Madonna2014gr
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 0
Απο Κωνσταντινουπόλεως 92. 1ος γκάζι τώρα δουλεύη( η Αλεξάνδρα σερκοφ) αυριο πρωί η (εμανουελα)
Απο Κωνσταντινουπόλεως 92. 1ος γκάζι τώρα δουλεύη( η Αλεξάνδρα σερκοφ) αυριο πρωί η (εμανουελα)
ελευθερο στοματικο κανει η σερκοβ?
πες τιμες κ προγραμμα κ για μας που ειμαστε μακρια
Τώρα στο Κωνσταντινουπόλεως 92. 1ος γκάζι δουλεύη η ε μανουελα 17.00--00.00 δουλεύω εγω {ΜΑΝΤΟΝΑ} και 00.06 (ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ) σας περιμένουμεεεε!
Κάνει, την τιμή θα την βρείτε ,
οι τιμές από οτι φαίνετε είναι ανάλογα που θα σε κόψει εκείνη την ώρα !!ελευθερο στοματικο κανει η σερκοβ?
πες τιμες κ προγραμμα κ για μας που ειμαστε μακρια
γιατι σε κανανε warned κουκλι μου?
μαντονα παρε την αννα εκει να γινει της κολασεως
που δουλευε στα κασσανδρας 4Γ πανω βραδυνα συνηθως και στο τελος πηγε λιγο φρντζηΠια Άννα μωρο μου?
που δουλευε στα κασσανδρας 4Γ πανω βραδυνα συνηθως και στο τελος πηγε λιγο φρντζη
κοριτσι,παίζεις μπάλα σε ξένο γήπεδο αν παίξεις έξυπνα μονο ωφελος θα εχεις... ;)Μου είπε λέει 1000 φορές να γράφω εδώ δεν μπορεί λέει να μεταφέρει συνέχεια τα ποστ μου δεν με θέλουνε καθόλου εκεί δεν πρέπει να με βλέπουν γιατη καπια παθαίνουν Εκγεφαλικο φαίνεται.
μπραβο γυναικαρα μ , η αννα εχει δυνατο φαν κλαμπΑπό σεβασμό δεν έκανα κινήσεις μέχρι σήμερα,από αυριο θα κάνω
μας περιμένετεεεε ?? όλες μαζί ??
η 00.06 νέα άφιξη είναι ξαδέλφη του 007
Κανε ένα κόπο και ξαναδιάβαζε τι γράφεις.
μη μασάς αστέρι...καύλαΛάθη κάνουν και αυτί που ξέρουν περισσότερα γράμματα από μένα αλλά εσύ καραδοκης εμένα τα λίγα σου ....μηνύματα εμένα σχολιάζουν ποτέ δεν θα γράψεις καλό για μένα χα!χα! Το ξέρω
H Madonna από μονη της είναι μια κόλαση
Ευχαριστώ πολύ
Αλλα μόνο απογευμα είναι εκεί?