glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
]
????????????????????????
τι ενδιαφερον εχει το καρμα αυτο δηλαδη?πολυ ενδιαφερον !!!!!!!!!!!!!ξερουμε τιποτα παραπανω ?
]
????????????????????????
Πολύ καλό milf..
Είναι με δωράκι; Η αρχίδια; :'(
Τι Νάντια και μαλακίες... Αυτό είναι milf.
υπαρχει τηλ της συγκεκριμενης παιδες? μου εσβησαν το profile kai....
έχει το τηλ. φόρα παρτίδα, αλλά λογικά είναι γραφείο
η βασική φωτό είναι σέξυ για τους Μιλφάδες, αλλά από κοντά δεν είναι τόσο εντυπωσιακή. Αρκετά σπασμένη 50άρα ΜΙΛΦ που κλείνει ραντεβού Καλλιθέα. Σε βλέπει την βλέπεις κ μετά αν συμφωνείτε στο 50ευρω πατε για σεξ χωρις Anal. Cim, CIf . Βασικά πράγματα. Δεν δοκίμασα γιατι ΜΙΛΦ χωρίς εξτρα δεν μου λεει κάτι.
Επίσης θα με ενδιέφερε γιατί το badoo μου ζητάει φωτογραφίες κλπ και δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη
σωστη η σκεψη σου, αλλα χρηζει εξερευνησης...κ εμενα μου το ειχε γραπσει το τηλ της, απλα δεν το αποθηκευσα..και οταν εκραξα ενα ποθτρακι με ψευτικο προφιλ..με μπλοκαραν... εχουμε λοιπον τιποτα?Αυτή η περιβόητη Niki 40 για να βάζει όριο ηλικιών 40-55, πρέπει να είναι ξεπέτα του κερατά..
Γιατί προφανώς επιλέγει αυτές τις ηλικίες, για να μην κουράζεται.. >
Επομένως η συμβουλή μου είναι χωρίς βέβαια να την έχω δοκιμάσει, είναι: [size=11pt]ΜΑΚΡΙΑ!!![/size]
Αυτή η περιβόητη Niki 40 για να βάζει όριο ηλικιών 40-55, πρέπει να είναι ξεπέτα του κερατά..
Γιατί προφανώς επιλέγει αυτές τις ηλικίες, για να μην κουράζεται.. >
Επομένως η συμβουλή μου είναι χωρίς βέβαια να την έχω δοκιμάσει, είναι: [size=11pt]ΜΑΚΡΙΑ!!![/size]
thanx matesΑν καταφερεις να κλεισεις ραντεβου μαζι της θα ειδωθειτε κοντα στο σπιτι της στη καλλιθεα. μενει σε ενα υπογειο . εντυπωσεις? σαπιο-granny και δεν αξιζει ουτε στο πεδιο της μαχης .Ξεχνα anal cim κτλ . πολυ μετρια εμπειρια δεν αξιζει καν τον κοπο και τον χρονο να ασχοληθεις