Madonna2014gr
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 0
Ναι. Σε λίγες μέρες :-*καμιά δικιά σου θα δούμε...? μη μας αφήνεις έτσι...
Ναι. Σε λίγες μέρες :-*καμιά δικιά σου θα δούμε...? μη μας αφήνεις έτσι...
καλημερα μαντονα καλο μηναΜέσα είσαι σήμερα 17.00--00.00 :-*
καλημερα μαντονα καλο μηνα
βαλε και φωτο των κοριτσιων να μας φτιαξειςΤώρα δουλεύη η εμανουελα στης 17.00--00.00 ΜΑΝΤΟΝΑ και το βράδυ το μωρο τον 22 μαιον.
βαλε και φωτο των κοριτσιων να μας φτιαξεις
Καλό μήνα να έχεις Μαντόνα
Η Εμμανουέλα δεν ανοίγει τις πόρτες και το μωρό των 22 Μαΐων είναι μαύρα χάλια,αν κρίνω από αυτό που είδα χτες..με λίγα λόγια δε συγκρίνεσαι με καμιά..Τώρα δουλεύη η εμανουελα στης 17.00--00.00 ΜΑΝΤΟΝΑ και το βράδυ το μωρο τον 22 μαιον.
πηγες τυπε μ και δεν ανοιγε?Η Εμμανουέλα δεν ανοίγει τις πόρτες και το μωρό των 22 Μαΐων είναι μαύρα χάλια,αν κρίνω από αυτό που είδα χτες..με λίγα λόγια δε συγκρίνεσαι με καμιά..
Καλό μήνα όμορφη σεξοβόμβα και να προσέχεις τον εαυτό σου!!
το μωράκι των 22 μαίων δεν έχει όνομα???Σε ευχαριστώωωωω. όσο μπορώ γλυκούλη μου
Oh yes!!πηγες τυπε μ και δεν ανοιγε?
Η Εμμανουέλα δεν ανοίγει τις πόρτες και το μωρό των 22 Μαΐων είναι μαύρα χάλια,αν κρίνω από αυτό που είδα χτες..με λίγα λόγια δε συγκρίνεσαι με καμιά..
Ποιο αθώο ρε,εμείς θέλουμε πιπες μέχρι τα λαρρυγγια και δε συμμαζεύεται!!Γλυκε μου εσένα σου αρέσο το ξερης ότι παρά πολύ είναι εκείνη που δεν τους αρέσο? άρα περί ορεξηος κολοκιθοπητα χα!χα! Εμένα μου αρέσει γιατη έχει κάτι το αθώο στο πρόσωποτης ακόοομα φιλακια
Oh yes!!
ειναι gfe μαν πολυ γουσταρουν αυτο το στυλΠοιο αθώο ρε,εμείς θέλουμε πιπες μέχρι τα λαρρυγγια και δε συμμαζεύεται!!
οι μαντονα δε τις κλεινει καν ,γεια σου μουναρε μαντοναΑστες.. Να κοιτάνε τηλεόραση και μετά να πανε να συνέχεισουν στο σπίτι τι στεναχώριεσαι πήγε ναι εκεί που σε ανοίγουν δηλαδή σε μένα χα!χα!