sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Αφού εσύ τα καταφέρνεις μπράβο σου και καλά κάνεις και το συνεχίζεις. Ωστόσο να έχεις υπόψιν ότι μάλλον είσαι η εξαίρεση παρά ο κανόνας, αν κρίνω από την προσωπική (και λιγοστη ομολογουμένως) ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο site... Και εγώ ούτε ασχημομούρης είμαι, ούτε μπουνταλάς να συμπεριφέρομαι όπως να είναι... Είμαι πάντα ο εαυτός μου και αυθεντικός - όπως άλλωστε είμαι και εδώ - παρόλα αυτά αποτέλεσμα.... 0! Μπορείς να μου εξηγήσεις παρακαλώ πώς είναι δυνατό, ενώ σε προσωπικές συναντήσεις να τα πηγαίνω μια χαρά (καθλως είμαι αρκετά επικοινωνιακός χαρακτήρας) και από αυτή την αηδία (λέγε με badoo) να μην έχω καταφέρει το παραμικρό;
Το σημαντικό είναι η γυναίκα να "ακούσει" αυτό που θέλει να "ακούσει το μυαλό της" και όχι τα αυτάκια της .. Και επίσης σημαντικό είναι η γκόμενα να μην φοβηθεί ότι θα την "ξεφωνήσεις" αν κάτι δεν πάει καλά ..
Προς θεού δεν σε αμφισβητώ, εγώ και στην προσωπική μου ζωή, έχω στόχο το κοινό 38-45 (περίπου) κ αυτό στοχέυω σαν ηλικία κ στο badoo ..
Ότι έχω "φάει" από εκεί μέσα, είναι στις ηλικίες αυτές που κυνηγώ κ έξω στην καθημερινότητά μου .. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω φάει και "ήττες" ..
Πιστέυω ότι μπορεί να είναι κ θέμα timing ..