Νέα

Κορίνα Ιάσωνος 20Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Φιλαρακια δεν ειπα οτι της μιλησα για να την προσβαλω ή οτι ειπα σε κανεναν αλλο στο μαγαζι οτι ειναι πουτανα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια υποστηριξη...
Αφου εγω ειμαι λαθος οταν θα κατεβασετε τη μανουλα σας ,την αδερφη σας ή την κόρη σας στα μπουρδελα να ενημερωσετε μενα,τους φιλους σας,τους συναδελφους σας να τις δοκιμασουμε και να αισθανεστε και περηφανοι γι αυτο.Εγω μετα δεν θα ξαναμιλησω.

Επισκέπτης
οταν κατεβασειs  εσυ τη μανα σου η τηυν αδερφη σου πεs to μαs να τη κραξουμε ολοι μαζι.

Επισκέπτης
Φιλαρακια δεν ειπα οτι της μιλησα για να την προσβαλω ή οτι ειπα σε κανεναν αλλο στο μαγαζι οτι ειναι πουτανα.
Αφου εγω ειμαι λαθος οταν θα κατεβασετε τη μανουλα σας ,την αδερφη σας ή την κόρη σας στα μπουρδελα να ενημερωσετε μενα,τους φιλους σας,τους συναδελφους σας να τις δοκιμασουμε και να αισθανεστε και περηφανοι γι αυτο.Εγω μετα δεν θα ξαναμιλησω.
Μπραβο φιλε ωραια λογια.
Καλο ειναι να αφηνουμε τις μανουλες απεξω απο αυτη την ιστορια γιατι θα εχουμε σιγουρα προβληματα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....οταν θα κατεβασετε τη μανουλα σας ,την αδερφη σας ή την κόρη σας στα μπουρδελα να ενημερωσετε μενα,τους φιλους σας,τους συναδελφους σας να τις δοκιμασουμε και να αισθανεστε και περηφανοι γι αυτο..

πηγα να σε ρωτησω τι πινεις, αλλα μετα ειδα την ωρα που ποσταρες (8:45 το πρωι) και θα ελεγα πως μαλλον δεν δικαιολογειται να πινεις κατι πρωι-πρωι.
βεβαια, μπορει να εισαι και ''απο κατευθειαν'' που λενε, αλλα και παλι, ωραιες πρωινες καβλες εχεις.
να σε ενημερωσω παντως οτι λειτουργουν και 24ωρα μπουρδελα και στουντιο μηπως και πας να 'ξεκαπνισεις''..

ριξε μια ματια στον καταλογο. ο καινουριος εχει γινει πολυ ευχρηστος και ειναι πολυ ανανεωμενος και ενημερωμενος.. ;)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πηγα να σε ρωτησω τι πινεις, αλλα μετα ειδα την ωρα που ποσταρες (8:45 το πρωι) και θα ελεγα πως μαλλον δεν δικαιολογειται να πινεις κατι πρωι-πρωι.
βεβαια, μπορει να εισαι και ''απο κατευθειαν'' που λενε, αλλα και παλι, ωραιες πρωινες καβλες εχεις.
να σε ενημερωσω παντως οτι λειτουργουν και 24ωρα μπουρδελα και στουντιο μηπως και πας να 'ξεκαπνισεις''..

ριξε μια ματια στον καταλογο. ο καινουριος εχει γινει πολυ ευχρηστος και ειναι πολυ ανανεωμενος και ενημερωμενος.. ;)

πατερ και ενα καταλογο με μασαζ θελουμε πιστευω

dvbhg

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
Αλάνι ξεκόλα το μυαλό σου και μην ξαναμιλησεις έτσι για την Κορινα. Ειναι φιλη μου και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να μιλαει ετσι γι'αυτην εδω μεσα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
Την άλλη φορα που θα την ξαναδεις….
να της κανεις την παρατηρηση να βγαλει το μουνι
από το κουτελο να μην φαινεται…..!!!!

Bourdelopoulos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο..."
"....οταν θα κατεβασετε τη μανουλα σας ,την αδερφη σας ή την κόρη σας στα μπουρδελα να ενημερωσετε μενα,τους φιλους σας,τους συναδελφους σας να τις δοκιμασουμε και να αισθανεστε και περηφανοι γι αυτο.."

Είσαι τελείως κομπλεξικός "φίλε" μου :idiot:. Δηλαδή αν δεν ήταν ιεροδουλος και ήταν μια ακόμα γκόμενα-πουτάνα που στο τέλος τέλος την έχεις πληρώσει (πληρώνεις) χρυσή για την έχεις (καμία γυναίκα δεν είναι τζάμπα), θα ησουν ξετρελαμένος και θα λεγες "τι γκομενάρα..."  :o
Αντε μην κατεβάσω κανα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη πρωί πρωί. :headbang:
Να μην πηγαίνεις σε μπουρδέλα ρε "φίλε" και γενικά να μην πηγαίνεις πουθενά. ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ  :jerking:. Χαλάς το ανθρώπινο είδος.  :tickedoff:  >:(

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αν και δεν είμαι και απο τους φάν των οίκων ανοχής....η απάντησή μου σε αυτό που γράφεις: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Μηπως λεω μηπως αυτο που σε πειραξε ειναι οτι δεν σε γνωρισε κ δεν σου εδωσε σημασια?Γιατι κ να σε ειχε γνωρισει παλι θα ειχε κανει την αδιαφορη...το οτι κανουμε μεσα στη δουλεια δεν το ανακατευουμε με το εξω....α και εμενα δεν με ειδες?η μαλον επηδη δεν με ξερεις δεν ειπες το ιδιο...μην κρινεις για μην κριθεις...

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
65
Like
2.884
Μηπως λεω μηπως αυτο που σε πειραξε ειναι οτι δεν σε γνωρισε κ δεν σου εδωσε σημασια?Γιατι κ να σε ειχε γνωρισει παλι θα ειχε κανει την αδιαφορη...το οτι κανουμε μεσα στη δουλεια δεν το ανακατευουμε με το εξω....α και εμενα δεν με ειδες?η μαλον επηδη δεν με ξερεις δεν ειπες το ιδιο...μην κρινεις για μην κριθεις...

Ήσουν και εσύ εκεί....
surprised-033.gif

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες...των έχουμε κατακράξει τον συναγωνιστή  AssMaster ... όχι άλλο...μεγάλη μαλακία  του και που το έγραψε αλλά περισσότερο που το σκέφτηκε... Γιατί δεν παύει να κάθε άνθρωπος να έχει την προσωπική του ζωή έτσι και αυτές οι κοπέλες και νομίζω ότι όλοι πρέπει να το σεβόμαστε και ποτέ να μην τις φέρνουμε σε δύσκολη θέση.  Πιστεύω συναγωνιστή  AssMaster την επόμενη φορά που θα δεις μια κοπέλα να είσαι πιο σωστός στις σκέψεις σου και φυσικά στις πράξεις σου... και ποτέ να μην την φέρεις σε δύσκολη θέση, ούτε εκεί αλλά ούτε και εδώ και σε οποίον δίποτε άλλον χώρο...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Συναγωνιστή, δικαίως τον κράξαμε διότι υπέπεσε σε 2 χονδροειδέστατα ατοπήματα.

Το 1ο:

Και το 2ο:

Δε συμφωνείς;

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Mα καλα ακομα να τον κανουν ban τον AssMaster?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom