Διαγραμμένο μέλος 196876
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Και εμένα θα με ενδιεφερε αυτή η Μίνα πουεει ο φιλος
Πραγματικά γαμιοταν με πολλους μικρούς...τους είχε κάτι σαν πρωινό....εγώ την πήρα.μετα.απο.καιρο.και.μια.φορα μόνο μετά έπεσε γείωση......πεσμένο βυζί.αλλα καλό.....έχει μεγαλώσει πλέον η Μίνα αλλά κρατάει γερά στις πίπες ακομα.....όχι με χρήματα έτσι.....Μια νυμφομανής Mina γυρω στα 50 που επαιζε full πριν μια 5ετια την γνωριζει κανεις? Θέλω να μαθω καποιες πληροφοριες
Ισχύει φιλαράκι. Κι εγώ μια απ τα ίδια έχω φάει πολύ καλά στο Badoo μέχρι το 15-16. Όποτε ήθελες έβγαζες γκόμενα εκει. αυτο στις αρχές όμως που ήταν μέσα αυητες που ξερανε τι θελανε τώρα έχει μπει η σάρα και η μάρα όπως λες , όλες οι αγάπημετς ανοργασμικές κτλ κτλ. Γενικα τα ποιο πολλά σοσιαλ εδω και κάμποσο καιρό πάνε στραφι απο τότε που μπήκε μέσα στο λεφουσιαπο το 2010 που το ξερανε λιγοι μεχρι το 15-16 περιπου που αρχιζε να πλακωνει ολη η σαρα και η μαρα μπορω να πω οτι το badoo με ταισε καλα...(απο 6ρια και πανω) βεβαια οκ ημουν και πιο νεος.
Τώρα εσύ απάντησες σε διαγραμμενο μέλος ??Ισχύει φιλαράκι. Κι εγώ μια απ τα ίδια έχω φάει πολύ καλά στο Badoo μέχρι το 15-16. Όποτε ήθελες έβγαζες γκόμενα εκει. αυτο στις αρχές όμως που ήταν μέσα αυητες που ξερανε τι θελανε τώρα έχει μπει η σάρα και η μάρα όπως λες , όλες οι αγάπημετς ανοργασμικές κτλ κτλ. Γενικα τα ποιο πολλά σοσιαλ εδω και κάμποσο καιρό πάνε στραφι απο τότε που μπήκε μέσα στο λεφουσι
Απάντησα γενικα για ολους ρε φιλαράκι. Δεν εδωσα σημασια στο ποιος εγραψε. Εχεις δίκιο όμως θα το διαβάσει σίγουραΤώρα εσύ απάντησες σε διαγραμενο μέλος ??
Θα το διαβάσει σίγουρα ...
Ολο το ιντερνετι εχει πάει στραφι σε αυτα τα θέματα από οταν πλάκωσε το λεφουσι. Αν πάμε ακομα πιο πισω στην εποχη netmeeting, icq, mIRC... παράδεισος.Γενικα τα ποιο πολλά σοσιαλ εδω και κάμποσο καιρό πάνε στραφι απο τότε που μπήκε μέσα στο λεφουσι
Άσε που το '16 ξαφνικά ακρίβυνε και σου ζητούσε 10-150 credits, για να μπορέσεις να στείλεις σε κάθε προφίλ. Μέχρι τότε κι εγώ είχα φάει αρκετά καλά εκεί μέσα, γιατί είχα ανακαλύψει και μία "τρύπα" που μου επέτρεπε να στέλνω πολλά μηνύματα φθηνά.Ισχύει φιλαράκι. Κι εγώ μια απ τα ίδια έχω φάει πολύ καλά στο Badoo μέχρι το 15-16. Όποτε ήθελες έβγαζες γκόμενα εκει. αυτο στις αρχές όμως που ήταν μέσα αυητες που ξερανε τι θελανε τώρα έχει μπει η σάρα και η μάρα όπως λες , όλες οι αγάπημετς ανοργασμικές κτλ κτλ. Γενικα τα ποιο πολλά σοσιαλ εδω και κάμποσο καιρό πάνε στραφι απο τότε που μπήκε μέσα στο λεφουσι
Ουτε συνεντευξη να διναμε.Τώρα το badoo έχει γίνει σαν το Τίντερ και πρέπει να κάνεις match για να μπορείς να στείλεις. Χώρια που έχει ένα ολόκληρο ερωτηματολόγιο, για να συμπληρώσεις στο προφίλ σου. Next.. Άμα είναι έτσι, καλύτερα Τίντερ...
Εκανες την τυχη σου φιλε.Ας παραθέσω κι εγώ τις τελευταίες κατακτήσεις μου...
Μου στέλνει τύπισσα που έγραφε στο προφίλ της: κάνε με να γελάσω της στέλνω επί λέξη: τί είμαι ο Σεφερλής να σε κάνω να γελάσεις μωρή μπαλότσα και κατευθείαν μπλοκ!!!!!
Και για κερασάκι μου στέλνει αυτό το πράγμα..που ενώ έψαχνα σαν μαλάκας επί 10 μέρες να βρω ποιά στο μπούτσο με είχε κάνει like τελικά επρόκειτο γι'αυτό εδώ το τρελό κορίτσι...
Σε ζηλέυω πραγματικά!!! Μπροστά σε αυτήν, η Σαμπίνα - ψιψίνα είναι ένα τίποτα...Ουτε συνεντευξη να διναμε.
Σε νεο λογαριασμο δεν σε αφηνει να βλεπεις πλεον βιντεακια και να στελνεις δωρεαν ερωτοχτυπηματα?το χλασαν και αυτο δλδ?Tι ειναι αφτο ρΕ
Badoo - Tinder - Mamba - Cupid - Zoosk και λοιπες παρομοιες εφαρμογες εχουν γινει ενα και το αυτο....αχταρμας... Τα ιδια προφιλ βλεπεις πανω κατω σε ολες τις εφαρμογες, δεν κανουν καν τον κοπο να βαλουν διαφορετικες φωτο...Κυριως ομως εχουν πλεον εκφυλιστει, τα πρωτα χρονια αξιζανε μετα γεμισανε με φωτοσοπιες, λογοκρισια, μυξοπαρθενες, μπαζα, αγαμητες φεμινιστριες συριζαιες, καρχιες ψευτοευαισθητες, τραβελο-κροσακια, ανωμαλους ψυχακιδες με γυναικεια προφιλ....απο μενα.... ΜΑΚΡΙΑ.....ανοίγω ένα thread για αλληλοενημέρωση για τις κυριες που "ψάχνονται" στο badoo. Δεν εννοώ εκείνες που ψάχνουν κάτι"σοβαρό" αλλά τις "ερασιτεχνιδες" και επαγγελματίες
Για swipe right στο χεσιμο και αν κατσει κατι .Ξεχασες την μαστιγα των ΧΟΝΤΡΩΝ υπερβαρες η πλειονοτητα αν εχουμε κανα μερακλη θα κανει παρτυBadoo - Tinder - Mamba - Cupid - Zoosk και λοιπες παρομοιες εφαρμογες εχουν γινει ενα και το αυτο....αχταρμας... Τα ιδια προφιλ βλεπεις πανω κατω σε ολες τις εφαρμογες, δεν κανουν καν τον κοπο να βαλουν διαφορετικες φωτο...Κυριως ομως εχουν πλεον εκφυλιστει, τα πρωτα χρονια αξιζανε μετα γεμισανε με φωτοσοπιες, λογοκρισια, μυξοπαρθενες, μπαζα, αγαμητες φεμινιστριες συριζαιες, καρχιες ψευτοευαισθητες, τραβελο-κροσακια, ανωμαλους ψυχακιδες με γυναικεια προφιλ....απο μενα.... ΜΑΚΡΙΑ.....