zwnianos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Έκανα autocorrect λάθος..αντί για Χάνα σημειώστε ζανα!!
Επισης ξερω οτι γλυφοκωλαδα κανουν 1) η Παολα που εργαζεται στο στουντιο Φυλης 104 θα σου ζητησει 20 ευρω εξτρα Προσοχη η γυναικα αυτη ειναι βιτσιοζα- νυμφομανης με τις αντρικες κωλοτρυπιδες βαζει και δαχτυλακι στο κωλο. Μου το εχει πει και η ιδια οτι της αρεσουν πολυ τα αντρικα κωλαρακια να τα γαμαει. ...
Οποιος δεν εχει δοκιμασει την γλυφοκωλαδα εχει χασει το νοημα της ζωης. Εχετε υποψη σας και η πολυ γλυφοκωλαδα μπορει να προκαλεσει υπνηλια και ναρκωση. Δεν εχει καμια σχεση με το γυμνο τσιμπουκι και με το γλυψιμο και ρουφηγμα ( καραμελωμα ) στα μπαλακια. Η Γλυφοκωλαδα εχει την 5 πενταπλασια ηδονη απο το τσιμουκι. Και 3 τριπλασια ηδονη απο το γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια.
Στην αρχη που θα παει η κοπελα να σου γλυψει τον πρωκτο θα σε χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα σε ολη την πρωκτικη χωρα και στα κωλομαγουλα μετα απο 1-2 λεπτα ερχεται η φανταστικη ηδονη που θα παρακαλας να μην εχει τελος το γλυφοκωλι και θα παρακαλας την γκομενα να σου γλυψει για αρκετη ωρα τον πρωκτο μεχρι να τα φτυσει καποιος απο εσας του δυο . Η Εσυ θα πεσεις σε σε υπνο Η ναρκωση , η θα πιαστει η γλωσιτσα της γκομενας.
τυπε δοκιμασε μια να σου κανει γλειφοκωλαδα και η αλλη να σε τσιμπουκωνει....νομιζεις οτι βρισκεσαι στον παραδεισο
τυπε δοκιμασε μια να σου κανει γλειφοκωλαδα και η αλλη να σε τσιμπουκωνει....νομιζεις οτι βρισκεσαι στον παραδεισο
Και μια τρίτη να σου καραμελώνει τ'αρχίδια...αν φυσικά χωράνε τόσο κοντά 3 κεφάλια
Ενταξει ρε τυπε ησουν μικρος για αυτο και επεσες με τα μουτρα στον ερωτα,δικαιολογεισαι.Τωρα ομως ξερεις οτι εμεις οι αντρες μπορουμε ανετα να συνδυασουμε τον ερωτα και την αγαπη με τα περιστασιακα ξεσκισματα με καριολεςΥΓ με την τυπισσα χαθηκαμε οταν εγω γνωρισα μια συνομηλικη μου στο πανεπιστημιο και αρχισα τις αγαπες και τους ερωτες. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. Αφησα τα γαμησια του αιωνα για να παρακαλαω την μαλακισμενη (μιλαμε για κλασσικη ελλεηνιδα) να μου παρει πιπα - που αναθεμα κι αν ηξερε. Ειμαστε μαλακες τι τα θελετε.
παιδια γνορηζη κανενας αν η ζανα απο αδαμων εινε η ιδια που απογευματα δουλεβη μεταξουργιο?