glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αν μου πεις οτι ζηταει φραγκα για να πηδηχτει θα "πηδηχτω" απ το παραθυρο............
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ........τι αλλο θα δουμε ακομα.....
Αν μου πεις οτι ζηταει φραγκα για να πηδηχτει θα "πηδηχτω" απ το παραθυρο............
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ........τι αλλο θα δουμε ακομα.....
δε ξερω δε τη ρωτησα. θα τη ρωτουσα βασικα αμα οργανωνει ακομα παρτυ με ουζα
..μπαααα..δεν νομιζω...δεν μαρεσει το μασαζ...τους τα κατεβαζω,κατευθειαν,και αρχιζει το πανηγυρι...λιγες απο τις 'επαγγελματιες',αντιστεκονται... ;)άμα σου έρθει "βρακωμένη" όμως θα κάνεις το μασσαζακι σου μόνο.....!!!
ξερουμε κατι?
ζηταει 40 ευρω την ωρα παει κατ οικον και σπιτι της
εχει φωτο με ποδαρες και βυζαρες
ποια ειναι αυτη...ειναι γνωστη?
mallon ua einaiποια ειναι αυτη...ειναι γνωστη?
ποια ειναι αυτη...ειναι γνωστη?
]
Εχουμε καμια εγκυρη πληροφορηση σχετικα ?
πετρο στο 50αρι ητανε αριστη επιλογη η μαρτα. καλο κορμι καθαρη και προπαντων καλη συμπεριφορα. την πηρα προ μηνος στην παραλιακηυπαρχει καρτελλα στα callgirls.
απο υπηρεσιες ετσι κι ετσι.την ειχα παρει περσι αν θυμαμαι καλα στο σπιτι της στην καλλιθεα με 50 ευρω.τωρα μαθαινω οτι δε δεχεται σπιτι και οτι παιρνει και 70,βαζει και στο freelist
αλλα στα 70 τσιμπημενη την βρηκαπετρο στο 50αρι ητανε αριστη επιλογη η μαρτα. καλο κορμι καθαρη και προπαντων καλη συμπεριφορα. την πηρα προ μηνος στην παραλιακη
πετρο στο 50αρι ητανε αριστη επιλογη η μαρτα. καλο κορμι καθαρη και προπαντων καλη συμπεριφορα. την πηρα προ μηνος στην παραλιακη
εχει ποδαρες ομως και μου αρεσει ομως. γερη γκομεναγια 50 και σπιτι της καλη ηταν,αν και ηθελε λιγο σπρωξιμο για να παρει μπρος.αλλα 70 και ξενοδοχειο που εχουν γραψει εδω μερικοι δε λεει ρε φιλε
υπαρχει καρτελλα στα callgirls.
απο υπηρεσιες ετσι κι ετσι.την ειχα παρει περσι αν θυμαμαι καλα στο σπιτι της στην καλλιθεα με 50 ευρω.τωρα μαθαινω οτι δε δεχεται σπιτι και οτι παιρνει και 70,βαζει και στο freelist
Απο service , τι λεει ?