................απο υπερεσιες τι λεει ?
περσυ που τιν ειχα παρει τηλεφωνο .........μου ελεγε οτι μονο καλλιθεα κανει ραντεβου και δεν παει πουθενα αλλου ....
αξιζει ?
εφταξα.......την εχω τιμησει φιλε.ετσι κι ετσι ειναι αλλα το 50αρι δε το κλαις.θελει λιγο σπρωξιμο ομως γιατι απο μονη της δεν παιρνει μπροστα ευκολα
δες την προηγουμενη σελιδα
εφταξα.......
πιαστε να γαμησετε εσεις καμμια καλη γιατι θα κανω να πατησω στερια πανω απο 20 μερεςακομα κι απο τοοοοσο μακρια εδω εισαι φιλε.να σαι καλα
πιαστε να γαμησετε εσεις καμμια καλη γιατι θα κανω να πατησω στερια πανω απο 20 μερες
σε λιγο φευγω για ραντεβου ;) ;) ;) ;)
θα σου στειλω πμ για οταν ερθεις αθηνα
...too good to be true...70 ευρω για την γκομενα της φωτο,με αυτες τις υπησεσιες?....εκτος και ειναι οντως, και οταν σου ρθει,θα καθεται σαν πεθαμενη...Παίδες έχει κανείς γνώμη για αυτό? Μου είπε 70ε/1 ώρα με extraball, anal, french kiss αλλά λέει δεν κάνει cim. Κάπου στο Βαρδάρη στην θεσσαλονίκη σε σπίτι. Επιμένει ο τύπος που σήκωσε το τηλέφωνο πως είναι η κοπέλα των φωτογραφιών. Τι να πω..??
Εγώ έστειλε μυνημα στα αγγλικά αφού είμαι Θεσσαλονίκη αυτήν την περίοδο, και ενώ στην αρχή μου έγραψε hi , μετά είπε πως δεν θέλει να με συναντήσει! Και ψηνομουνα για μια δοκιμαστική αφού εδώ δεν έχω άκρες.... Το τηλέφωνο που το βρήκες?...too good to be true...70 ευρω για την γκομενα της φωτο,με αυτες τις υπησεσιες?....εκτος και ειναι οντως, και οταν σου ρθει,θα καθεται σαν πεθαμενη...
Είχα ραντεβού σήμερα στη 13.00 στο πάρκινκ στα δικαστήρια στο Βαρδάρη. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω να πάω μου γράφει.. να έχεις 70 ευρώ ακριβώς. Δεν ξέρω, κάτι με χάλασε και τον ακύρωσα τον τύπο. Αν θέλεις σου δίνω το τηλ με π.μ. αλλά αναμένω ενημέρωση αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τον κασκαντέρ.Εγώ έστειλε μυνημα στα αγγλικά αφού είμαι Θεσσαλονίκη αυτήν την περίοδο, και ενώ στην αρχή μου έγραψε hi , μετά είπε πως δεν θέλει να με συναντήσει! Και ψηνομουνα για μια δοκιμαστική αφού εδώ δεν έχω άκρες.... Το τηλέφωνο που το βρήκες?
Είχα ραντεβού σήμερα στη 13.00 στο πάρκινκ στα δικαστήρια στο Βαρδάρη. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω να πάω μου γράφει.. να έχεις 70 ευρώ ακριβώς. Δεν ξέρω, κάτι με χάλασε και τον ακύρωσα τον τύπο. Αν θέλεις σου δίνω το τηλ με π.μ. αλλά αναμένω ενημέρωση αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τον κασκαντέρ.
Η κοπελία θα ήταν μαζι με τον τύπο? γιατι εάν ναι θα είχες την δυνατότητα πριν τα σκασεις να δεις τι παίζει... Ρίξε ενημέρωση πριν κάνω καταδρομικη!Αν κατάλαβα καλά θα συναντούσες κάποιον για να του δώσεις λεφτά μπροστά για να συναντήσεις την τύπισα της φωτογραφίας;