Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
να σου πω κατι.Ένας σύγχρονος σκλάβος: Τον κρατούσε αιχμάλωτο στο υπόγειο για μήνες
πχ στους γαμους.
1 στους 10 πετυχαινει και περνανε ας τα πουμε καλα.
από τους 9 όμως στην ελλαδα αυτην την στιγμη χωριζουν οι 4-5 οι υπολοιποι κάθονται και υποφερουν.
είναι περιπτώσεις σαν το θυμα που ποσταρες ουσιαστικα.
κάθε φορα τους βαζει η γυναικα κανονες , τους ακολουθει ο συζυγος για να μην συνεχιστεί ο καυγάς και τελικα βλέπεις αντρες να λειπουν οσο το δυνατον γινεται από το σπιτι για να μην συχνωτιζονται με την γυναικα.
εγω την ρωτησα την συζυγο μου πριν παντρεφτω: θα μου αλλαξεις την ζωη ή απλα θα λεμε ειμαστε παντρεμένοι και θα κανουμε οικογενεια? (προσπαθεια για παιδια) δεν θα σου αλλαξω την ζωη μου ειπε.
μετα…
ηθελε
να τρωμε μαζι πρωινο παντα,
να ερχεται οπου παω και εγω (δεν με πειραζε να την εχω συνοδο ωραια μου φαινοταν)
να αλλαζω παντοφλες όταν ερχομαι από εξω το καλοκαιρι
να αφηνω το μπρικι στο δεξι ντουλαπι αντι στο αριστερο
να μην αγοραζω ακριβες ντοματες από τον μπακαλη αλλα να περιμενω να παει σαββατο για να ψωνισουμε
να μην λεω καλαμπούρια για κουμπαρες ή οποιαδήποτε άλλη
να μην αφηνω λερωμενο καποιο πιρουνι όταν τα επλενα εγω
να μην χορευω με άλλες ακομη και αν ηταν χοντρες γριες 10 κατηγοριες πιο κατω από αυτην
να εχω κατι ψυχολογικο όταν ανστεναζω και όχι ότι ανεβηκα την ανηφορα ή ποναει η μεση μου
να μην εχω την κληση από το τηλεφωνο του ηλεκτρολογου στο κινητο μου γιατι νομιζε ότι επειδή ηταν αγνωστο νουμερο ηταν πρωην
να μην πληρωνω λογαριασμούς πριν ερθουν σε εντυπη μορφη για να τους τσεκαρει
να κανουμε φυσικα θρησκευτικο γαμο γιατι αυτή ηταν θρησκα
να της ζηταω πιο γλυκα να κατεβασει τα σκουπίδια όταν βιαζομαι κι ας κατεβαζα εγω καθημερινα τα σκουπίδια διοτι η φραση "κατεβασε τα σκουπίδια να μην αργησω στην δουλεια" δεν ηταν πρεπουσα
και σιγουρα και καποια ακομη που θα μου διαφευγουν αυτην την στιγμη.
οποτε σε 102 μερες καταλαβα ότι οσους κανονες και να δεχομουν, οσες υποχωρήσεις και να εκανα, την άλλη μερα θα ειχε παραπονο για κατι άλλο, στην αναγκη θα εφευρισκε έναν λογο φανταστικο για να γκρινιαξει ότι ηταν ατυχη, αδικημενη, καημενη και εγω επρεπε να μην την ξαναπληγωσω γιατι αυτό που εκανα ή αυτό που φανταστηκε ότι εκανα είναι κακο ενώ 9 στις 10 περιπτώσεις δεν ηταν καν θεμα για συζητηση. γυρισε το μυαλο μου πηρα αναποδες στροφες και ειπα φτανει δεν μπορω να ζω μαζι με τέτοιον ανθρωπο, καλυτερα ζουσα πριν κι ας κανει το καλυτερο σεξ από ολες τις άλλες που ειχα.