glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
]
????????????????????????
πολυ ενδιαφερον !!!!!!!!!!!!!ξερουμε τιποτα παραπανω ?
]
????????????????????????
Πολύ καλό milf..
Είναι με δωράκι; Η αρχίδια; :'(
Τι Νάντια και μαλακίες...Αυτό είναι milf.
![]()
υπαρχει τηλ της συγκεκριμενης παιδες? μου εσβησαν το profile kai....
έχει το τηλ. φόρα παρτίδα, αλλά λογικά είναι γραφείο
η βασική φωτό είναι σέξυ για τους Μιλφάδες, αλλά από κοντά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Αρκετά σπασμένη 50άρα ΜΙΛΦ που κλείνει ραντεβού Καλλιθέα. Σε βλέπει την βλέπεις κ μετά αν συμφωνείτε στο 50ευρω πατε για σεξ χωρις Anal. Cim, CIf . Βασικά πράγματα. Δεν δοκίμασα γιατι ΜΙΛΦ χωρίς εξτρα δεν μου λεει κάτι.
υπαρχει τηλ της συγκεκριμενης παιδες? μου εσβησαν το profile kai....![]()
Επίσης θα με ενδιέφερε γιατί το badoo μου ζητάει φωτογραφίες κλπ και δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη
υπαρχει τηλ της συγκεκριμενης παιδες? μου εσβησαν το profile kai....![]()
σωστη η σκεψη σου, αλλα χρηζει εξερευνησης...κ εμενα μου το ειχε γραπσει το τηλ της, απλα δεν το αποθηκευσα..και οταν εκραξα ενα ποθτρακι με ψευτικο προφιλ..με μπλοκαραν... εχουμε λοιπον τιποτα?Αυτή η περιβόητη Niki 40 για να βάζει όριο ηλικιών 40-55, πρέπει να είναι ξεπέτα του κερατά..
Γιατί προφανώς επιλέγει αυτές τις ηλικίες, για να μην κουράζεται.. >
Επομένως η συμβουλή μου είναι χωρίς βέβαια να την έχω δοκιμάσει, είναι: [size=11pt]ΜΑΚΡΙΑ!!![/size]
Αυτή η περιβόητη Niki 40 για να βάζει όριο ηλικιών 40-55, πρέπει να είναι ξεπέτα του κερατά..
Γιατί προφανώς επιλέγει αυτές τις ηλικίες, για να μην κουράζεται.. >
Επομένως η συμβουλή μου είναι χωρίς βέβαια να την έχω δοκιμάσει, είναι: [size=11pt]ΜΑΚΡΙΑ!!![/size]
thanx matesΑν καταφερεις να κλεισεις ραντεβου μαζι της θα ειδωθειτε κοντα στο σπιτι της στη καλλιθεα. μενει σε ενα υπογειο . εντυπωσεις? σαπιο-granny και δεν αξιζει ουτε στο πεδιο της μαχης .Ξεχνα anal cim κτλ . πολυ μετρια εμπειρια δεν αξιζει καν τον κοπο και τον χρονο να ασχοληθεις