Νέα

Κοπέλα επι πληρωμή για μόνιμη σχέση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
ρωτα την τυπε και ενημερωσε ,μονο μην μου πει τπτ 150 την φορα  :grin:

θα με εμπιστευτει μην ανησυχεις :grin:
Τυπε οκ θα ρωτησω να μου πει πως δεχεται α δεχεται να αναπτυξει μικρο δικτυο. Αν βεβαια τη θελεις 3 ωρες τα 150 τα θεωρεις πολλα. Α και που εισαι μιλαμε για supermodel εμφανιση σρτο υπογραφω. Και πολυ σικατη στο ντυσιμο , στο κολωνακι θα τη βρεις καθημερινα....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τυπε οκ θα ρωτησω να μου πει πως δεχεται α δεχεται να αναπτυξει μικρο δικτυο. Αν βεβαια τη θελεις 3 ωρες τα 150 τα θεωρεις πολλα. Α και που εισαι μιλαμε για supermodel εμφανιση σρτο υπογραφω. Και πολυ σικατη στο ντυσιμο , στο κολωνακι θα τη βρεις καθημερινα....
εσυ ποσο το κατεβαζεις?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
κατι σαν προκαταβολη  :grin: δεν ξερεις αν τα χασεις η αν τελικα παρεις το εμπορευμα :grin:

URL]]

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
56
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2011/7/kalathi-spider.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
οταν θες φοιτητρια ερασιτεχνη και τυπου σχεση ενεχει και ρισκο. ετσι εχουν τα πραγματα.. λογικο δεν ειναι;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οταν θες φοιτητρια ερασιτεχνη και τυπου σχεση ενεχει και ρισκο. ετσι εχουν τα πραγματα.. λογικο δεν ειναι;
μην ακους τι λενε οι παλιανθρωποι  :grin:,ρωτα και στειλε ενα πμ :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγώ ξέρω μία φοιτήτρια που το κάνει αυτό. Και είναι όλα διασταυρωμένη. Δεν ειναι επαγγελματίας , είναι φοιτήτρια , με΄νει με γονείς και απλά της αρέσει το χαρτζιλικι. Φυσικά κρυφά απο τις φίλες της και πρέπει να της αρέσεις και λίγο... Και εννοίται οτι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ 20 ετών

δηλαδή είναι αυτό που λέμε στα "πρόθυρα της πορνείας"
κάτι σαν "ημιπόρνη" ,
άντε και σε studio της ευχόμεθα  ;)

Επισκέπτης
ψώνισα ένα εκπληκτικό μωράκι στην πειραιώς... ελληνίδα. κουκλί... της δίνω 40 ευρώ και όλη νύχτα κάνει τα πάντα... δεν ειναι γκομενα μου, ούτε το κάνει με άλλους

Κι εμένα ένας γνωστός μου ψώνισε μία μαύρη , πρεζόνι , στην Πλατεία Βάθη,
που ήταν παρθένα ....

Επισκέπτης
και όμως άρχοντα.. και ότι θελεις να σου τα πώ.....  εκει βγαίνεις απο ενα σταθμο του μετρο που έχει τα μακντοναλτς και ολες ψωνιζονται για 20 ευρω! ΚΟΥΚΛΙΑ..

Πραγματικά , στον πεζόδρομο της ράμπλας στη βαρκελώνη
(δημοφιλής προορισμός για χασικλαριά των εξαρχείων)
ψωνίζονται μέρα μεσημέρι γκομενάρες.
Πολλές φοράνε και μίνι φούστα πολύ κοντή,
η οποία φούστα είναι τόσο κοντή
που φαίνεται η πούτσα τους από κάτω να κρέμεται .......
γιατί δεν φοράνε σώβρακο κυλότα ...

viking

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ΠΑΙΔΕΣ.....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ???ΑΙΓΑΛΕΩ? ΘΗΣΕΙΟ? ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ? ΚΑΙ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΕ???Μην βαρατε απειρος ειμαι!!!!!!!!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σε μενα πολυ λιγα επειδη γνωριζομαστε , τωρα δε ξερω αν θα δεχτει να το κανει μα καποιον αλλον θα μιλησω μαζι της να δω τι παιζει γενικα. Παντως ολα αναλογα ειναι. Σιγουρα θα θελει να σε γνωρισει πρωτα με εναν καφε παλι επι πληρωμηςφυσικα. και αν νιωσει ανετα μετα κανονιζετε. καπως ετσι . πληρωνεται και για παρεα δηλαδη , για βολτα , ποτο οτι θελεις. ακρως ερασιτεχνης , μουναρα και φθηνη αν της μιλησω. το δυσκολο ειναι να σε εμπιστευτει
  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Κι εμένα ένας γνωστός μου ψώνισε μία μαύρη , πρεζόνι , στην Πλατεία Βάθη,
που ήταν παρθένα ....
:2funny: :2funny: σε πιστευω....αλλα επρεπε να το γραψεις καπως ετσι,,,,ενα φιλος μου ψωνισε ενα πρεζονι  και Μια μαυρη.....τωρα για το παρθενα....θα σε γελασω γτ εκει δεν ειναι παρθενο ουτε το φαναρι του δρομου :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ενταξει για το παρθενα,  δεν θα επιμεινω.......φτανει ναναι μονιμη και φτηνη.... :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom