Επισκέπτης
ρε μπεμπα ποσους κλωνους εχεις κανει
Δεν είναι ο μπέμπας.
ρε μπεμπα ποσους κλωνους εχεις κανει
Για πάντα θα εκδίδεται το Κορινάκι;Κάποια στιγμή δεν θα αποσυρθεί για να απολαύσει με τον πραγματικό έρωτα της ζωής της τους καρπούς τόσων χρόνων γαμησιού από διάφορους Έλληνες,Πάκηδες,και λοιπούς μπουρδελιάρηδες;Μέχρι τότε δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ψυχόδραμα του Picker;Το πείραμα λοιπόν είναι σε εξέλιξη και το παρακολουθούμε ανελλιπώς!Γιατί να κλείσει ? έχουμε μεγάλη ανάγκη να συναισθανόμαστε τον νταλκά
του φίλου Picker και να τον βοηθάμε να τον ξεπεράσει :'(
χαχα
καλο
ποιος είναι
αυτος ειναι ;)Δεν ξέρω, πάντως δεν είναι αυτός.
αυτος ειναι ;)
είναι πονηρούλης μη σε ξεγελα
Τύπε τα χρόνια που ήσουνα στην Goa το έκαψες τελείως έτσι ?
:-
στη goa της Ινδιας ?
Για πάντα θα εκδίδεται το Κορινάκι;Κάποια στιγμή δεν θα αποσυρθεί για να απολαύσει με τον πραγματικό έρωτα της ζωής της τους καρπούς τόσων χρόνων γαμησιού από διάφορους Έλληνες,Πάκηδες,και λοιπούς μπουρδελιάρηδες;Μέχρι τότε δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ψυχόδραμα του Picker;Το πείραμα λοιπόν είναι σε εξέλιξη και το παρακολουθούμε ανελλιπώς!
καλά δε το έχει πει εδώ μέσα ο καμμένος ???
δεν το ξερω , ωραιο μερος παντως αν ηταν εκει.
τη δαγκωσε τη λαμαρινα ο πικερ
10 αβαταρ την ωρα αλλαζεις ρε πυροβολημενεΤύπε θα μπορούσες να πιάσεις δουλειά στα ντελιβεράδικα που τους πάνε καφέδες και άλλες
μαλακίες και να την προσεγγίσεις έτσι !!! ;) ;) ;)
είμαι ο κομπρα...γραφω ασυναρητσιες και αλλαζω συνεχως αβαταρ για να με περασουν για αλλον αλλα είμαι τοσο καμενος που παλι μπαμ κανω