Νέα

Κορίνα: Ιάσωνος 20 δεξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Γιατί να κλείσει ? έχουμε μεγάλη ανάγκη να συναισθανόμαστε τον νταλκά
του φίλου Picker και να τον βοηθάμε να τον ξεπεράσει  :'(
Για πάντα θα εκδίδεται το Κορινάκι;Κάποια στιγμή δεν θα αποσυρθεί για να απολαύσει με τον πραγματικό έρωτα της ζωής της τους καρπούς τόσων χρόνων γαμησιού από διάφορους Έλληνες,Πάκηδες,και λοιπούς μπουρδελιάρηδες;Μέχρι τότε δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ψυχόδραμα του Picker;Το πείραμα λοιπόν είναι σε εξέλιξη και το παρακολουθούμε ανελλιπώς!

Επισκέπτης
Για πάντα θα εκδίδεται το Κορινάκι;Κάποια στιγμή δεν θα αποσυρθεί για να απολαύσει με τον πραγματικό έρωτα της ζωής της τους καρπούς τόσων χρόνων γαμησιού από διάφορους Έλληνες,Πάκηδες,και λοιπούς μπουρδελιάρηδες;Μέχρι τότε δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ψυχόδραμα του Picker;Το πείραμα λοιπόν είναι σε εξέλιξη και το παρακολουθούμε ανελλιπώς!

Το Κορινάκι όταν μεγαλώσει θα καταλάβει όσα της έχω πει και θα αλλάξει γνώμη για μένα. Το πιστεύω αυτό, ειδικά αν μείνει για χρόνια σε αυτή τη "δουλειά". Μια έμπειρη πόρνη ποτέ δεν θα αντιδρούσε έτσι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.934
Πόντοι
41.129
τη δαγκωσε τη λαμαρινα ο πικερ

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τύπε θα μπορούσες να πιάσεις δουλειά στα ντελιβεράδικα που τους πάνε καφέδες και άλλες
μαλακίες και να την προσεγγίσεις έτσι !!!  ;) ;) ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Τύπε θα μπορούσες να πιάσεις δουλειά στα ντελιβεράδικα που τους πάνε καφέδες και άλλες
μαλακίες και να την προσεγγίσεις έτσι !!!  ;) ;) ;)
10 αβαταρ την ωρα αλλαζεις ρε πυροβολημενε :2funny:

το χεις καψει :)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
είμαι ο κομπρα...γραφω ασυναρητσιες και αλλαζω συνεχως αβαταρ για να με περασουν για αλλον αλλα είμαι τοσο καμενος που παλι μπαμ κανω :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
είμαι ο κομπρα...γραφω ασυναρητσιες και αλλαζω συνεχως αβαταρ για να με περασουν για αλλον αλλα είμαι τοσο καμενος που παλι μπαμ κανω :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

τύπε κόψε τα ναρκωτικά στο έχω ξαναπεί αλλά δεν με ακούς!!!

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom