Νέα

Κοπέλα επι πληρωμή για μόνιμη σχέση...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μη γελάτε συναγωνιστές...

πρόσφατα ψώνισα ένα εκπληκτικό μωράκι στην πειραιώς... ελληνίδα. κουκλί... της δίνω 40 ευρώ και όλη νύχτα κάνει τα πάντα... δεν ειναι γκομενα μου, ούτε το κάνει με άλλους (φαντάζομαι)... ψάχνω αντίστοιχες καταστάσεις. κάποιος μου είπε για φοιτήτριες στην παραλία γλυφάδας στους παραδρόμους που έχουν κάτι περίεργα ονόματα (1ος, 2ος) αν κατάλαβα καλά, καθώς και κοντά στη φιλοσοφική.
Της τα σκάς και είανι για πάρτι σου... ξέρει κανείς κάτι?  Ακόμα γνώρισα κάποια μωρά σε γνωστά site της ελλάδας (adult.gr και greekdick.com).  ειδικά στο δεύτερο που οργιάζουν οι επιλογές και είναι πιο ξεκάθαρο. Το θέμα ειναι όμως: ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ κάτι κανείς? γιατί έχω σκάσει ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήμα για να χχχχχ και μόλις τα τσιμπήσει αναστενάζει απο κούραση για να τελειώσεις.. φρίκη.... 
έχει κανείς γνώση απο τα :

H άλλα αντίστοιχα ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ να ειναι λιγο GFE????

Η να πάμε να φέρουμε απο καμια άλλη χώρα τίποτα??? Είναι κανείς μέσα?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Για 40 ευρώ όλη νύχτα χλωμό το βλέπω.

Για 100 ευρώ κάνα τρίωρο κάτι γίνεται...

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
αν ειναι καλο αξιζει! έχεις κάτι? και 3ωρο τι να κάνω? στα μισά μια ωρίτσα??? είδα κάποια στο site λέει 50 έρχεται σπιτι για 1 ώρα... νομίζω οτι αν σκεφτείς οτι έρχεται σπιτι σου για 50 είναι αρκετά καλά.. για 1 ώρα... ξέρεις τίποτα αντίστοιχο??????? που μπορούμε να βρούμε?  :kissass:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μηπως ηταν αστεγη φιλαρακι  :think: 40 ε για ολο το βραδυ  :huh:

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
κυριλάτη.. αν μένεις κοντά στο παλιό ένα κ ένα με τα έπιπλα, πέρνα απεξω και πήγεναι προς οδό πιραιώς... δεξιά έχει ένα παρκακι και δημοτικό σινεμά.. κοψε κινηση.... ζήτα τη μαρία είναι καλή (όχι η δικιά μου(.

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον... και μη πειτε μα μου ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.. πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ... και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... ελλεινηδες

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
κυριλάτη.. αν μένεις κοντά στο παλιό ένα κ ένα με τα έπιπλα, πέρνα απεξω και πήγεναι προς οδό πιραιώς... δεξιά έχει ένα παρκακι και δημοτικό σινεμά.. κοψε κινηση.... ζήτα τη μαρία είναι καλή (όχι η δικιά μου(.
ενα μιλφακι εχω δει μελαχρινο με σγουρα μαλλια κοντο ασπρο σορτσακι αυτη λες?????? εχω δει μια ειναι και αλλες εκει μικροτερες σε ηλικια??????

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον... και μη πειτε μα μου ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.. πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ...και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... ελλεινηδες
εγραψε ο παικτης. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον... και μη πειτε μα μου ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.. πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ... και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... ελλεινηδες

ελεος ρε φιλε...τι ειναι αυτα που γραφεις ρε μπαγλαμα λιγη τσιπα δεν εχεις ρε?????

πωωωωωω τι αλλο θα δουμε εδω μεσα ρε μαλακα :jerking: :jerking: :jerking:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ... και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... ελλεινηδες

:2funny: :2funny: :2funny:
Και την άφησες να φύγει; Αυτές είναι κοπέλες για οικογένεια, δικέ μου!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

*και να προσθεσω οτι εμένα πλεον μου το κάνει και ακάποτο και της πέρνω 12 ευρώ χάπια το μήνα (claira) κάπως έτσι...  δε δουλεύει κ έχει χαρτζιλικάκι και γκομενο... αυτο θελουν πλεον... και μη πειτε μα μου ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.. πριν καιρο ειχα ΓΚΟΜΕΝΑ, οχι με λευτα, και ΒΡΩΜΟΥΣΕ... και μια μερα εκει που τον εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: ελλεινηδες

Συνημμένα

• tumblr_m67cfbb0vc1rnk57t.jpg
    tumblr_m67cfbb0vc1rnk57t.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 25

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κοπέλα επι πληρωμή για μόνιμη σχέση
-Ρώτα τον Αντωνάκη.

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
έπρεπε κάποιος να φιλτράρει τους μ@λ@κες εδώ μέσα και να τώνε  :shit:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πλάκα κάνουν, όμως αν σου τύχει τέτοιο πράγμα είναι δυσάρεστη εμπειρία  :s&m_3:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606

Συνεχισε ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ,ισως την αλλη φορα βγαλεις καμια ΣΥΝΤΑΞΗ....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εβγαλα με προφυλακτικο εβγαλα και κομματια αλλου προφυλακτικου.

mporeis να μας πεις λεπτομέρειες ?
τι εννοείς κομμάτια ?
ποσο μεγάλα  δηλαδή ?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom