Madonna2014gr
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 0
Το πρωί 10.00--17.00. Θα είμαι εκεί να σας περιμένω φιλακια
γιατι σε κανανε warned κουκλι μου?
Πολυ κακο...
Ννννννναι συμφωνώ και ουδέν σχόλιο για τα γραπτά μου εμένα έτσι μου αρέσει να κάνω λάθηηηη φιλακια
προσφέρω μαθήματα ορθογραφίας ...αλλά είμαι αυστηρός δάσκαλοςΝνννννναι συμφωνώ και ουδέν σχόλιο για τα γραπτά μου εμένα έτσι μου αρέσει να κάνω λάθηηηη φιλακια
εισαι κουκλα, μεχρι και τα λαθη σου ειναι ομορφα !!!
Μωρο μου εισαι εσυ γλυκια, μονο τα καλυτερα σου αξιζουνε με τη συμπεριφορα μας !!!Τελικά κακός τόσα χρόνια που δεν ασχολήθηκα με το σάιτ γιατη έχει πολύ γλυκά,και ευγενικά αγόρια που σου φτιάχνουν την ψυχολογία :-*
Δεν θα δεχτώ γιατη μόνο το μαστίγιο που είδα τρέχω.να σας πω και καληνύχτα γιατη δουλεύω το πρωί και να σας ευχαριστήσω για την όμορφη συντροφιά που μου κράτισεται καληνύχτα σε όλουςπροσφέρω μαθήματα ορθογραφίας ...αλλά είμαι αυστηρός δάσκαλος
καληνυχτα ομορφηΔεν θα δεχτώ γιατη μόνο το μαστίγιο που είδα τρέχω.να σας πω και καληνύχτα γιατη δουλεύω το πρωί και να σας ευχαριστήσω για την όμορφη συντροφιά που μου κράτισεται καληνύχτα σε όλους
Καληνυχτα μωρο !!!Δεν θα δεχτώ γιατη μόνο το μαστίγιο που είδα τρέχω.να σας πω και καληνύχτα γιατη δουλεύω το πρωί και να σας ευχαριστήσω για την όμορφη συντροφιά που μου κράτισεται καληνύχτα σε όλους
καληνύχτα κορίτσαρε..Δεν θα δεχτώ γιατη μόνο το μαστίγιο που είδα τρέχω.να σας πω και καληνύχτα γιατη δουλεύω το πρωί και να σας ευχαριστήσω για την όμορφη συντροφιά που μου κράτισεται καληνύχτα σε όλους
Λάθη κάνουν και αυτί που ξέρουν περισσότερα γράμματα από μένα αλλά εσύ καραδοκης εμένα τα λίγα σου ....μηνύματα εμένα σχολιάζουν ποτέ δεν θα γράψεις καλό για μένα χα!χα! Το ξέρω
Μπα....δε νομιζω....βγαινει καπου καπου το αστερακι η Μαντονα κι ενημερωνει...ΠΑΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ STUDIO ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??
βραδυ τη ωρα μεχρι?Σήμερα 17.00--00.00 εγω. και το βράδυ, ένα αστέρα κι ψηλό, κορμί λαμπάδα,22 Μάιον