CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Νέο studio στην Κόρινθο. Στο 3 χιλιόμετρο περίπου της Εθνικής οδού Κορίνθου –Πατρών, στον πρώτο παράδρομο μετά το Jumbo, στο ρεύμα προς την Πάτρα, βρίσκουμε το Private villa studio
Το κτίριο έχει κατασκευαστεί επί τούτου, για να γίνει studio, έτσι παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Άπλετο parking, άνετο σαλόνι, πολυτελή δωμάτια.
Διακριτικός φωτισμός, ωραίο περιβάλλον.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι πως δεν έχει απλά ντουζιέρες, αλλά ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αν το περιγράφω καλά, οι οποίοι είναι ναι μεν μέσα στο δωμάτιο, αλλά απομονωμένα από τον χώρο της κυρίως κρεβατοκάμαρας.
Εκτός από την κεντρική είσοδο, υπάρχει και δεύτερη πόρτα εξόδου, πιο «prive» για όσους φοβούνται τα αδιάκριτα βλέματα, αν και η τοποθεσια που βρισκεται ειναι ηδη απομονωμενη σχετικα απο τους περίεργους..
Είναι ανοικτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 02:00 το βράδυ και εργάζονται δυο κοπέλες σε δυο βάρδιες, από τις 10:00 έως τις 19:00 και από τις 19:00 μέχρι το τέλος.
Διπλό πέρασμα για scouting.
Ευχάριστες εκπλήξεις. Στην πρωινή βάρδια η Μόνικα, η γνωστή μας Σλοβακα από το Πειραιώς 193 – Κηφισού 30.
Νεαρή, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και μεγάλο φυσικό στήθος.
Στην δεύτερη βάρδια η Κωνσταντίνα.
Από τα πλέον δυνατά ονόματα στα studio της Αθήνας.
Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και δεν μπόρεσα να αντισταθώ…..
Η υπηρεσία επίσης γνωστή και ευγενέστατη από την θητεία της σε διάφορα ιδρύματα της Αθήνας,. Πραγματικά υπόδειγμα υπηρεσίας.
Το κτίριο έχει κατασκευαστεί επί τούτου, για να γίνει studio, έτσι παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Άπλετο parking, άνετο σαλόνι, πολυτελή δωμάτια.
Διακριτικός φωτισμός, ωραίο περιβάλλον.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι πως δεν έχει απλά ντουζιέρες, αλλά ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αν το περιγράφω καλά, οι οποίοι είναι ναι μεν μέσα στο δωμάτιο, αλλά απομονωμένα από τον χώρο της κυρίως κρεβατοκάμαρας.
Εκτός από την κεντρική είσοδο, υπάρχει και δεύτερη πόρτα εξόδου, πιο «prive» για όσους φοβούνται τα αδιάκριτα βλέματα, αν και η τοποθεσια που βρισκεται ειναι ηδη απομονωμενη σχετικα απο τους περίεργους..
Είναι ανοικτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 02:00 το βράδυ και εργάζονται δυο κοπέλες σε δυο βάρδιες, από τις 10:00 έως τις 19:00 και από τις 19:00 μέχρι το τέλος.
Διπλό πέρασμα για scouting.
Ευχάριστες εκπλήξεις. Στην πρωινή βάρδια η Μόνικα, η γνωστή μας Σλοβακα από το Πειραιώς 193 – Κηφισού 30.
Νεαρή, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και μεγάλο φυσικό στήθος.
Στην δεύτερη βάρδια η Κωνσταντίνα.
Από τα πλέον δυνατά ονόματα στα studio της Αθήνας.
Λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και δεν μπόρεσα να αντισταθώ…..
Η υπηρεσία επίσης γνωστή και ευγενέστατη από την θητεία της σε διάφορα ιδρύματα της Αθήνας,. Πραγματικά υπόδειγμα υπηρεσίας.