κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.995
- Πόντοι
- 19.795
Ευα Σαλίβερου λέει......Δυστυχώς πάρα πολλές κάνουν, πριν από 2-3 χρόνια από μαλακία είχα δοκιμάσει πολλές φορές αλλά το έκοψα πριν να είναι αργά
με όλο το συμπάθιο ρε τύπε επειδή κάποιες κοπέλες δεχόταν να γαμηθούν ακάποτα, εσύ πήγες και τον έχωνες ακάποτα σε κοινόχρηστες?
εδώ λέμε πως και πως να κοπούν τελείως τα ακάποτα και τα φιλιά
ή πιο σωστά η Ευα Σαλίβερου που κάνει μπουρδελότσαρκες....
θα έλεγα ότι είναι εμφανές πως πολλοί δεν βρίσκουν ΙΧ αιδοίο...
γιατί (δυστυχώς) η νεολαία σήμερα (18-35), σε πολύ μεγάλο ποσοστό ΔΕΝ χρησιμοποιεί προφυλακτικό στις σχέσεις της, ούτε στα αρχικά στάδια.
οπότε οδηγούμαι στο λογικό συμπέρασμα ότι απλά δεν βρίσκουν καν αιδοίο
διαφωνώ
από το 80 μέχρι το 2000 χρησιμοποιούνταν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
μετά άρχισε η "κατρακύλα".
σήμερα οι νέοι φοράνε μόνο στις ξεπέτες και στην αρχή κάποιας σχέσης,
και τότε όχι πάντα. ίσως και λίγες φορές θα πω...
με τις ιερόδουλες συμβαίνει να το ζητάνε δυστυχώς πολλοί.
κι ακόμα πιο δυστυχώς κάποιες φορές αυτές το κάνουν.
θα έλεγα πρόβλημα των δυο τους αλλά δεν είναι έτσι καθώς μετά πιθανότατα κάποιος από μας θα τη συναντήσει...
εκτός εργασίας πηγαίνουν ακάποτα, αυτό δεν είναι περίεργο ούτε κακό εφόσον είναι με τον γκόμενό τους. τι περίμενες δλδ?
με τους πελάτες να μην πηγαίνουν που είναι ΠΟΛΛΟΙ και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Γαμήσι με καπότα δεν είναι γαμήσι
Επίσης, γαμήσι με πουτάνα δεν είναι γαμήσι αλλά χύσιμο!
Υποβοηθούμενη μαλακία
Υποβοηθούμενη μαλακία
Και το λογικό τελικό συμπέρασμα, ότι ακάποτο γαμήσι = υποβοηθούμενη ευθανασία!
εγκληματιες ανευθυνοι,Κατι τυποι που κανουν τετοιες μαλακιες θελουν φυλακη. Η μαλακια καποιων καταστρεφει ζωες αθωων.
Και η μαλακια ειναι οτι και γυναικες εχουν την ιδια νοοτροπια. Γκομενες που τις παιρνουν ολοι ακαποτα.
Mr.Fregoli, 04 Ιουλίου 2015 (Παιωνίου 47)
Μια θεόρατη κωλαρα πλαδαρή, μαυριδερή και χοντρές μπουταρες μεσα στο λίπος ενώ η κυτταρίτιδα έκανε στρώματα στρώματα παντού… Ήταν απίστευτο και αχανές θέαμα…αυτή την πεδιάδα λίπους ....
προσκύνησα αυτή τη φούσκα λίπους. Ανοιξα τα τερατώδη κωλομερια της και αποκαλύφθηκε η κωλοτρυπα και η θεόρατη μουναρα της,
Η μπλε φάλαινα βογκούσε από το όργωμα των δαχτύλων μου. Έζεχνε ζεστή λάβα και μουνομπόχα παρα τις βεβαιώσεις της ότι το μουνακι της είναι καθαρο....
Τη γύρισα ανάσκελα και σήκωσε όσο μπορούσε τις ασήκωτες μπουταρες της....
Έσκυψα το κεφάλι και βούτηξα! Η μουνα της έζεχνε μέσα στην καυτή λάβα λίπους… Δοκίμασα πλαταγίζοντας με τη γλώσσα μου τη κλειτορίδα του κήτους...
Μου λέει μπες. Ήμουν ακάποτος! Ερχόμενος με τον ηλεκτρικό θυμήθηκα εξω από το γήπεδο του Απόλλωνα μια επιγραφή που έγραφε «Cobra». Ήταν σημαδιακό? Θεέ μου, θα αξιωθώ λοιπόν? Έκλεισα τα μάτια μια στιγμή από το θάνατο....
«Έτσι θα μπω?» μονολόγησα.. «Όχι βέβαια, κάτσε να βάλω λάστιχο»… επιστροφή..ώστε θα ζήσω λοιπόν!
Μου έβαλε προφυλακτικο. Της σήκωσα με αρασέ τα ωσαν δέντρα πόδια της και στήθηκα ένα εκατοστό από την σκουληκότρυπα.
Η μπλε φάλαινα σηκώθηκε και κάτι έλεγε. Σαν τραγούδι. Συνειδητοποιησα ότι ήμουν μονος μου. Θα προτιμούσα να έφευγα μαζί της, το κουφάρι μου καρφωμένο πάνω της όπως του Ahab…[/i]