δοκίμασα αυτό
είχε καμιά 25αριά φωτογραφίες χθες, καθαρές όλες απ' το tineye, σήμερα δεν έχει καμία
καμία σχέση δεν είχε κι αυτό που ήρθε, μ'αυτό που έδειχναν οι φωτογραφίες, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει μόνο ένα κορίτσι που να αντιστοιχεί στο τλφ αν και καθαρό βγαίνει κ αυτό από γκουγκλ
τεσπα, το σήκωσε η "κολλητή φίλη της Ραμόνας", γιατί η Ραμόνα δε μιλάει σχεδόν καθόλου ελληνικά, ούτε κι αγγλικά, μόνο ιταλικά (και ρουμανικά, φαντάζομαι)
επειδή ήταν η μόνη που απαντούσε στις 2 τη νύχτα που ψαχνόμουνα, την πήρα, ήρθε σπίτι ένα κοριτσάκι μυρωδάτο γύρω στα 20-25, κάνα 5κιλο πιο γεμάτο απ' όσο ταίριαζε στο 1.65 ύψος της, λίγο αγριομούτσουνο, αλλά με βύζο θηριώδη και φουλ φυσικό. Αντιαισθητική μια μεγάλη ελιά πάνω απ' το αριστερό βυζί, και σε κανονικές συνθήκες θα το έστελνα αδιάβαστο, αλλά ήμουν σε γερές ανάγκες και το ανέβασα πάνω. Σόσιαλ περιορισμένο στα βασικά με τα κουτσά ιταλικά μου και τα ακόμα πιο κουτσά ελληνικά της, οπότε την περασα κατευθείαν στα χουφτώματα και τα γλυψίματα. Φαίνεται λίγο άβγαλτη, αλλά κάνει ωραία γλυψίματα στο σώμα, χωρίς να φοβα΄ται να δαγκώσει και λίγο. Πίπα ακάποτη με ελαφρύ χεράκι που το περιόρισε όταν της το τράβηξα, αλλά πολύ μικρή διάρκεια, την έσπρωξα 2-3 φορές να συνεχίσει για να ξεκινήσω να φχαριστιέμαι. Έχει προδιάθεση ξεπέτας δλδ, αλλά όχι το θράσος να το επιβάλει ακόμα.
Στα μετέπειτα, δέχτηκε ελαφρύ δαχτύλιασμα όσο ασχολιόμουν με τις πεπονάτες βυζομπαλάρες της, και στην κυρίως δράση έκανε αρκετά καλά στησίματα, τόσο στα πόδια ψηλά, όσο και στο σκυλίσιο, με ωραίες κραυγούλες και συμμετοχή στο σφυροκόπημα. Δεν έδειξε να δυσανασχετεί όταν της το αγρίεψα λίγο (τράβηγμα στα μαλλιά, κωλοσκάμπιλα κλπ). Κατάθεση στα τέσσαρα, χαδάκια, φιλάκια στο κορμάκι και γεια σας. Κόστος 130 με το ακάποτο στοματικό.
Στην τελική, 130 τραβηγμένο πολύ για το συγκεκριμένο, και από απόδοση και από εμφάνιση, αλλά 2 τη νύχτα Κυριακής ήταν το μόνο που διαθέσιμο. Η δουλειά έγινε, αλλά με τη συγκεκριμένη δε θα την ξανάκανα, κι ούτε θα τη συνιστούσα σε κανέναν άλλο, εκτός κι αν έπρεπε οπωσδήποτε να αδειάσει άμεσα.
υγ: αν ανοίξει καμιά καρτέλα ο μοντ στα call girls, ας πει να περάσω και την κριτική.