ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
τελευταία σύνδεση του 4/4/20.... μάλλον θα την παντρεύτηκε η θα τον τσάκωσε ο άνδρας της !!Φίλε μπορεις να δώσεις το instagram της;
τελευταία σύνδεση του 4/4/20.... μάλλον θα την παντρεύτηκε η θα τον τσάκωσε ο άνδρας της !!Φίλε μπορεις να δώσεις το instagram της;
έχει να μπει από 22/6/20 μάλλον θα έχει μπλέξει με την αφρικανική μαφία ο τύπος κρίμα !!αρχίκα στείλε το τηλεφωνάκι της μαυρούλας αφού έχω μια 46άρα samsung για δώσιμο μπορεί να καταλήξουμε σε καλό deal
Καλησπέρα συναγωνιστές. Εχει κάνα παλικάρι κανα τηλέφωνο ή κανα λινκ να δώσει; ασχολούμαι με τα dating sites απο την αρχη της καραντινας και ενω ειμαι 19 χρονών εμφανισιμος δε βρισκω τιποτα. Μιλάω σαν άνθρωπος για να προλάβω τους καλοπροαίρετους.
Ήμουν χρόνια χρήστης του Badoo. Ειλικρινά σας το λέω δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με το συγκεκριμένο. Όλες οι καμμένες και οι ψωνάρες εκεί μέσα είναι μαζεμένες.
εννοειτε και στο μαμβαΣτο badoo όταν μπεις σε προφιλ άλλων αυτοί το βλέπουν;
απο το 2010 που το ξερανε λιγοι μεχρι το 15-16 περιπου που αρχιζε να πλακωνει ολη η σαρα και η μαρα μπορω να πω οτι το badoo με ταισε καλα...(απο 6ρια και πανω) βεβαια οκ ημουν και πιο νεος.Ήμουν χρόνια χρήστης του Badoo. Ειλικρινά σας το λέω δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με το συγκεκριμένο. Όλες οι καμμένες και οι ψωνάρες εκεί μέσα είναι μαζεμένες.
ΟΧΙΑξίζει το Premium;