το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Εγώ πάντος ρε παιδιά δεν ξέρω κανέναν που να τον κακοποιεί η γυναίκα του, εσείς που τις γνωρίζετε αυτές τις σατανικές τύπησες?
Εγώ πάντος ρε παιδιά δεν ξέρω κανέναν που να τον κακοποιεί η γυναίκα του, εσείς που τις γνωρίζετε αυτές τις σατανικές τύπησες?
Εγώ μπορώ να πάρω χαμπάρι πως μπορεί ένας άντρας να φορτώσει μια γυναίκα στο ξύλο γιατί έχει την σωματική υπεροχή. Αλλά πως γίνεται μια γυναίκα να δέρνει τον άντρα της? τι φάση πόσο αμέτοχος πρέπει να είναι κανείς?
Χωρις παρεξηγηση, αλλα εισαι εκτος τοπου και χρονου. 1 στις 1000? Εκτος πραγματικοτητας....
Το 90% ειναι κατεστραμμενες, σε μεγαλυτερο ή μικροτερο βαθμο...
Δες στατιστικές ρε φίλε. Μην το παίζεις ξερόλας
Οι στατιστικες αυτες ( τις οποιες επικαλεισαι μεν αλλα δεν καταδυκνυεις για να τις δουμε και εμεις), σε οτι και αν αναφερονται, επ ουδενι δε μπορουν να προκαθορισουν οτι " ο αντρας ειναι δεδομενο (!) οτι θα βιαιοπραγησει", πολυ δε περισσοτερο τα αλλοπροσαλλα συμπερασματα οτι ειναι στη φυση (!!!) το ανδρα να βιαιοπραγει, ενω τις φορες που η γυναικα θα βιαιοπραγησει εχει " καποιους ιδιαιτερους λογους" (!!!!) για να το κανει".
Το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να το παιξω ξερολας οποτε η υποδειξη σου ακυρη. Δε θελω τιποτα αλλο απο το να καταδειξω τις εντελως αστηρικτες αντιφασεις και ασυναρτησιες που γραφεις ( που και αυτο νομιζω περιττο ειναι , καθως ειναι και προφανες ).
Α ναι για θύμα ψυχολογικής βίας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι παίζει. Θύματα ψυχολογικής βίας πέφτουμε όλοι από το σχολείο ακόμα. Γενικά...άντρες - γυναίκες καταφεύγουμε στην ψυχολογική βία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.Μήπως να έκανες μια έρευνα στο διαδίκτυο πριν γράψεις αυτό που έγραψες; εγώ δεν γνωρίζω κανένα μπράβο, εκβιαστή ή δολοφόνο. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. .............. Mέσα από μία ευρωπαϊκή μελέτη, της οργάνωσης Domestic Violence in Europe, η οποία έγινε σε Ελλάδα, Βρετανία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Σουηδία, Πορτογαλία, Γερμανία και Ισπανία, βλέπουμε ότι οι Έλληνες άνδρες πέφτουν θύματα ψυχολογικής βίας σε ποσοστό 72%, ενώ έχουν υποστεί σωματική βία σε ποσοστό 31,7%...................
Α ναι για θύμα ψυχολογικής βίας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι παίζει. Θύματα ψυχολογικής βίας πέφτουμε όλοι από το σχολείο ακόμα. Γενικά...άντρες - γυναίκες καταφεύγουμε στην ψυχολογική βία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.
Τώρα αν οι 30 στους 100 τις τρώνε συστηματικά από τις γυναίκες τους τι να πω...ζω σε έναν άλλο κόσμο.
Ναι. Ζεις σε άλλο κόσμο. Γιατί ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι στη σημερινή Κοινωνία μια γυναίκα μπορεί να σε ξεφτιλίσει μπροστά στον κόσμο, να πει στο γιο σου ότι ο πατέρας του είναι μαλάκας, κι αν εσύ χάσεις την ψυχραιμία σου και της τραβήξεις ένα χαστούκι θα βρεθείς στο κρατητήριο. Ότι και να συμβεί, κάποιος άντρας θα φταίει και η γυναίκα σίγουρα είναι το θύμα
Ειδα παλι τη γνωστη μου που ειχα παει και στο γαμο της που με ειχε καλεσει. Ηταν με τη μικρη της κορη. Φαινοταν πανευτυχης. Εχει οτι επιθυμουσε. Δουλεια, σπιτι, παιδι, οικονομικη σιγουρια και εναν αντρα διπλα της. Μονο που δεν ειναι ο συζυγος της. Τα νεα κυκλοφορησαν γρηγορα. Η συγκεκριμενη γνωρισε καποιον αλλον αντρα μεσω της δουλειας της και χωρισε τον συζυγο της για τον οποιον ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα λογια. Ειχαν γνωριστει οταν εκεινη δουλευε σε μια δουλεια που της απεφερε ελαχιστα χρηματα, στηριχτηκε πανω του, κυκλοφορουσαν ως το ιδανικο ζευγαρι, ωσπου ηρθε και ο γαμος που τοσο ονειρευοταν εκεινη, ηρθε και το παιδι. Και σε λιγοτερα απο 3-4 χρονια, γνωριζει αλλον μεσω της δουλειας της, τον παραταει και φτιαχνει τη ζωη της εχοντας το παιδι διπλα της. Τον συζυγο της εχω να τον δω απο το γαμο. Δε θα ηθελα να τον δω. Πιστευω καθαρα οτι τον χρησιμοποιησε.
Δεν ημουν και μεσα στο σπιτι τους να ξερω τι γινοταν. Αν εννοεις αυτο, εχεις δικιο. Ξερω ομως τα γεγονοτα που δεν αμφισβητουνται. Πολυχρονη γνωριμια, εκεινη εργαζομενη μερικης απασχολησης με ελαχιστες αποδοχες, απο φτωχη οικογενεια, απλη, με ονειρο σε μικρη ηλικια το γαμο και το παιδι, εκεινος την υπεραγαπουσε. Ολοι ειχαν να πουν τα καλυτερα. Παω στο γαμο τους καλεσμενος και σε 4 χρονια μαθαινω οτι εκεινη εχει βρει καλυτερη δουλεια, γνωριζει εκει καποιον αλλον, χωριζει το συζυγο λογω ερωτα με τον καινουριο και κυκλοφορει με τη μικρη κορη απο το χερι πανευτυχης. Δικη της επιλογη, δικες της και οι πρωτοβουλιες. Ο πρωην συζυγος αλλιως τα περιμενε, αλλιως του ηρθαν. Χωρις να μπορει να κανει και τιποτα.ΟΚ βγάζεις συμπεράσματα χωρίς πολλά στοιχεία.
Ναι. Ζεις σε άλλο κόσμο. Γιατί ελάχιστοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι στη σημερινή Κοινωνία μια γυναίκα μπορεί να σε ξεφτιλίσει μπροστά στον κόσμο, να πει στο γιο σου ότι ο πατέρας του είναι μαλάκας, κι αν εσύ χάσεις την ψυχραιμία σου και της τραβήξεις ένα χαστούκι θα βρεθείς στο κρατητήριο. Ότι και να συμβεί, κάποιος άντρας θα φταίει και η γυναίκα σίγουρα είναι το θύμα
Ειδα παλι τη γνωστη μου που ειχα παει και στο γαμο της που με ειχε καλεσει. Ηταν με τη μικρη της κορη. Φαινοταν πανευτυχης. Εχει οτι επιθυμουσε. Δουλεια, σπιτι, παιδι, οικονομικη σιγουρια και εναν αντρα διπλα της. Μονο που δεν ειναι ο συζυγος της. Τα νεα κυκλοφορησαν γρηγορα. Η συγκεκριμενη γνωρισε καποιον αλλον αντρα μεσω της δουλειας της και χωρισε τον συζυγο της για τον οποιον ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα λογια. Ειχαν γνωριστει οταν εκεινη δουλευε σε μια δουλεια που της απεφερε ελαχιστα χρηματα, στηριχτηκε πανω του, κυκλοφορουσαν ως το ιδανικο ζευγαρι, ωσπου ηρθε και ο γαμος που τοσο ονειρευοταν εκεινη, ηρθε και το παιδι. Και σε λιγοτερα απο 3-4 χρονια, γνωριζει αλλον μεσω της δουλειας της, τον παραταει και φτιαχνει τη ζωη της εχοντας το παιδι διπλα της. Τον συζυγο της εχω να τον δω απο το γαμο. Δε θα ηθελα να τον δω. Πιστευω καθαρα οτι τον χρησιμοποιησε.
Φίλτατε μη μου πεις ότι δεν μπορείς να ψάξεις να βρεις international crime statistics στο google. Δε σου λέω να πας σε κάποια ειδική σελίδα.
Α ναι, και μάθε να διαβάζεις.
Π
Ένα χαστούκι δε βλάπτει. Τα μπουκέτα βλάπτουν
Εγω γνωριζω τύπε, ειναι και πελατης μου κιολας. Μιλαμε για απιστευτο ξυλο, νυχιες, χαστουκια, τις προαλλες τον κυνηγουσε με ενα μαχαιρι και τον κλειδωσε ολο το βραδυ στο μπαλκονι και ψοφησε στο κρυοΕγώ πάντος ρε παιδιά δεν ξέρω κανέναν που να τον κακοποιεί η γυναίκα του, εσείς που τις γνωρίζετε αυτές τις σατανικές τύπησες?