Νέα

Κοπέλα επι πληρωμή για μόνιμη σχέση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
κυριλάτη.. αν μένεις κοντά στο παλιό ένα κ ένα με τα έπιπλα, πέρνα απεξω και πήγεναι προς οδό πιραιώς... δεξιά έχει ένα παρκακι και δημοτικό σινεμά.. κοψε κινηση.... ζήτα τη μαρία είναι καλή (όχι η δικιά μου(.

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον... και μη πειτε μα μου ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.. πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ... και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... ελλεινηδες

κάποτε έβλεπα τέτοια post και γέλαγα αν όμως καλοσκεφτούμε λίγο το ποσο συναισθηματικά στερημένοι είναι παρα μα πάρα πολλοί κόσμος με πιάνει απελπισία

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Kαι μονο σαν τιτλοs......."Μονιμη σχεση επι πληρωμη"....Γμτ μου κατι τετοιο επρεπε να βρω   και οχι "ελευθερη σχεση" που μου προτεινουν στα μασαζια ..... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μη γελάτε συναγωνιστές...

πρόσφατα ψώνισα ένα εκπληκτικό μωράκι στην πειραιώς... ελληνίδα. κουκλί... της δίνω 40 ευρώ και όλη νύχτα κάνει τα πάντα... δεν ειναι γκομενα μου, ούτε το κάνει με άλλους (φαντάζομαι)... ψάχνω αντίστοιχες καταστάσεις.
αφου την βρηκεσ γιατι δεν την κρατας?γιατι ψαχνεις αντιστοιχες καταστασεις?

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπον συναγωνιστές η πρόκληση είναι μεγάλη για ένα νεο θέμα που θέλω να ανοίξω... το ανοιγω και επανέρχομαι!! ΣΟΒΑΡΟ και σημαντικό θέμα για το ποσο και αν μυριζει η γυναικα (Το εργαλείο της) και ποτε???

προς το παρον βλέπω ένα τρελο μωρο στο gd το πηρα τηλ και μου λεει 60 ευρώ στην καλλιθεα... είδομεν... ΔΕ Μπορω τις ξεπετες φυλλης κλπ θέλω κάτι πιο ομορφο... τοσες πεινανε ρε πο@@@ μου, δυσκολο ειναι? πηγα ισπανια και ψωνιζα στο δρομο ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ με 15 ευρω.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ και εμας ετσι???? ΑΜΗΝ!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
"κοπέλα επι πληρωμή για μόνιμη σχέση"

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον...

διάβαζω καλά ή η βιταμίνη c που πήρα , είχε και λίγο lsd μέσα ?  :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον συναγωνιστές η πρόκληση είναι μεγάλη για ένα νεο θέμα που θέλω να ανοίξω... το ανοιγω και επανέρχομαι!! ΣΟΒΑΡΟ και σημαντικό θέμα για το ποσο και αν μυριζει η γυναικα (Το εργαλείο της) και ποτε???

προς το παρον βλέπω ένα τρελο μωρο στο gd το πηρα τηλ και μου λεει 60 ευρώ στην καλλιθεα... είδομεν... ΔΕ Μπορω τις ξεπετες φυλλης κλπ θέλω κάτι πιο ομορφο... τοσες πεινανε ρε πο@@@ μου, δυσκολο ειναι? πηγα ισπανια και ψωνιζα στο δρομο ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ με 15 ευρω.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ και εμας ετσι???? ΑΜΗΝ!
αν πηγες εσυ ισπανια εγω εχω παει στον Πλουτωνα

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
αν εχεις βρει την γυναικα της ζωης σου και καταφερνεις και την χανεις, τοτε ολες οι υπολοιπες σου φαινονται μαλακισμενες...οποτε γιατι οχι, κοπελα επι πληρωμη για μονιμη σχεση...?

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
αν πηγες εσυ ισπανια εγω εχω παει στον Πλουτωνα

και όμως άρχοντα.. και ότι θελεις να σου τα πώ.....  εκει βγαίνεις απο ενα σταθμο του μετρο που έχει τα μακντοναλτς και ολες ψωνιζονται για 20 ευρω! ΚΟΥΚΛΙΑ.. και στο δρομο - περπατας στα στενα - και ΟΛΕΣ για 15 ευρω + 5 χοτελ ψωνιζονται.. αν θελεις ψαξε google. πολυ φτωχια φιλε και ΤΕΛΕΙΑ για ενα ωραιο ΣΚ κοντα στην ελλαδα αν αντεχεις για πολυ σεξ...

viking

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ε πειτε ρε παιδια που να παμε ακριβως...τι μασημενα λογια ειναι αυτα??Πειτε που και τι δεν ειναι κρυφο...

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω μία φοιτήτρια που το κάνει αυτό. Και είναι όλα διασταυρωμένη. Δεν ειναι επαγγελματίας , είναι φοιτήτρια , με΄νει με γονείς και απλά της αρέσει το χαρτζιλικι. Φυσικά κρυφά απο τις φίλες της και πρέπει να της αρέσεις και λίγο... Και εννοίται οτι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ 20 ετών

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Ήρθε ώρα να αλλάξεις avatar τύπε! :grin: :grin:

thelw.gif

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ ξέρω μία φοιτήτρια που το κάνει αυτό. Και είναι όλα διασταυρωμένη. Δεν ειναι επαγγελματίας , είναι φοιτήτρια , με΄νει με γονείς και απλά της αρέσει το χαρτζιλικι. Φυσικά κρυφά απο τις φίλες της και πρέπει να της αρέσεις και λίγο... Και εννοίται οτι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ 20 ετών
ε τι το πετας ετσι απλα ρε τυπε για ψαρωμα δωσε και κανα στοιχειο να φαει ο λαος :grin:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
αν το εδινα ετσι θα ειχα βρει ηδη το μπελα και θα ειχα χασει και το κονε...

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
ποσα παιρνει τυπε?
σε μενα πολυ λιγα επειδη γνωριζομαστε , τωρα δε ξερω αν θα δεχτει να το κανει μα καποιον αλλον θα μιλησω μαζι της να δω τι παιζει γενικα. Παντως ολα αναλογα ειναι. Σιγουρα θα θελει να σε γνωρισει πρωτα με εναν καφε παλι επι πληρωμηςφυσικα. και αν νιωσει ανετα μετα κανονιζετε. καπως ετσι . πληρωνεται και για παρεα δηλαδη , για βολτα , ποτο οτι θελεις. ακρως ερασιτεχνης , μουναρα και φθηνη αν της μιλησω. το δυσκολο ειναι να σε εμπιστευτει

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σε μενα πολυ λιγα επειδη γνωριζομαστε , τωρα δε ξερω αν θα δεχτει να το κανει μα καποιον αλλον θα μιλησω μαζι της να δω τι παιζει γενικα. Παντως ολα αναλογα ειναι. Σιγουρα θα θελει να σε γνωρισει πρωτα με εναν καφε παλι επι πληρωμηςφυσικα. και αν νιωσει ανετα μετα κανονιζετε. καπως ετσι . πληρωνεται και για παρεα δηλαδη , για βολτα , ποτο οτι θελεις. ακρως ερασιτεχνης , μουναρα και φθηνη αν της μιλησω. το δυσκολο ειναι να σε εμπιστευτει
ρωτα την τυπε και ενημερωσε ,μονο μην μου πει τπτ 150 την φορα  :grin:

θα με εμπιστευτει μην ανησυχεις :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom