You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
γιατι εσυ ξερεις κατι εστω με μετα την συνταξη?Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε κάτι σε Κορινθία (κατά προτίμηση όχι πριν τη σύνταξη & να βλέπεται); Εδώ ή σε μήνυμα.
ειχα ανοιξει κ εγω θεμα ότι κατι παιζει στην περιοχη κ οσα ειχαν ακουστει αλλα ποτε δεν μιλησε κανενας γενικα πολλοι κρυψινοιΕίχε ειπωθεί και παλιότερα από κάποιον ότι κάτι υπήρχε αλλά όταν ζητήθηκαν λεπτομέρειες, αυτό το "κάτι" έγινε καπνός.
κυνικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
γιατι εσυ ξερεις κατι εστω με μετα την συνταξη?
ειχα ανοιξει κ εγω θεμα ότι κατι παιζει στην περιοχη κ οσα ειχαν ακουστει αλλα ποτε δεν μιλησε κανενας γενικα πολλοι κρυψινοι
Ακόμα και τα εργαζόμενα κορίτσια στην περιοχή έχουν ήθος φαίνεται και ντρέπονται κατά βάθος...
Κάποιος πληροφορίες για τον κάτωθι καρνάβαλο;
κυνικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
2 studio φιλε, απεναντι απο τζαμπο και στη δρομο απο παλια εθνικη για αργος. Μετα κατι κωλομπαρα με αμφιβολες υπηρεσιες και ακριβα φυσικα οπως παντα
ευχαριστώ, είναι γνωστά όλα αυτά. τα δε συγκεκριμένα κωλόμπαρα ανεξαρτήτως υπηρεσιών με αηδιάζουν. θα επιμείνω να ρωτώ για κατ' οίκον.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
πλεον είναι κατηγορια μπουρδελου με αυτές που φερνειΑν θεωρείς στούντιο αυτό το τραγικό οίκημα, τότε τι να πω...Αναφέρομαι σε αυτό στον δρόμο του Άργους...
παλια όμως ειχε φερει κατι αστερακια ακομα θυμαμε μια μαρια από καλαματια ελεγε ξανια κοντο μαλλι το κατι άλλο ακομα την θυμαμαι
υ,γ εχεις πμ
theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 946
- Πόντοι
- 86
Φίλε δεν μου ήρθε κάτι. Ξαναστείλε.πλεον είναι κατηγορια μπουρδελου με αυτές που φερνει
παλια όμως ειχε φερει κατι αστερακια ακομα θυμαμε μια μαρια από καλαματια ελεγε ξανια κοντο μαλλι το κατι άλλο ακομα την θυμαμαι
υ,γ εχεις πμ
Kavlasxxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.. κάτι νεότερο πέριξ της Κορίνθου???
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.172
- Πόντοι
- 5.916
Μετακόμιση Αθήνα άμεσαΚαλησπέρα.. κάτι νεότερο πέριξ της Κορίνθου???
Τίποτα φίλε...Μια ώρα δρόμος και έρχεσαι ΑθήναΚαλησπέρα.. κάτι νεότερο πέριξ της Κορίνθου???
Antonis995
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο οτι εχω καταλαβει η φαση ειναι Αθηνα ή Αργος στην Πυργελης...
Kavlasxxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Λεανα
Browse listings and information of seller Λεανα
kanesex.com
Παρόμοια θέματα