Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ένας σύγχρονος σκλάβος: Τον κρατούσε αιχμάλωτο στο υπόγειο για μήνες

να σου πω κατι.
πχ στους γαμους.
1 στους 10 πετυχαινει και περνανε ας τα πουμε καλα.
από τους 9 όμως στην ελλαδα αυτην την στιγμη χωριζουν οι 4-5 οι υπολοιποι κάθονται και υποφερουν.
είναι περιπτώσεις σαν το θυμα που ποσταρες ουσιαστικα.
κάθε φορα τους βαζει η γυναικα κανονες , τους ακολουθει ο συζυγος για να μην συνεχιστεί ο καυγάς και τελικα βλέπεις αντρες να λειπουν οσο το δυνατον γινεται από το σπιτι για να μην συχνωτιζονται με την γυναικα.

εγω την ρωτησα την συζυγο μου πριν παντρεφτω: θα μου αλλαξεις την ζωη ή απλα θα λεμε ειμαστε παντρεμένοι και θα κανουμε οικογενεια? (προσπαθεια για παιδια) δεν θα σου αλλαξω την ζωη μου ειπε.

μετα…
ηθελε
να τρωμε μαζι πρωινο παντα,
να ερχεται οπου παω και εγω (δεν με πειραζε να την εχω συνοδο ωραια μου φαινοταν)
να αλλαζω παντοφλες όταν ερχομαι από εξω το καλοκαιρι
να αφηνω το μπρικι στο δεξι ντουλαπι αντι στο αριστερο
να μην αγοραζω ακριβες ντοματες από τον μπακαλη αλλα να περιμενω να παει σαββατο για να ψωνισουμε
να μην λεω καλαμπούρια για κουμπαρες ή οποιαδήποτε άλλη
να μην αφηνω λερωμενο καποιο πιρουνι όταν τα επλενα εγω
να μην χορευω με άλλες ακομη και αν ηταν χοντρες γριες  10 κατηγοριες πιο κατω από αυτην
να εχω κατι ψυχολογικο όταν ανστεναζω και όχι ότι ανεβηκα την ανηφορα ή ποναει η μεση μου
να μην εχω την κληση από το τηλεφωνο του ηλεκτρολογου στο κινητο μου γιατι νομιζε ότι επειδή ηταν αγνωστο νουμερο ηταν πρωην
να μην πληρωνω λογαριασμούς πριν ερθουν σε εντυπη μορφη για να τους τσεκαρει
να κανουμε φυσικα θρησκευτικο γαμο γιατι αυτή ηταν θρησκα
να της ζηταω πιο γλυκα να κατεβασει τα σκουπίδια όταν βιαζομαι κι ας κατεβαζα εγω καθημερινα τα σκουπίδια διοτι η φραση "κατεβασε τα σκουπίδια να μην αργησω στην δουλεια" δεν ηταν πρεπουσα
και σιγουρα και καποια ακομη που θα μου διαφευγουν αυτην την στιγμη.

οποτε σε 102 μερες καταλαβα ότι οσους κανονες και να δεχομουν, οσες υποχωρήσεις και να εκανα, την άλλη μερα θα ειχε παραπονο για κατι άλλο, στην αναγκη θα εφευρισκε έναν λογο φανταστικο για να γκρινιαξει ότι ηταν ατυχη, αδικημενη, καημενη και εγω επρεπε να μην την ξαναπληγωσω γιατι αυτό που εκανα ή αυτό που φανταστηκε ότι εκανα είναι κακο ενώ 9 στις 10 περιπτώσεις δεν ηταν καν θεμα για συζητηση. γυρισε το μυαλο μου πηρα αναποδες στροφες και ειπα φτανει δεν μπορω να ζω μαζι με τέτοιον ανθρωπο, καλυτερα ζουσα πριν κι ας κανει το καλυτερο σεξ από ολες τις άλλες που ειχα.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
να σου πω κατι.
πχ στους γαμους.
1 στους 10 πετυχαινει και περνανε ας τα πουμε καλα.
από τους 9 όμως στην ελλαδα αυτην την στιγμη χωριζουν οι 4-5 οι υπολοιποι κάθονται και υποφερουν.
είναι περιπτώσεις σαν το θυμα που ποσταρες ουσιαστικα.
κάθε φορα τους βαζει η γυναικα κανονες , τους ακολουθει ο συζυγος για να μην συνεχιστεί ο καυγάς και τελικα βλέπεις αντρες να λειπουν οσο το δυνατον γινεται από το σπιτι για να μην συχνωτιζονται με την γυναικα.

εγω την ρωτησα την συζυγο μου πριν παντρεφτω: θα μου αλλαξεις την ζωη ή απλα θα λεμε ειμαστε παντρεμένοι και θα κανουμε οικογενεια? (προσπαθεια για παιδια) δεν θα σου αλλαξω την ζωη μου ειπε.

μετα…
ηθελε
να τρωμε μαζι πρωινο παντα,
να ερχεται οπου παω και εγω (δεν με πειραζε να την εχω συνοδο ωραια μου φαινοταν)
να αλλαζω παντοφλες όταν ερχομαι από εξω το καλοκαιρι
να αφηνω το μπρικι στο δεξι ντουλαπι αντι στο αριστερο
να μην αγοραζω ακριβες ντοματες από τον μπακαλη αλλα να περιμενω να παει σαββατο για να ψωνισουμε
να μην λεω καλαμπούρια για κουμπαρες ή οποιαδήποτε άλλη
να μην αφηνω λερωμενο καποιο πιρουνι όταν τα επλενα εγω
να μην χορευω με άλλες ακομη και αν ηταν χοντρες γριες  10 κατηγοριες πιο κατω από αυτην
να εχω κατι ψυχολογικο όταν ανστεναζω και όχι ότι ανεβηκα την ανηφορα ή ποναει η μεση μου
να μην εχω την κληση από το τηλεφωνο του ηλεκτρολογου στο κινητο μου γιατι νομιζε ότι επειδή ηταν αγνωστο νουμερο ηταν πρωην
να μην πληρωνω λογαριασμούς πριν ερθουν σε εντυπη μορφη για να τους τσεκαρει
να κανουμε φυσικα θρησκευτικο γαμο γιατι αυτή ηταν θρησκα
να της ζηταω πιο γλυκα να κατεβασει τα σκουπίδια όταν βιαζομαι κι ας κατεβαζα εγω καθημερινα τα σκουπίδια διοτι η φραση "κατεβασε τα σκουπίδια να μην αργησω στην δουλεια" δεν ηταν πρεπουσα
και σιγουρα και καποια ακομη που θα μου διαφευγουν αυτην την στιγμη.

οποτε σε 102 μερες καταλαβα ότι οσους κανονες και να δεχομουν, οσες υποχωρήσεις και να εκανα, την άλλη μερα θα ειχε παραπονο για κατι άλλο, στην αναγκη θα εφευρισκε έναν λογο φανταστικο για να γκρινιαξει ότι ηταν ατυχη, αδικημενη, καημενη και εγω επρεπε να μην την ξαναπληγωσω γιατι αυτό που εκανα ή αυτό που φανταστηκε ότι εκανα είναι κακο ενώ 9 στις 10 περιπτώσεις δεν ηταν καν θεμα για συζητηση. γυρισε το μυαλο μου πηρα αναποδες στροφες και ειπα φτανει δεν μπορω να ζω μαζι με τέτοιον ανθρωπο, καλυτερα ζουσα πριν κι ας κανει το καλυτερο σεξ από ολες τις άλλες που ειχα.
Αυτα ειναι πταισματα.
Υπαρχει κοσμος κατεστραμενος εκει εξω

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
To MGTOW έμαθα τι είναι. Το γαμημενό red pill, πυρφόρος και πικεριστής τι στο διάολο σημαίνουν ρε παιδιά?
Για το red pill μπορεις να το γκουγκλαρεις. Ειναι μεταφορικη εννοια. Δεν προκειτε για πραγματικα χαπια. Εχει επιρροη απο την ταινια matrix αν την εχεις δει. Αν δεν βγαλεις ακρη ξαναρωτα με.

Πυρφορος: ο λευκος ιπποτης, white knight, ο καληνυχτακιας, ο λουλουδοφορος, ο εκπληρωτης καθε επιθυμιας των γυναικων με οποιοδηποτε κοστος ακομη κ αν δεν γαμησει στο τελος.
Οτι πιο εμετικό υπαρχει.

Πικεριστης: ορος του σαιτ. Βασισμενος πανω στις θεωριες του μελους πικερ. Δεν ξερω τι ακριβως πρεσβευει. Νομιζω πως ουτε αυτος ξερει

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Παντως οι γυναικες χαλιουνται οταν τους λες

... ειμαι ελευθερος και ετσι θα μεινω...

νιωθεις την ξινιλα και την κακια τους απεναντι σε εναν αντρα που δεν ελενχεται...

γιατι ξερουν οι πουτανες οτι αν δεν τις
παντρευεις οριζεις εσυ τους κανονες ... απλα δεν ελενχεσαι ...

...ουτε εσυ ... ουτε η τσεπη σου ...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.386
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• 26231336_1162081873922525_9120617177387967276_n (1).jpg
    26231336_1162081873922525_9120617177387967276_n (1).jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 25

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.386
Πόντοι
4.746
οι γυναικες χαλιουνται οταν τους λες ... ειμαι ελευθερος και ετσι θα μεινω...
νιωθεις την ξινιλα και την κακια τους απεναντι σε εναν αντρα που δεν ελενχεται...
γιατι ξερουν οι πουτανες οτι αν δεν τις παντρευεις οριζεις εσυ τους κανονες ...
απλα δεν ελενχεσαι ...    ...ουτε εσυ ... ουτε η τσεπη σου ...
:cool2:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
To MGTOW έμαθα τι είναι. Το γαμημενό red pill, πυρφόρος και πικεριστής τι στο διάολο σημαίνουν ρε παιδιά?
Συμφωνω με την απάντηση του urlauber πιό πάνω , σχετικά με τον πικεριστή , εδω ειναι το λινκ απο το νημα του picker αμα θες να του ριξεις μια ματιά

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Επίσης σχετικά με τους MGTOW υπάρχουν διάφορα επίπεδα (τα εξηγει στο βίντεο που θα βάλω πιο κάτω) ανάλογα με το πως βλέπει ο καθένας τα πράγματα και πως πράτει , εγω θα έλεγα οτι ο πικεριστης μάλλον συνδυάζει στοιχεία απο τα επίπεδα 2 , 3 και 4 :P

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αυτός που θέλει να γαμεί μόνο πουτάνες τι επίπεδο είναι στο MGTOW?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
αυτός που θέλει να γαμεί μόνο πουτάνες τι επίπεδο είναι στο MGTOW?
Λογικα η στο 2 η στο 3 , αυτό το κομμάτι δεν το διευκρινίζει απο οτι βλεπω στο πινακακι.

Αλλα και αυτός που εφτιαξε το πινακακι άνθρωπος είναι , μάλλον δεν τα σκεφτηκε ολα.

Η εκτός αν το εφτιαξε κανενας αμερικανός όπου απαγορεύονται τα μπουρδέλα απο οτι ξερω.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Λογικα η στο 2 η στο 3 , αυτό το κομμάτι δεν το διευκρινίζει απο οτι βλεπω στο πινακακι.

Αλλα και αυτός που εφτιαξε το πινακακι άνθρωπος είναι , μάλλον δεν τα σκεφτηκε ολα.

Η εκτός αν το εφτιαξε κανενας αμερικανός όπου απαγορεύονται τα μπουρδέλα απο οτι ξερω.
και τι έγινε? Γιατί μια ζωή να εξαρτώμαστε απο του καριοληδες κωλογιάνκηδες? Εμείς δεν μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας πίνακα?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
και τι έγινε? Γιατί μια ζωή να εξαρτώμαστε απο του καριοληδες κωλογιάνκηδες? Εμείς δεν μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας πίνακα?
Μπορουμε , αλλα εκτός αυτου οι κατηγορίες είναι ενδεικτικές , όπως είχε πει και ενας έλληνας youtuber που ειχε κανει βίντεο σχετικό με αυτό το πινακάκι , είχε πει οτι δεν είναι απαραιτητο δυο ατομα ίδιου επιπέδου να συμφωνουν 100% σε όλα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Νέο βίντεο απο τον greek mgtow , παλιότερα γνωστο ως mgtow hellas

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Για το red pill μπορεις να το γκουγκλαρεις. Ειναι μεταφορικη εννοια. Δεν προκειτε για πραγματικα χαπια. Εχει επιρροη απο την ταινια matrix αν την εχεις δει. Αν δεν βγαλεις ακρη ξαναρωτα με.

Πυρφορος: ο λευκος ιπποτης, white knight, ο καληνυχτακιας, ο λουλουδοφορος, ο εκπληρωτης καθε επιθυμιας των γυναικων με οποιοδηποτε κοστος ακομη κ αν δεν γαμησει στο τελος.
Οτι πιο εμετικό υπαρχει.

Πικεριστης: ορος του σαιτ. Βασισμενος πανω στις θεωριες του μελους πικερ. Δεν ξερω τι ακριβως πρεσβευει. Νομιζω πως ουτε αυτος ξερει
Πιρφόρος, με γιώτα είναι πιο σωστό. Αυτός είναι ο δικός μας. Πυρφόρος σημαίνει, ο φέρων το πυρ, πχ Προμηθέας Πυρφόρος.
Για το red pill μπορείς να βρεις κ τεστ να κάνεις, να δεις αν το έχεις πάρει.
Εγώ, ευτυχώς το πήρα νωρίς.

Συνημμένα

• 69ABDE84-07FB-413D-9B51-FA36E662B67D.png
    69ABDE84-07FB-413D-9B51-FA36E662B67D.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 82
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Δημόσιο: Άδεια μίας ημέρας τον χρόνο σε υπαλλήλους για γυναικολογικό έλεγχοΤι περιλαμβάνει η νομοθετική ρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

ΕΛΛΑΔΑ

20:49

13/11/2019

102

7

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα δίνεται άδεια μίας ημέρας το χρόνο στις γυναίκες υπαλλήλους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να υποβάλλονται σε γυναικολογικό έλεγχο, ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Η νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και η οποία θα έχει ισχύ από την πρώτη του νέου έτους, θα αναφέρει:

«Στο άρθρο 50 του Κώδικα Κατάστασης Δημόσιων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν.3528/2007) και στο άρθρο 57 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ν. 3584/2007), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, προστίθεται παράγραφος 9 ως εξής:

α) «Στις υπαλλήλους χορηγείται κατόπιν βεβαίωσης του θεράποντος ιατρού μία (1) ημέρα άδεια το έτος με αποδοχές προκειμένου να υποβληθούν σε ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο».

β) Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος της ρύθμισης του προηγούμενου εδαφίου ορίζεται η 1η Ιανουαρίου 2020».

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Women Act» που ως σκοπό έχει την προώθηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας και ευθύνης. Στη συνάντηση παρίσταντο η γενική γραμματέας Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα κυρία Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγέλα και οι Μαίη Ζαννή, Μαρία Γιαννιού, Έλενα Τσαγκαράκη και Ρούλα Τσίνα.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
:respect:

Συνημμένα

• FB_IMG_1573716147660.jpg
    FB_IMG_1573716147660.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Δημόσιο: Άδεια μίας ημέρας τον χρόνο σε υπαλλήλους για γυναικολογικό έλεγχοΤι περιλαμβάνει η νομοθετική ρύθμιση του υπ. Εσωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ
20:49

13/11/2019
102
7
Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα δίνεται άδεια μίας ημέρας το χρόνο στις γυναίκες υπαλλήλους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να υποβάλλονται σε γυναικολογικό έλεγχο, ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει το υπουργείο Εσωτερικών.
Η νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και η οποία θα έχει ισχύ από την πρώτη του νέου έτους, θα αναφέρει:
«Στο άρθρο 50 του Κώδικα Κατάστασης Δημόσιων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν.3528/2007) και στο άρθρο 57 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ν. 3584/2007), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, προστίθεται παράγραφος 9 ως εξής:
α) «Στις υπαλλήλους χορηγείται κατόπιν βεβαίωσης του θεράποντος ιατρού μία (1) ημέρα άδεια το έτος με αποδοχές προκειμένου να υποβληθούν σε ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο».
β) Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος της ρύθμισης του προηγούμενου εδαφίου ορίζεται η 1η Ιανουαρίου 2020».
Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Women Act» που ως σκοπό έχει την προώθηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας και ευθύνης. Στη συνάντηση παρίσταντο η γενική γραμματέας Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα κυρία Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Μαρία Συρεγγέλα και οι Μαίη Ζαννή, Μαρία Γιαννιού, Έλενα Τσαγκαράκη και Ρούλα Τσίνα.

Γιατί και οι Άντρες να μην υποβάλλονται σε Ανδρολογικό έλεγχο; Απλούστατα, είμαστε λιγότεροι σε ψήφους και οι Πολιτικοί δωροδωκούν τις γυναίκες ψηφίζοντας ευνοικούς νόμους, ώστε αυτές να τους ψηφίσουν. Ισότητα Κύριοι

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Γιατί και οι Άντρες να μην υποβάλλονται σε Ανδρολογικό έλεγχο; Απλούστατα, είμαστε λιγότεροι σε ψήφους και οι Πολιτικοί δωροδωκούν τις γυναίκες ψηφίζοντας ευνοικούς νόμους, ώστε αυτές να τους ψηφίσουν. Ισότητα Κύριοι
Οι διακρισεις ειναι δυο,

1- αυτο που προανεφερες, και οι αντρες δεν δικαιουντε ετησιο τσεκ απ προστατη?
2- εναντια σε ολες τις αλλες γυναικες που ειναι εκτος δημοσιου. Δλδ αν εισαι δυ οκ? Αν οχι να πας να πνιγεις? Απορω πως δεν ξεσηκωνοντε οι υπολοιπες με τετοιο ρατσισμο. Πολιτες β κατηγοριας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom