Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.320
Πόντοι
3.656
Το μητρικο ενστικτο είναι το ισχυροτερο απ όλα...

όσα τέτοια άρθρα και να γραφούν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όλοι μας θυμόμαστε τη μητέρα μας, κι ότι γινόταν θυσία για τα παιδιά της. Ήταν έτσι η τεράστια πλειοψηφία, γιατί έτσι τις έφτιαχνε η Πατριαρχία. Δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, τώρα που οι νόμοι τους επιτρέπουν οτιδήποτε, δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
όσα τέτοια άρθρα και να γραφούν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δεν θέλει να το παραδεχτεί. Όλοι μας θυμόμαστε τη μητέρα μας, κι ότι γινόταν θυσία για τα παιδιά της. Ήταν έτσι η τεράστια πλειοψηφία, γιατί έτσι τις έφτιαχνε η Πατριαρχία. Δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, τώρα που οι νόμοι τους επιτρέπουν οτιδήποτε, δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα

Καλά αυτό που λες, είναι μία υπόθεση πάνω σε μία άλλη υπόθεση κλπ.

Π

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
:respect: :respect:

Συνημμένα

• FB_IMG_1570322517305.jpg
    FB_IMG_1570322517305.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
δεν σου περνάει από το μυαλό ότι η σχέση θα σου κάνει στοματικό σεξ, θα κρατήσει το σπέρμα σου
και θα το χρησιμοποιήσει για να γκαστρωθεί. Ξαφνικά σου κάνει αγωγή πατρότητας και το τεστ DNA
αποδεικνύει ότι το παιδί είναι δικό σου
Και θα στα κλάσει.. Όταν δεν έχει πέσει στεφάνι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα..
Για αυτό μην ψαρώνετε..  Τα πιο καλά φάρμακα είναι τα παρακάτω..  :cool2:

Συνημμένα

• gr.jpg
    gr.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 34
  • exafanizol.jpg
    exafanizol.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 25

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Νεο βίντεο μετά απο καιρό απο τον GREEK MGTOW στο bitchute , με θέμα την ταινία τζόκερ

Κλαψομουνιαζονται, απλα. Καθονται στην ακρη και κραζουν. Αδυναμοι και ανικανοι στο να πετυχουν το οτιδηποτε, καθονται στην ακρη, κραζουν, βγαζουν μισος γεματοι απωθημενα και κομπλεξ, τεμπεληδες και ανικανοι.

Ακομα ενας μαλακισμενος μονολογος για μια αρρωστημενη ταινια.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Και θα στα κλάσει.. Όταν δεν έχει πέσει στεφάνι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα..
Για αυτό μην ψαρώνετε..  Τα πιο καλά φάρμακα είναι τα παρακάτω..  :cool2:

Μην κανετε λαθος.
Σημασια εχει αν ειναι το παιδι δικο σου κ αρκει για να σου κανει την ζωη κολαση.
Το αν εχεις στεφανωθει ή οχι δεν εχει σχεση

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μην κανετε λαθος.
Σημασια εχει αν ειναι το παιδι δικο σου κ αρκει για να σου κανει την ζωη κολαση.

Σωστος.

Δεν υπαρχει λογος να δωσεις τετοια δυνατοτητα σε εναν ψυχικα ασταθη ανθρωπο.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Κλαψομουνιαζονται, απλα. Καθονται στην ακρη και κραζουν. Αδυναμοι και ανικανοι στο να πετυχουν το οτιδηποτε, καθονται στην ακρη, κραζουν, βγαζουν μισος γεματοι απωθημενα και κομπλεξ, τεμπεληδες και ανικανοι.

Ακομα ενας μαλακισμενος μονολογος για μια αρρωστημενη ταινια.
Τυπε το παιχνιδι σου ειναι καθαρα θεωρητικο κ καθολου πραγματοποιησιμο απο το 98% των αντρων.
Περα απο την συνεχη αυτοβελτιωση, που ειναι κ αυτη μεσα στην θεωρια των mgtow, δεν εχεις καποια αξιολογη προταση για αυτον που την εχει αναγκη.
Ο αλλος εχει να πηδηξει 5 μηνες κ εσυ του μιλας για εμφανιση, πως πως να φευγει οταν η γκομενα ,κ εχεις δικιο σαυτο,δεν τον σεβεται, γραφοντας κλικ κλικ ασταματητα στο κινητο της. Σε ποιον το λες? Σ αυτον που εχει να βγει ραντεβου καμμια διετια?

Η συμπεριφορες τυπου Κουρκουλου στις ελληνικες ταινίες, δλδ βγαινεις μαζι μου οποτε γουσταρω ,σε παραταω κ τρεχεις απο πισω μου, ειμαι αυτοδημιουργητος κ βγαζω πολυ χρημα ,καμμία εφαρμογη δεν έχουν απο το 99% των αντρων στην ελλαδα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η συμπεριφορες τυπου Κουρκουλου στις ελληνικες ταινίες, δλδ βγαινεις μαζι μου οποτε γουσταρω ,σε παραταω κ τρεχεις απο πισω μου, ειμαι αυτοδημιουργητος κ βγαζω πολυ χρημα ,καμμία εφαρμογη δεν έχουν απο το 99% των αντρων στην ελλαδα.

Αυτός είναι στο 1% τύπε

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Αυτός είναι στο 1% τύπε
Θεωρητικα ισχυει.
Βεβαια αν δεν δω δεν πιστευω.

Συμπεριφορα γαμαω κ δερνω, φευγω κ τρεχεις κλαιγοντας πισω μου, με βαζει ο μπαμπας σου συνεταιρο στο εργοστασιο του επειδη σε αρχισα στα χαστουκια, για να μην γαμησω κ αυτον κ εσενα, εγω μονο στις ελληνικες ταινιες με κουρκουλο, ξανθοπουλο, φουντα, παπαμιχαηλ εχω δει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Θεωρητικα ισχυει.
Βεβαια αν δεν δω δεν πιστευω.

Συμπεριφορα γαμαω κ δερνω, φευγω κ τρεχεις κλαιγοντας πισω μου, με βαζει ο μπαμπας σου συνεταιρο στο εργοστασιο του επειδη σε αρχισα στα χαστουκια, για να μην γαμησω κ αυτον κ εσενα, εγω μονο στις ελληνικες ταινιες με κουρκουλο, ξανθοπουλο, φουντα, παπαμιχαηλ εχω δει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
Μην κανετε λαθος.
Kαλα τραγουδα.. Αν εισαι γενικα απων, σου κλανει μια μαντρα..
Εδω παντρεμενοι που εχουν χωρισει και δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλά δηλωνουν φτωχοι και δεν
δινουν δεκάρα. Τον ανύπαντρο θα τρέξουν; Eκτος αν είσαι σταρ του χολιγουντ ή εργοστασιαρχης.

Επισκέπτης
Ενα σχετικό βίντεο , βασικα είδα λιγο την αρχη του μονο , δεν προλαβαινω να το δω ολο τωρα , αλλα επειδη μιλαει για γαμους κτλ , και για το αν συμφερει τον αντρα η οχι , το βαζω εδω.

Ειναι βασικα το 2ο βιντεο αυτης της σειρας του καναλιου , όπως λεει και μεσα στο βίντεο , για οποιον το δει :P

εδω μιλησε σωστα ο κεφτες

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Kαλα τραγουδα.. Αν εισαι γενικα απων, σου κλανει μια μαντρα..
Εδω παντρεμενοι που εχουν χωρισει και δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλά δηλωνουν φτωχοι και δεν
δινουν δεκάρα. Τον ανύπαντρο θα τρέξουν; Eκτος αν είσαι σταρ του χολιγουντ ή εργοστασιαρχης.
Λεμε τι λεει ο νομος.

Αλλο στην πραξη.

Σταματησα να πληρωνω διατροφή εδω κ 10 χρονια για ετσι γουσταρα.
Αγορασα διαμερισμα για το παιδι μου πριν 3 μηνες γιατι ετσι γουσταρα.
Ειμαι εναντια στην οικονομικη στηριξη καποιου που με μισει κ εκπαιδευει κ τα παιδια μου να με μισουν.
Η συμπεριφορά των παιδιων μου ειναι η ιδια ,που δεν πληρωνα, που αγορασα διαμερισμα απο το υστερημα μου με φοβερες οικονομιες,με πριν που πληρωνα.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι