apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τριχοπτωση τυπε :SΔεν έχω ιδέα, αλλά πρόσεχε γιατί κυλοφορεί "γρίπη" βαριάς, πολύ βαριάς μορφής...
και τριχοπτωση τυπε :SΔεν έχω ιδέα, αλλά πρόσεχε γιατί κυλοφορεί "γρίπη" βαριάς, πολύ βαριάς μορφής...
Ειναι Fake οι φωτος αυτες! Ειναι Κουβανεζα κανονικη καπου στα 30! Αδυνατη και εμενε καπου πειραια!
Αρχες καλοκαιριου δοκιμασε σε καποιο στουντιο Συγγρου μερια νομιζω αλλα δεν ξερω αν συνεχισε!
Στα 60 κλεινει το deal
Μου ειχε δωσει και το fb της και εχει κανονικες φωτος! Τη μερα που κανονισαμε καμακωσα Ρωσσιδι στην Ακροπολη και τη γειωσα! Μετα απλα την ξεχασα!
Δουλευει σολο και μενει τωρα με μια αλλη που κανει την ιδια δουλεια! Αυτα θυμαμαι!
Κορμι καλο, ψηλο αδυνατο με βυζι!
δωσε φατσοβιβλιο.. μ'ενδιαφερουν τα σκουροχρομαΣωστοτατος!!
1ονasxeto mou petaxthke ena site k to vrhka kalo sas to postarw na to tsekarei opoios thelei an k den katalavainw ti skata einai exei selfies alla 1 foto apo kathe gkomena, oute onoma leei oute styl facebook einai oute tpt, alla polu mwra milame, anywayz auto einai ---->
απο τιμές εμαθες τι παίζει?
ομορφο σοκολατη μωρο..!
της εστειλα ενα απλο "hi baby..i want date with you..
και μου απαντησε
ok 698**48**2
ελπιζω να μην θελει τρελο ποσο και να εινε καλη...!
οποιος θελει το κιν pm!
απο τιμές εμαθες τι παίζει?
γεια ν δουμε...στειλε κανα μην μπας και απαντησειπρεπει να παρω τηλ...και ελπιζω να μην ακουσω τπτ και παθω εφραγμα!
υπαρχει καμια γνωμη, λεει οτι δεν ειναι επαγγελματιας και οτι οι φωτο ειναι αληθινες ?1ον
2ον γραφε ελληνικα σε παρακαλω.