Το μητρικο ενστικτο είναι το ισχυροτερο απ όλα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.320
- Πόντοι
- 3.656
Το μητρικο ενστικτο είναι το ισχυροτερο απ όλα...
όσα τέτοια άρθρα και να γραφούν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όλοι μας θυμόμαστε τη μητέρα μας, κι ότι γινόταν θυσία για τα παιδιά της. Ήταν έτσι η τεράστια πλειοψηφία, γιατί έτσι τις έφτιαχνε η Πατριαρχία. Δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, τώρα που οι νόμοι τους επιτρέπουν οτιδήποτε, δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.923
- Πόντοι
- 4.655
όσα τέτοια άρθρα και να γραφούν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όλοι μας θυμόμαστε τη μητέρα μας, κι ότι γινόταν θυσία για τα παιδιά της. Ήταν έτσι η τεράστια πλειοψηφία, γιατί έτσι τις έφτιαχνε η Πατριαρχία. Δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, τώρα που οι νόμοι τους επιτρέπουν οτιδήποτε, δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα
Καλά αυτό που λες, είναι μία υπόθεση πάνω σε μία άλλη υπόθεση κλπ.
Π
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι συμπερασμα μπορει να βγει απο την αλλοκοτη συμπεριφορα μιας σχιζοφρενους?Το μητρικο ενστικτο είναι το ισχυροτερο απ όλα...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.791
- Πόντοι
- 3.936
Και θα στα κλάσει.. Όταν δεν έχει πέσει στεφάνι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα..δεν σου περνάει από το μυαλό ότι η σχέση θα σου κάνει στοματικό σεξ, θα κρατήσει το σπέρμα σου
και θα το χρησιμοποιήσει για να γκαστρωθεί. Ξαφνικά σου κάνει αγωγή πατρότητας και το τεστ DNA
αποδεικνύει ότι το παιδί είναι δικό σου
Για αυτό μην ψαρώνετε.. Τα πιο καλά φάρμακα είναι τα παρακάτω..
Συνημμένα
Νεο βίντεο μετά απο καιρό απο τον GREEK MGTOW στο bitchute , με θέμα την ταινία τζόκερ
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Νεο βίντεο μετά απο καιρό απο τον GREEK MGTOW στο bitchute , με θέμα την ταινία τζόκερ
Κλαψομουνιαζονται, απλα. Καθονται στην ακρη και κραζουν. Αδυναμοι και ανικανοι στο να πετυχουν το οτιδηποτε, καθονται στην ακρη, κραζουν, βγαζουν μισος γεματοι απωθημενα και κομπλεξ, τεμπεληδες και ανικανοι.
Ακομα ενας μαλακισμενος μονολογος για μια αρρωστημενη ταινια.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Και θα στα κλάσει.. Όταν δεν έχει πέσει στεφάνι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα..
Για αυτό μην ψαρώνετε.. Τα πιο καλά φάρμακα είναι τα παρακάτω..
Μην κανετε λαθος.
Σημασια εχει αν ειναι το παιδι δικο σου κ αρκει για να σου κανει την ζωη κολαση.
Το αν εχεις στεφανωθει ή οχι δεν εχει σχεση
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Μην κανετε λαθος.
Σημασια εχει αν ειναι το παιδι δικο σου κ αρκει για να σου κανει την ζωη κολαση.
Σωστος.
Δεν υπαρχει λογος να δωσεις τετοια δυνατοτητα σε εναν ψυχικα ασταθη ανθρωπο.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Τυπε το παιχνιδι σου ειναι καθαρα θεωρητικο κ καθολου πραγματοποιησιμο απο το 98% των αντρων.Κλαψομουνιαζονται, απλα. Καθονται στην ακρη και κραζουν. Αδυναμοι και ανικανοι στο να πετυχουν το οτιδηποτε, καθονται στην ακρη, κραζουν, βγαζουν μισος γεματοι απωθημενα και κομπλεξ, τεμπεληδες και ανικανοι.
Ακομα ενας μαλακισμενος μονολογος για μια αρρωστημενη ταινια.
Περα απο την συνεχη αυτοβελτιωση, που ειναι κ αυτη μεσα στην θεωρια των mgtow, δεν εχεις καποια αξιολογη προταση για αυτον που την εχει αναγκη.
Ο αλλος εχει να πηδηξει 5 μηνες κ εσυ του μιλας για εμφανιση, πως πως να φευγει οταν η γκομενα ,κ εχεις δικιο σαυτο,δεν τον σεβεται, γραφοντας κλικ κλικ ασταματητα στο κινητο της. Σε ποιον το λες? Σ αυτον που εχει να βγει ραντεβου καμμια διετια?
Η συμπεριφορες τυπου Κουρκουλου στις ελληνικες ταινίες, δλδ βγαινεις μαζι μου οποτε γουσταρω ,σε παραταω κ τρεχεις απο πισω μου, ειμαι αυτοδημιουργητος κ βγαζω πολυ χρημα ,καμμία εφαρμογη δεν έχουν απο το 99% των αντρων στην ελλαδα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Η συμπεριφορες τυπου Κουρκουλου στις ελληνικες ταινίες, δλδ βγαινεις μαζι μου οποτε γουσταρω ,σε παραταω κ τρεχεις απο πισω μου, ειμαι αυτοδημιουργητος κ βγαζω πολυ χρημα ,καμμία εφαρμογη δεν έχουν απο το 99% των αντρων στην ελλαδα.
Αυτός είναι στο 1% τύπε
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Θεωρητικα ισχυει.Αυτός είναι στο 1% τύπε
Βεβαια αν δεν δω δεν πιστευω.
Συμπεριφορα γαμαω κ δερνω, φευγω κ τρεχεις κλαιγοντας πισω μου, με βαζει ο μπαμπας σου συνεταιρο στο εργοστασιο του επειδη σε αρχισα στα χαστουκια, για να μην γαμησω κ αυτον κ εσενα, εγω μονο στις ελληνικες ταινιες με κουρκουλο, ξανθοπουλο, φουντα, παπαμιχαηλ εχω δει
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Θεωρητικα ισχυει.
Βεβαια αν δεν δω δεν πιστευω.
Συμπεριφορα γαμαω κ δερνω, φευγω κ τρεχεις κλαιγοντας πισω μου, με βαζει ο μπαμπας σου συνεταιρο στο εργοστασιο του επειδη σε αρχισα στα χαστουκια, για να μην γαμησω κ αυτον κ εσενα, εγω μονο στις ελληνικες ταινιες με κουρκουλο, ξανθοπουλο, φουντα, παπαμιχαηλ εχω δει
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.791
- Πόντοι
- 3.936
Kαλα τραγουδα.. Αν εισαι γενικα απων, σου κλανει μια μαντρα..Μην κανετε λαθος.
Εδω παντρεμενοι που εχουν χωρισει και δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλά δηλωνουν φτωχοι και δεν
δινουν δεκάρα. Τον ανύπαντρο θα τρέξουν; Eκτος αν είσαι σταρ του χολιγουντ ή εργοστασιαρχης.
Επισκέπτης
εδω μιλησε σωστα ο κεφτεςΕνα σχετικό βίντεο , βασικα είδα λιγο την αρχη του μονο , δεν προλαβαινω να το δω ολο τωρα , αλλα επειδη μιλαει για γαμους κτλ , και για το αν συμφερει τον αντρα η οχι , το βαζω εδω.
Ειναι βασικα το 2ο βιντεο αυτης της σειρας του καναλιου , όπως λεει και μεσα στο βίντεο , για οποιον το δει
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Λεμε τι λεει ο νομος.Kαλα τραγουδα.. Αν εισαι γενικα απων, σου κλανει μια μαντρα..
Εδω παντρεμενοι που εχουν χωρισει και δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλά δηλωνουν φτωχοι και δεν
δινουν δεκάρα. Τον ανύπαντρο θα τρέξουν; Eκτος αν είσαι σταρ του χολιγουντ ή εργοστασιαρχης.
Αλλο στην πραξη.
Σταματησα να πληρωνω διατροφή εδω κ 10 χρονια για ετσι γουσταρα.
Αγορασα διαμερισμα για το παιδι μου πριν 3 μηνες γιατι ετσι γουσταρα.
Ειμαι εναντια στην οικονομικη στηριξη καποιου που με μισει κ εκπαιδευει κ τα παιδια μου να με μισουν.
Η συμπεριφορά των παιδιων μου ειναι η ιδια ,που δεν πληρωνα, που αγορασα διαμερισμα απο το υστερημα μου με φοβερες οικονομιες,με πριν που πληρωνα.